• Reklama

Umi X1Pro

pomoc w wyborze chińskiego smartfona przy konkretnych wymaganiach i cenie.
Regulamin działu
Zakładając nowy watek upewnij się, czy taki sam temat nie został już poruszony na forum (w tym celu użyj opcji 'szukaj')
Nowo tworzone wątki: w złych działach/na poruszane wcześniej tematy/z pytaniami na które już wielokrotnie udzielono odpowiedz będą ZAMYKANE / USUWANE

Re: Umi X1Pro

Postprzez kajtekjr84 » 28 cze 2014, o 11:21

Czemu od razu obrażasz, jemu pewnie na rdziej chodziło o ewentualną gwarancje aniżeli to żebyś nie dostał towaru.
kajtekjr84
 
Posty: 15
Dołączył(a): 17 maja 2014, o 09:04

Reklama

Re: Umi X1Pro

Postprzez filozof71 » 30 cze 2014, o 21:16

No masz rację, że za mocno pojechałem, ale swoje zdanie podtrzymuję. Sprzedawca a Ali może wyparować a sklep może Cię olać, na jedno wyjdzie. Widzę, że to ogólnie wszystko loteria.

pozdr Filozof71
ZTE Nubia Z7 Mini 2/16 > LeEco Le 2 Max X822 4/32 kupiony w HKTR Store AKA Trendresources
Avatar użytkownika
filozof71
AKTYWNY
 
Posty: 781
Dołączył(a): 6 paź 2013, o 06:45
Lokalizacja: Poznań
Pochwały: 19

Re: Umi X1Pro

Postprzez fawqlec » 30 cze 2014, o 21:21

Jak kupujesz u gościa bez komentarzy bo taniej o 3 dolce to tak bywa albo cudowna promocja tel. Za 300 w cenie 120

Wysłane z mojego JY-G4S przy użyciu Tapatalka
Było Lenovo a820, Lenovo s750, ZTE v967s, ZTE987, ZTE v975, Jiayu G4S teraz miało być Lenovo S860 lub Xiaomi Redmi Note i zostało Xiaomi
Avatar użytkownika
fawqlec
 
Posty: 152
Dołączył(a): 12 lip 2013, o 14:17
Lokalizacja: Katowice
Pochwały: 2

Re: Umi X1Pro

Postprzez Keeper89 » 19 paź 2014, o 18:31

I jak, czy ktoś ma ten telefon i chodzi mu Aero2. Ja osobiście go posiadam, kupiłem pod kontem darmowego internetu i mimo konfiguracji mi nie działa. Jako zielony gość może robię coś źle.
Keeper89
 
Posty: 6
Dołączył(a): 23 lip 2014, o 19:41

Re: Umi X1Pro

Postprzez ebola1972 » 19 paź 2014, o 18:38

telefon aero obsługuje. teraz napisz co zrobiłeś, żeby aero ruszyło.

wyszło z Nubia z7 mini
ebola1972
VIP
 
Posty: 1719
Dołączył(a): 13 maja 2013, o 20:09
Lokalizacja: PL
Pochwały: 44

Re: Umi X1Pro

Postprzez Keeper89 » 20 paź 2014, o 18:40

Przede wszystkim wsadziłem do pierwszego gniazda, edytowałem punkt dostępowy zgodnie z instrukcją znalezioną na internecie http://www.youtube.com/watch?v=1bRfMuVNcEs i niby kartę mi czyta ale jakby nie mógł złapać zasięgu, przy zasięgu pojawia mi poszukiwanie po czym zawsze jest "X" i to również w centrum miasta, a mieszkam w Krakowie.
Keeper89
 
Posty: 6
Dołączył(a): 23 lip 2014, o 19:41

Re: Umi X1Pro

Postprzez Grzech76 » 21 paź 2014, o 08:40

Filmu nie oglądałem, ale wydaje mi się, że nie ustawiłeś 3g dla aero. Chodzi o to, że karta sim operatora ma być 2g a aero 3g. Ustawiasz to w zakładce sieci komórkowe tam będzie kolejna zakładka 3g i tu ustawiasz aero.
Grzech76
 
Posty: 178
Dołączył(a): 5 mar 2014, o 10:11
Pochwały: 3

Re: Umi X1Pro

Postprzez Keeper89 » 21 paź 2014, o 21:03

Niestety ale to nie w tym rzecz, to mam ustawione właściwie, ciągle tylko ten krzyżyk przy zasięgu, niezależnie czy wsadzę jako pierwszą czy drugą to jest ciągle to samo
Keeper89
 
Posty: 6
Dołączył(a): 23 lip 2014, o 19:41

Re: Umi X1Pro

Postprzez ebola1972 » 22 paź 2014, o 00:49

to wgraj inny ROM i na nim sprobuj. nie wiem jaki ROM dla Umi teraz na topie, kiedyś się od Doogee wgrywało.

wyszło z Nubia z7 mini
ebola1972
VIP
 
Posty: 1719
Dołączył(a): 13 maja 2013, o 20:09
Lokalizacja: PL
Pochwały: 44

Poprzednia strona

Powrót do Jaki telefon kupić ?



Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość

  • Reklama