• Reklama

Tronsmart ts7 za ~140$

ViVo, OPPO, Amoi, Goclever, Haier itd

Re: Tronsmart ts7 za ~140$

Postprzez existe » 3 sty 2014, o 21:14

ventura napisał(a):Kod został ukryty, aby go zobaczyć zarejestruj się lub zaloguj!


czyli trafnie ocenilem :-)
a co do zadowolenia - tak trzymaj i nie zrazaj sie moimi / innymi zastrzezeniami

ventura napisał(a):Kod został ukryty, aby go zobaczyć zarejestruj się lub zaloguj!


hmm, po przeczytaniu oferty - niemal widac, ze nie ma 4 GB, no ale jestem ciekawy co wyniknie z korespondencji, raczej nie nastawiaj sie na obnizke ceny, to nie jest w praktyce z ta strona swiata, ktora chodzi do gory nogami :-)) z innej strony - nie sklamal - ze dostepna jest - tyle ile jest ? wiec jakby ...
:-)
existe
Avatar użytkownika
existe
VIP
 
Posty: 2106
Dołączył(a): 12 cze 2012, o 09:57
Lokalizacja: eu
Pochwały: 50

Reklama

Re: Tronsmart ts7 za ~140$

Postprzez lukkki » 3 sty 2014, o 21:16

Nie chce mi się wierzyć, czy jest jak napisał @existe Geekbuying robi nas w ciula i ten fon ma inne parametry czyt. to jest fake (mniejszy czy większy)? W końcu to PARTNER telchina...
Ja bym zerwał współpracę za wpychanie polskim użytkownikom fejków pod przykrywką współpracy...
lukkki
VIP
 
Posty: 900
Dołączył(a): 12 kwi 2013, o 19:18
Lokalizacja: EU
Pochwały: 13

Re: Tronsmart ts7 za ~140$

Postprzez existe » 3 sty 2014, o 21:24

lukkki napisał(a):Kod został ukryty, aby go zobaczyć zarejestruj się lub zaloguj!


dawno mnie tu nie bylo - nie wiem nic o zadnej wspolpracy - przynajmniej z mojej strony :-)
ocenilem - w swojej opinii zadowolenie uzytkownika i jego wnioski - na plus, oraz poddalem ocenie to co w ofercie w stosunku do realu (czyli wykazalem fake jak najbardziej)
existe
Avatar użytkownika
existe
VIP
 
Posty: 2106
Dołączył(a): 12 cze 2012, o 09:57
Lokalizacja: eu
Pochwały: 50

Re: Odp: Tronsmart ts7 za ~140$

Postprzez bartazzz » 3 sty 2014, o 21:39

existe napisał(a):Kod został ukryty, aby go zobaczyć zarejestruj się lub zaloguj!


co jest zgodne z informacjami od sprzedawcy
antutu tez mozna "przerobic" aby pokazywalo "ile sie nalezy" - nawet milion, no ale kto by dal wiare

jakie to ma jednak znaczenie ? ile pokazuja testy ? czy nie najwazniejsze jest - aby Tobie odowiadalo ?
a odpowiada Ci ?

realnie - analizujac fotke, prawdopodobnie ma 5 mp, ale jak na te "mp" znosnie w realizacji
nie ma oczywiscie 1.3 (czyli nie ma proc 6582, ale jesli ma 6589 to jest i tak ok)
nie ma 4 - tylko 2 Gb ramu - stad to 1.64 - ale dzieki temu powinien trzymac dluzej niz .. gdyby mial
z oferty na geekbuying wynika bateria 2200, z innych - 1500, tez bez znaczenia - wazne czy da sie go uzywac dluzej niz dobe ????

dzialanie aero2 jest milym zaskoczeniem, ktore powinno po Twojej opinii napedzic popyt na ten fon :-)) dla osob ktore podadza, ze nie sa w stanie wydac wiecej niz 550 zl

ps
w pelni szacunku dla Twojej decyzji, i majac nadzieje, ze mimo krytyki polubisz ten model, osobiscie jednak jestem za sprawdzonymi metodami dzialania, czyli
"dodaj 200 zl" i kup np. "xiaomi hongmi"



Nikt Was nie oszukuje. Są dwie wersje. Zajrzyjcie na stronę producenta. Ts7 i ts7 new

