• Reklama

UCEGLIŁEM HT7

UCEGLIŁEM HT7

Postprzez irys1971 » 27 cze 2016, o 22:05

Witam wszystkich jestem nowy na forum.
Dzisiaj na swoim ht7 chciałem zrobić aktualizacje androida 5.1
W trakcie aktualizacji było wszystko ok. ,ale po ponownym uruchomieniu wyskoczył błąd czyli czerwony znaczek z wykrzyknikiem i brak polecenia.
Teraz nie chcą działać żadne funkcje z recovery,telefon uruchamia się sam co chwilkę pokazuję się logo i później brak polecenia.
Próbowałem znaleźć na 4PDA ale tam nie mogłem znaleźć systemu recovery V1.0.2
Pomocy :cry:
Proszę pomóżcie może da się z tym coś zrobić
irys1971
 
Posty: 4
Dołączył(a): 27 cze 2016, o 18:12

Reklama

Re: UCEGLIŁEM HT7

Postprzez fake4r » 27 cze 2016, o 22:13

http://4pda.ru/forum/index.php?showtopic=725483 Popatrz tu
Jedyne wyjście to chyba spflash tool i próbować wgrywać rom.
Avatar użytkownika
fake4r
VIP
 
Posty: 5893
Dołączył(a): 4 lip 2013, o 13:55
Lokalizacja: ChRL
Pochwały: 202

Re: UCEGLIŁEM HT7

Postprzez irys1971 » 27 cze 2016, o 22:31

Ok.Dziękuję. :-)
irys1971
 
Posty: 4
Dołączył(a): 27 cze 2016, o 18:12

Re: UCEGLIŁEM HT7

Postprzez irys1971 » 27 cze 2016, o 22:47

Powiedzcie czy jesli ja mam configurację android 5.1 V1.0.2 to czy może być inna ?
irys1971
 
Posty: 4
Dołączył(a): 27 cze 2016, o 18:12

Re: UCEGLIŁEM HT7

Postprzez irys1971 » 4 lip 2016, o 19:07

Witam Wszystkich.
Mój Homtom ht7 W ogóle odmówił posłuszeństwa.Tzn.nie włącza się,w Recovery wejść nie można...chciałem go przywrócić do życia przez SP flash tool...wgrałem sterowniki ,a że mam win.10 to trochę się namęczyłem...próbowałem wgrać kilka recovery i nic ,a komputer rozpoznaje ,że coś jest podłączone...tak więc sterowniki są jest flash tool jest Rom 1.1.2,2.0.1,1.0.7 i 2.2.1...co robić czy ktoś ma jakiś pomysł.

Mam jeszcze jedno pytanie.Jeśli we flash tool po podłączeniu telefonu przechodzi tylko jedna czerwona linia i dalej nic...czyżby sterowniki były źle wgrane.Aczkolwiek driver MEDIA TEK PREolader USB VCOM (Android) jest w prwdzie z wykrzynikiem ale to windows 10....co może być nie tak :-(
irys1971
 
Posty: 4
Dołączył(a): 27 cze 2016, o 18:12

Re: UCEGLIŁEM HT7

Postprzez slavo22 » 5 lip 2016, o 09:33

Zmień windę na max 7. Też miałem takie problemy.

Wypalcowane
Avatar użytkownika
slavo22
VIP
 
Posty: 1441
Dołączył(a): 8 kwi 2014, o 18:49
Lokalizacja: Zabrze
Pochwały: 50


Powrót do DOOGEE



Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości

  • Reklama