• Reklama

Tronsmart ts7 za ~140$

ViVo, OPPO, Amoi, Goclever, Haier itd

Re: Tronsmart ts7 za ~140$

Postprzez ventura » niedziela, 5 stycznia 2014, 14:41

W rzeczywistości jest 2,6GB po głębokim sprawdzeniu a dwa większość telefonów nawet bardzo znanych marek ma zakłamaną pamięć. Każdy podaje pamięć całkowitą a nie jaka jest dostępna.
Nie ma się czym przejmować. Głowa do góry, daję dużo frajdy szczególnie jak ktoś ma wadę wymowy (nie wymawiam wyraźnie R) i próbuje wymówić "capture" by zrobić fotkę :p
ventura
AKTYWNY
 
Posty: 349
Dołączył(a): sobota, 23 listopada 2013, 13:28
Pochwały: 4

Reklama

Re: Tronsmart ts7 za ~140$

Postprzez kalejr » niedziela, 5 stycznia 2014, 19:47

witam czy ten telefon jest zrootowany fabrycznie
kalejr
 
Posty: 95
Dołączył(a): sobota, 21 grudnia 2013, 12:52

Re: Tronsmart ts7 za ~140$

Postprzez ventura » niedziela, 5 stycznia 2014, 20:08

Spójrz 4 posty wyżej...
Nie jest fabrycznie ale zrobienie tego to jak wypicie coli z puszki... da się jedną ręką.
ventura
AKTYWNY
 
Posty: 349
Dołączył(a): sobota, 23 listopada 2013, 13:28
Pochwały: 4

Re: Tronsmart ts7 za ~140$

Postprzez kalejr » niedziela, 5 stycznia 2014, 20:32

dzieki za odpowiedz
kalejr
 
Posty: 95
Dołączył(a): sobota, 21 grudnia 2013, 12:52

Re: Tronsmart ts7 za ~140$

Postprzez kalejr » sobota, 11 stycznia 2014, 01:57

ventura masz racje telefon jest zajefainy
kalejr
 
Posty: 95
Dołączył(a): sobota, 21 grudnia 2013, 12:52

Re: Tronsmart ts7 za ~140$

Postprzez kalejr » sobota, 11 stycznia 2014, 02:02

a co do roota nie mogłem zrobic tym programem co podałes ale zrobiłem programem MTK6582 root
kalejr
 
Posty: 95
Dołączył(a): sobota, 21 grudnia 2013, 12:52

Re: Tronsmart ts7 za ~140$

Postprzez lukkki » sobota, 11 stycznia 2014, 11:46

Aero2 działa kolego?
lukkki
VIP
 
Posty: 900
Dołączył(a): piątek, 12 kwietnia 2013, 19:18
Lokalizacja: EU
Pochwały: 13

Re: Tronsmart ts7 za ~140$

Postprzez lukkki » sobota, 11 stycznia 2014, 11:47

I jak z romami/supportem do niego?
Dobra. Znalazłem: [hide]http://blog.geekbuying.com/index.php/2013/12/31/ts7-mtk6582-upgrade-firmware-with-instruction/#.UsnFP7TNnBQ&nbsp[/hide]
[hide]http://www.needrom.com/mobile/new-tronsmart-ts7-mtk6582-cwm/[/hide]
Nie jest źle, mogę zamówić.
lukkki
VIP
 
Posty: 900
Dołączył(a): piątek, 12 kwietnia 2013, 19:18
Lokalizacja: EU
Pochwały: 13

Re: Tronsmart ts7 za ~140$

Postprzez ventura » sobota, 11 stycznia 2014, 12:03

lukkki napisał(a):Aero2 działa kolego?



Czytaj cały wątek to odpowiedź znajdziesz.
ventura
AKTYWNY
 
Posty: 349
Dołączył(a): sobota, 23 listopada 2013, 13:28
Pochwały: 4

Re: Tronsmart ts7 za ~140$

Postprzez lukkki » sobota, 11 stycznia 2014, 14:35

Czytałem. Kolega potwierdził, jednak chciałem o potwierdzenie z więcej źródeł.
lukkki
VIP
 
Posty: 900
Dołączył(a): piątek, 12 kwietnia 2013, 19:18
Lokalizacja: EU
Pochwały: 13

Re: Tronsmart ts7 za ~140$

Postprzez ventura » sobota, 11 stycznia 2014, 14:51

Sprawdzone na dwóch sztukach, to nie przypadek. :-)
ventura
AKTYWNY
 
Posty: 349
Dołączył(a): sobota, 23 listopada 2013, 13:28
Pochwały: 4

Re: Tronsmart ts7 za ~140$

Postprzez lib3rty1 » niedziela, 12 stycznia 2014, 06:34

Kupiłem siostrze telefon i teraz pytanie. Ma ktoś problem z wysyłaniem smsów do niektórych osób gdzie inne osoby mogą do pisać ?
Jako, że siostra ma tą przypadłość w telefonie.
lib3rty1
 
Posty: 26
Dołączył(a): piątek, 6 września 2013, 12:02

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do INNE MARKI



Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości

  • Reklama