• Reklama

Tronsmart ts7 za ~140$

ViVo, OPPO, Amoi, Goclever, Haier itd

Re: Tronsmart ts7 za ~140$

Postprzez ventura » niedziela, 12 stycznia 2014, 12:34

Nie mamy takich problemów. Radzę sprawdzić stan konta ;)
ventura
AKTYWNY
 
Posty: 349
Dołączył(a): sobota, 23 listopada 2013, 13:28
Pochwały: 4

Reklama

Re: Tronsmart ts7 za ~140$

Postprzez kalejr » niedziela, 12 stycznia 2014, 13:40

witam panie i panowje proponuje program do zarządzania telefonem program Mobogenie pobieranie app , rootowanie itd
kalejr
 
Posty: 95
Dołączył(a): sobota, 21 grudnia 2013, 12:52

Re: Tronsmart ts7 za ~140$

Postprzez lib3rty1 » niedziela, 12 stycznia 2014, 16:21

ventura napisał(a):Nie mamy takich problemów. Radzę sprawdzić stan konta ;)


Stan konta jest ok. Może to być jakaś wina roomu albo wada techniczna telefonu ?
Telefon działa w amerykańskiej sieci att
lib3rty1
 
Posty: 26
Dołączył(a): piątek, 6 września 2013, 12:02

Re: Tronsmart ts7 za ~140$

Postprzez lukkki » niedziela, 12 stycznia 2014, 16:23

lib3rty1 napisał(a):z wysyłaniem smsów do niektórych osób gdzie inne osoby mogą do pisać ?

Wytłumacz to.
lukkki
VIP
 
Posty: 900
Dołączył(a): piątek, 12 kwietnia 2013, 19:18
Lokalizacja: EU
Pochwały: 13

Re: Tronsmart ts7 za ~140$

Postprzez ventura » niedziela, 12 stycznia 2014, 17:13

Odbiera ale wysłać nie może.
ventura
AKTYWNY
 
Posty: 349
Dołączył(a): sobota, 23 listopada 2013, 13:28
Pochwały: 4

Re: Tronsmart ts7 za ~140$

Postprzez fake4r » niedziela, 12 stycznia 2014, 17:21

A numer centrum wiadomości jest dobrze ustawiony ?
Avatar użytkownika
fake4r
VIP
 
Posty: 5632
Dołączył(a): czwartek, 4 lipca 2013, 13:55
Lokalizacja: ChRL
Pochwały: 190

Re: Tronsmart ts7 za ~140$

Postprzez lib3rty1 » poniedziałek, 13 stycznia 2014, 09:49

ventura napisał(a):Odbiera ale wysłać nie może.


Dokładnie, ma tak z 2 czy 3 osobami.

fake4r napisał(a):A numer centrum wiadomości jest dobrze ustawiony ?


Sprawdzała w ustawieniach sms i numer jest prawidłowy według strony att.

Dodatkowo wyłączył jej się sam i bez wyjęcia baterii nie chciał ruszyć.

Może być już wada telefony czy niestabilnego room`a ?
lib3rty1
 
Posty: 26
Dołączył(a): piątek, 6 września 2013, 12:02

Re: Tronsmart ts7 za ~140$

Postprzez fake4r » poniedziałek, 13 stycznia 2014, 09:52

A może spróbujcie kartę z innej sieci czy te same objawy będą

Wysłane z mojego Nexus 7 przy użyciu Tapatalka
Avatar użytkownika
fake4r
VIP
 
Posty: 5632
Dołączył(a): czwartek, 4 lipca 2013, 13:55
Lokalizacja: ChRL
Pochwały: 190

Re: Tronsmart ts7 za ~140$

Postprzez lib3rty1 » poniedziałek, 13 stycznia 2014, 10:18

Ok powiem jej aby sprawdziła, za dużo sam nie mogę zdziałać jako, że ona jest tama ja tutaj i wszystko idzie przeze mnie jako, że ona jest też mało kumata.
Może uda się znaleźć kogoś z innej sieci z kartą sim....
lib3rty1
 
Posty: 26
Dołączył(a): piątek, 6 września 2013, 12:02

Re: Tronsmart ts7 za ~140$

Postprzez lib3rty1 » poniedziałek, 13 stycznia 2014, 18:24

Ok z kartą tej samej sieci jest to samo, czekam na informację jak jest z inną siecią.
lib3rty1
 
Posty: 26
Dołączył(a): piątek, 6 września 2013, 12:02

Re: Tronsmart ts7 za ~140$

Postprzez lib3rty1 » poniedziałek, 13 stycznia 2014, 20:50

ok oficjalnie nie działa na innych kartach sim też nie.

btw. przydała by się opcja edycji postów.
lib3rty1
 
Posty: 26
Dołączył(a): piątek, 6 września 2013, 12:02

Re: Tronsmart ts7 za ~140$

Postprzez existe » poniedziałek, 13 stycznia 2014, 21:04

lib3rty1 napisał(a):ok oficjalnie nie działa na innych kartach sim też nie.


telefon jaki jest - kazdy widzi :-) ze tak napisze, no coz - trzeba pomyslec o nowym
existe
Avatar użytkownika
existe
VIP
 
Posty: 2105
Dołączył(a): wtorek, 12 czerwca 2012, 09:57
Lokalizacja: eu
Pochwały: 50

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do INNE MARKI



Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości

  • Reklama