• Reklama

Uwaga! U Nas możesz dostać darmowe produkty do recenzji!

Promocje i oferta sklepu GearBest.com

Uwaga! U Nas możesz dostać darmowe produkty do recenzji!

Postprzez Gearbest » czwartek, 9 października 2014, 09:02

Cześć wszystkim!

Jako przedstawiciel GearBest.com, partnera forum telchina.pl wychodzimy z inicjatywą by użytkownicy tej strony otrzymywali darmowe produkty do recenzji (telefony itp.)



Co zrobić by móc zrecenzować jakiś produkt?


1. Wybierz 5 produktów, które chciałbyś zrecenzować na Gearbest.

2. Napisz posta w tym temacie z nazwami oraz linkami do produktów które wybrałeś,

3. Wyślij do mnie Prywatną Wiadomość gdzie oprócz tego forum jesteś w stanie umieścić swoją recenzje,

4. Jeśli robiłeś już jakieś recenzje to wyślij linki do tematów (również z innych miejsc niż telchina) poprzez Prywatną Wiadomość,

5. GearBest.com wybierze osoby, które według Nas nadają się na recenzentów i skontaktuje się z nimi!

Nie czekaj! Dołącz do Nas! Czekamy właśnie na Ciebie!

Jeśli masz jakieś pytania - pytaj bez ogródek! Odpowiem na wszystkie! :mrgreen:
Jeśli masz jakieś pytania dotyczące Naszej oferty lub przesyłki - napisz śmiało Prywatną Wiadomość (po polsku) - z przyjemnością Ci odpiszę.
Avatar użytkownika
Gearbest
VIP
 
Posty: 1159
Dołączył(a): środa, 6 sierpnia 2014, 08:42
Pochwały: 1

Reklama

Re: Uwaga! U Nas możesz dostać darmowe produkty do recenzji!

Postprzez TwojPsycholog » środa, 29 października 2014, 23:45

Pośrednicze w zamawianiu telefonów z Chin ! Najniższe prowizje ! http://telchina.pl/kupno-telefonu-na-twoj-adres-t10812.html
Avatar użytkownika
TwojPsycholog
 
Posty: 176
Dołączył(a): sobota, 11 stycznia 2014, 19:39
Lokalizacja: telchina.pl
Pochwały: 9


Re: Uwaga! U Nas możesz dostać darmowe produkty do recenzji!

Postprzez TomdeX » wtorek, 16 grudnia 2014, 23:26

Unboxing, porównanie i osobne testy tych dwóch modeli:
Elephone P3000s - http://www.gearbest.com/cell-phones/pp_111865.html
Elephone P6000 - http://www.gearbest.com/cell-phones/pp_122282.html
Dalej:
MEIZU MX4 - http://www.gearbest.com/cell-phones/pp_73042.html i odpowiedzieć na pytanie czy chiński phablet w tej cenie może dorównać choćby koreańskiej konkurencji.
Cubot X9 - http://www.gearbest.com/cell-phones/pp_125384.html nowość, ciekawa stylistyka, "bebechy" całkiem sympatyczne, ciekawe jak sprawdzi się w codziennym użytkowaniu.
I ostatni:
DOOGEE DG310 - http://www.gearbest.com/cell-phones/pp_71431.html - Za niecałe 300 zł - 1GB ramu, 4-rdzeniowy procesor i 5cali? Jestem ciekaw, jak sprawdzi się w teście ten budżetowy telefon.
TomdeX
 
Posty: 79
Dołączył(a): poniedziałek, 15 grudnia 2014, 16:39
Lokalizacja: Leszno
Pochwały: 9


Re: Uwaga! U Nas możesz dostać darmowe produkty do recenzji!

