• Reklama

Tracking r4v.pl - pytania, opinie itp.

Rozmowy na wszystkie tematy

Re: Tracking r4v.pl - pytania, opinie itp.

Postprzez mrergie » 8 mar 2015, o 01:00

Quis napisał(a):Kod został ukryty, aby go zobaczyć zarejestruj się lub zaloguj!

Dla stron użytecznych lub takich z których po prostu mniej lub bardziej regularnie korzystam - zawsze wyłączam. Wyjątki to sytuacje w których reklamy za bardzo uprzykrzają korzystanie ze strony, ale tutaj akurat nie ma takiej sytuacji.
telefon-->telefon-->telefon-->telefon-->telefon-->telefon

A kogo to w ogóle obchodzi?
Avatar użytkownika
mrergie
VIP
 
Posty: 1422
Dołączył(a): 13 gru 2013, o 12:19
Pochwały: 67

Reklama

Re: Tracking r4v.pl - pytania, opinie itp.

Postprzez ddr » 8 mar 2015, o 01:30

Do maxthona nie ma adblocków, a ten wbudowany w ogóle nie działa.
Telefon się popsuł? dwro(kropka)ddr(małpa)gmail(kropka)com - zamknięte do odwołania
W tytule wiadomości proszę podać model urządzenia.
Avatar użytkownika
ddr
VIP
 
Posty: 3495
Dołączył(a): 3 maja 2014, o 22:50
Pochwały: 124

Re: Tracking r4v.pl - pytania, opinie itp.

Postprzez Gravis » 27 cze 2015, o 13:26

Coś ostatnio się popsuło wyświetlanie statusów w trackingu. Możesz to poprawić?
Vernee Thor > Xiaomi Mi4c Prime > ZTE Nubia Z7 Mini > Jiayu G4S > Xiaomi RedRice > Lenovo A820 > ZTE Blade RedBull
Avatar użytkownika
Gravis
VIP
 
Posty: 2291
Dołączył(a): 5 cze 2013, o 10:32
Pochwały: 27

Re: Tracking r4v.pl - pytania, opinie itp.

Postprzez koro88 » 27 cze 2015, o 20:09

Potwierdzam, mi raz pokazuje aktualny status a raz tylko nadania przesyłki.
Avatar użytkownika
koro88
 
Posty: 54
Dołączył(a): 25 sty 2015, o 12:11
Lokalizacja: GDYNIA

Re: Tracking r4v.pl - pytania, opinie itp.

Postprzez blue_voyager » 15 gru 2015, o 23:08

Autor przestał chyba już zupełnie wspierać swój projekt. W tej chwili strona pokazuje mi wyłącznie statusy PP.
Sprzedam:
Szkła, folie, etui do chińskich telefonów - duży wybór.

FAQ DZIAŁU ZAKUPÓW
Avatar użytkownika
blue_voyager
VIP
 
Posty: 5827
Dołączył(a): 16 cze 2013, o 12:54
Lokalizacja: Wałbrzych
Pochwały: 229
Ostrzeżenia: -1

Re: [zakupy] Śledzenie Przesyłek, status przesyłki

Postprzez wacie72 » 19 gru 2015, o 01:10

Mam pytanie odnośnie popularnej strony wyszukiwania " http://r4v.pl/sledzenie/ " .
Czy Wam też już nic na niej nie wyszukuje ? Czy może u mnie jest w przeglądarce coś sknocone ?
Inne strony poprawnie pokazują status przesyłki a na r4v "nie znaleziono" ? Czy ten projekt upadł bo coś takiego obiło mi się o oczy ?
Avatar użytkownika
wacie72
AKTYWNY
 
Posty: 671
Dołączył(a): 18 maja 2014, o 15:59
Lokalizacja: Kraków
Pochwały: 36

Re: [zakupy] Śledzenie Przesyłek, status przesyłki

Postprzez janek23q » 19 gru 2015, o 01:37

r4v.pl nie znajduje mi w ogóle china post. a generalnie to polecam aplikacje na telefon "trackChecker Mobile" (nie moja, nie znam). można w niej wyszukiwać jednocześnie i automatycznie jeden numer na różnych trackerach
janek23q
 
Posty: 7
Dołączył(a): 15 gru 2015, o 15:15

Re: Tracking r4v.pl - pytania, opinie itp.

Postprzez yokuw » 15 sty 2016, o 00:36

jaką aplikacje polecacie?
yokuw
 
Posty: 5
Dołączył(a): 15 sty 2016, o 00:22

Re: Tracking r4v.pl - pytania, opinie itp.

Postprzez sequential » 16 sty 2016, o 02:20

Ostatnio na wykopie sie jeszcze ktos reklamował z http://alipaczka.pl/
Aktualnie sprzedam:
- UMI TOUCH - DWA KOLORY - umi-touch-z-pl-dwa-kolory-t27482.html
sequential
AKTYWNY
 
Posty: 268
Dołączył(a): 25 wrz 2014, o 01:50
Pochwały: 2

Re: Tracking r4v.pl - pytania, opinie itp.

Postprzez resmiki » 19 lut 2016, o 21:01

R4v.pl ? Dobra robota. Gratuluję i dziękuję, bo sam korzystam.

Wklepane Tapatalkiem na Meizu M2 Note
resmiki
 
Posty: 143
Dołączył(a): 11 lut 2013, o 10:44
Lokalizacja: Rzeszów
Pochwały: 3

Poprzednia strona

Powrót do HydePark



Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość

  • Reklama