• Reklama

Test, recenzja Mlais M52 Red Note.

W tym dziale można przeczytać i umieścić recenzje chińskiego telefonu lub tabletu.

Re: Test, recenzja Mlais M52 Red Note.

Postprzez 83dave83 » 11 lip 2015, o 14:04

Żeby ten telefon miał aparat z GIONEE ELIFE E7 i było by pięknie :)
83dave83
 
Posty: 7
Dołączył(a): 7 sie 2014, o 11:21

Reklama

Re: Test, recenzja Mlais M52 Red Note.

Postprzez patryku » 11 lip 2015, o 23:35

Nazir No1 napisał(a):Kod został ukryty, aby go zobaczyć zarejestruj się lub zaloguj!

Witam Nazir No1 daj na miary na ten sklep bo cena rewelacyjna albo kit
A tak na marginesie podejrzewam że nie umiesz nic zdziałać i jak przedmówcy pisali wyżywasz się na sklepie
a po drugie jest dodatkowa opcja ok 7 dolarów za kuriera i jest w u ciebie w 3 dni .Ja tak często robię
Po trzecie przelicz kwotę razy 23% jak miałeś szczęście i odprawili a się nie doczepili to i nie zapłaciłeś VAT
W tym przypadku akurat trafiłeś na kiepską zmianę w odprawie celnej pech ? lub jak piszesz częste kupowanie to tez się wiąże że nakładają VAT
patryku
 
Posty: 1
Dołączył(a): 6 maja 2014, o 00:58

Re: Test, recenzja Mlais M52 Red Note.

Postprzez ddr » 12 lip 2015, o 00:26

Odkupiłem tego mlaisa za 300zł.
Ogólnie telefon robi pozytywne wrażenie, taki redmi 1s z lepszym ekranem i prockiem oraz większą pojemnością RAM. Plastiki chyba są nawet takie same, wygląd bardzo podobny. Jutro jak nie zapomnę to sprawdzę głośnik bo o nim zapomniałem, ale strzelam że tragedia na poziomie elephone p7000 bo ponoć wykorzystany gen sam głośnik.
Nie znam jego aktualnej ceny, ale swojego k3 note wyrwałem z GB za jakieś 133$, więc nie jest to już taki opłacalny zakup, ale w cenie niższej od redmi 1s można go brać. Ma bardzo ładne wsparcie OTA i zoptymalizowany soft, śmiga jak rakieta.
Telefon się popsuł? dwro(kropka)ddr(małpa)gmail(kropka)com - zamknięte do odwołania
W tytule wiadomości proszę podać model urządzenia.
Avatar użytkownika
ddr
VIP
 
Posty: 3492
Dołączył(a): 3 maja 2014, o 22:50
Pochwały: 124

Re: Test, recenzja Mlais M52 Red Note.

Postprzez saperq » 15 lip 2015, o 22:24

DDR jak jakość dźwięku?
Aktualnie eksploatowane: Lenovo P2, Asus Zenfone max
Na sprzedaż Redmi Pro 5,5" OLED 3/32
Zobacz moje OLX
saperq
AKTYWNY
 
Posty: 747
Dołączył(a): 8 maja 2014, o 22:36
Pochwały: 29

Re: Test, recenzja Mlais M52 Red Note.

Postprzez tombaz » 29 lip 2015, o 20:44

Czy problem z mikrofonem w trybie głośnomówiącym (bardzo słabo słychać) jest znanym problemem? Jest jakieś rozwiązanie?

Wysłane z mojego M52_Red_Note przy użyciu Tapatalka
tombaz
 
Posty: 22
Dołączył(a): 22 sty 2014, o 23:11

Poprzednia strona

Powrót do Recenzje, testy i opinie użytkowników telefonów z Chin



Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości

  • Reklama