Postprzez schreder » środa, 11 lutego 2015, 16:09

Napisałem do was prywatną wiadomość z uwagi na to, że w recenzjach są moje dane personalne. Proszę napisać jeśli wiadomość nie doszła, bo u mnie jest w folderze "Do wysłania" zamiast "Wysłane" i nie bardzo wiem czy doszła.

http://www.gearbest.com/cell-phones/pp_139666.html ZTE Blade s6
http://www.gearbest.com/tablet-pcs/pp_144806.html Chuwi Vi8
http://www.gearbest.com/tablet-pcs/pp_113477.html Teclast X98 Air II
http://www.gearbest.com/cell-phones/pp_139703.html Meizu MX4 Pro

No i chętnie jakiś smartfon od Xiaomi, żebym mógł przetestować jak Miband, który u was zamawiam będzie działał z oficjalnym telefonem od Xiaomi. Nie wiem czy chwilowo nie macie ich w ofercie czy w ogóle, więc jedno miejsce zostawiam wolne :)
Avatar użytkownika
schreder
 
Posty: 52
Dołączył(a): sobota, 10 maja 2014, 16:24
Lokalizacja: Olsztyn
Pochwały: 13

Re: Uwaga! U Nas możesz dostać darmowe produkty do recenzji!

Postprzez szymi » środa, 11 lutego 2015, 17:04

mineły 4 miesiąsce i ktoś coś zrecenzował?
szymi
VIP
 
Posty: 1017
Dołączył(a): piątek, 6 czerwca 2014, 22:13
Pochwały: 69
Ostrzeżenia: 1

Re: Uwaga! U Nas możesz dostać darmowe produkty do recenzji!

Postprzez TomdeX » poniedziałek, 16 lutego 2015, 01:05

Tylko jedną rzecz, ale do dalszej współpracy nie są zbytnio chętni, zależy im, żeby ich sklep reklamować, ale od siebie niewiele dają, z tymi 5. produktami do recenzji to bujda, bo dadzą to, co akurat u nich leży odwłokiem. Pytając o jakieś nowe produkty tylko mnie zbywają.
TomdeX
 
Posty: 79
Dołączył(a): poniedziałek, 15 grudnia 2014, 16:39
Lokalizacja: Leszno
Pochwały: 9

Re: Uwaga! U Nas możesz dostać darmowe produkty do recenzji!

Postprzez coobah » poniedziałek, 16 lutego 2015, 10:23

A co dostałeś do testów/reklamy?
THl T6 Pro?
Avatar użytkownika
coobah
 
Posty: 164
Dołączył(a): poniedziałek, 3 listopada 2014, 11:12
Pochwały: 6

Re: Uwaga! U Nas możesz dostać darmowe produkty do recenzji!

Postprzez TomdeX » poniedziałek, 16 lutego 2015, 13:48

Dokładnie tak.
TomdeX
 
Posty: 79
Dołączył(a): poniedziałek, 15 grudnia 2014, 16:39
Lokalizacja: Leszno
Pochwały: 9

Re: Uwaga! U Nas możesz dostać darmowe produkty do recenzji!

Postprzez pete67 » środa, 18 lutego 2015, 19:24

a jet szansa na jakiś car dvr?
np Dome G90-7S GS90C 2.7 inch 16.0MP
przymierzam się do zakupu podobnego ustrojtwa.
a może jakiśrabat zjeżdżający z 100 np na 60$???
z tego co piszecie to sklep jednak nie jest taki szczodry :(
pete67
AKTYWNY
 
Posty: 645
Dołączył(a): czwartek, 12 grudnia 2013, 12:19
Pochwały: 11

Re: Uwaga! U Nas możesz dostać darmowe produkty do recenzji!

Postprzez coobah » czwartek, 19 lutego 2015, 10:02

@pete67, czytałeś moją reckę na autowrzucie?

http://autowrzuta.pl/viewtopic.php?f=28&t=3537

Działający rabat to kod G907SLM
Zbija cenę na 86$
Avatar użytkownika
coobah
 
Posty: 164
Dołączył(a): poniedziałek, 3 listopada 2014, 11:12
Pochwały: 6

Następna strona

Powrót do GearBest.com



Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości

  • Reklama