Wysłane z mojego ZTE V970 za pomocą Tapatalk 4
zanim napiszesz post użyj funkcji SZUKAJ!!!
Avatar użytkownika
bartazzz
VIP
 
Posty: 5186
Dołączył(a): 19 sty 2013, o 12:03
Lokalizacja: Koszalin
Pochwały: 90

Re: Tronsmart ts7 za ~140$

Postprzez ventura » 3 sty 2014, o 21:40

Tak to jest ts7 new 1.3mhz ale romu powinien mieć 4GB a nie 2GB
ventura
AKTYWNY
 
Posty: 349
Dołączył(a): 23 lis 2013, o 13:28
Pochwały: 4

Re: Tronsmart ts7 za ~140$

Postprzez bartazzz » 3 sty 2014, o 21:43

A820 też pokazuje pamięć wewnętrzna 1.46 i jeszcze jest jedna patrycja. Musisz poszukać

Wysłane z mojego ZTE V970 za pomocą Tapatalk 4
zanim napiszesz post użyj funkcji SZUKAJ!!!
Avatar użytkownika
bartazzz
VIP
 
Posty: 5186
Dołączył(a): 19 sty 2013, o 12:03
Lokalizacja: Koszalin
Pochwały: 90

Re: Tronsmart ts7 za ~140$

Postprzez lukkki » 3 sty 2014, o 21:45

Musimy potwierdzić, żeby nikogo bezpodstawnie nie oskarżać. Jest pamięć wewnętrzna, która zabiera co nieco i dopiero pamięć usb, karta SD na końcu. Zainstaluj jakiś CPU-Z czy coś i pokaż realne parametry czy jakieś zrzuty z tego "cuda"...
Kolejny kamyszek do ogródka geekbuying... Załóż też nowy temat, typu: "geekbuying sprzedaje fake" tylko nie wiem czy nie dostaniesz bana :lol:
lukkki
VIP
 
Posty: 900
Dołączył(a): 12 kwi 2013, o 19:18
Lokalizacja: EU
Pochwały: 13

Re: Tronsmart ts7 za ~140$

Postprzez Grech » 3 sty 2014, o 21:47

Jeśli telefon ma grafikę Mali to ma MT6582. MT6589 ma grafikę PowerVR.
Avatar użytkownika
Grech
AKTYWNY
 
Posty: 588
Dołączył(a): 22 wrz 2012, o 23:35
Lokalizacja: Miasto
Pochwały: 10

Re: Tronsmart ts7 za ~140$

Postprzez wojtek1 » 3 sty 2014, o 21:50

Mój vertis też pokazuje 1,7GB a ma 4GB, w LG VU miałem 32GB o do użytu miałem 27GB, moim zdaniem wszystko jest w porządku.
wojtek1
 
Posty: 40
Dołączył(a): 23 sie 2013, o 21:17
Pochwały: 1

Re: Tronsmart ts7 za ~140$

Postprzez Peter1906PL » 3 sty 2014, o 22:15

Wojtek1 ja tak samo mam na Nexusie 7 mam wersje 32 GB dostępne tylko 28.Tak samo na Xperi pamięć 4 GB a dostępne 2 GB

A jeśli chodzi o specyfikacje że na różnych stronach inne dane jest tak dlatego że telefon jest w 2 wersjach z MTK 6582 I 6589.Tej drugiej chyba już nie produkują
Peter1906PL
 
Posty: 77
Dołączył(a): 31 gru 2013, o 13:45
Pochwały: 7

Re: Tronsmart ts7 za ~140$

Postprzez ventura » 4 sty 2014, o 18:46

Jak by kogoś interesowało to tu zestaw i opis do root. Szybko prosto i sprawnie.

Spoiler:
ventura
AKTYWNY
 
Posty: 349
Dołączył(a): 23 lis 2013, o 13:28
Pochwały: 4

Re: Tronsmart ts7 za ~140$

Postprzez kalejr » 5 sty 2014, o 14:25

czekam na ten telefon i powiem prawde ze mnie troche zmartwiliscie tom pamiecia
kalejr
 
Posty: 95
Dołączył(a): 21 gru 2013, o 12:52

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do INNE MARKI



Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości