• Reklama

Test, recenzja Mlais M52 Red Note.

W tym dziale można przeczytać i umieścić recenzje chińskiego telefonu lub tabletu.

Re: Test, recenzja Mlais M52 Red Note.

Postprzez 83dave83 » sobota, 11 lipca 2015, 14:04

Żeby ten telefon miał aparat z GIONEE ELIFE E7 i było by pięknie :)
83dave83
 
Posty: 7
Dołączył(a): czwartek, 7 sierpnia 2014, 11:21

Reklama

en.001phone.cn=

Re: Test, recenzja Mlais M52 Red Note.

Postprzez patryku » sobota, 11 lipca 2015, 23:35

Nazir No1 napisał(a):@blue_voyager
Kupowałem ostatnio w innym sklepie najnowszy Asus Zenfone'2 z 4GB'Ram / 32GB eMMC , zapłaciłem tylko 1130 zł. a paczka przyszła dpd do drzwi bez żadnych ukrytych opłat i kombinacji z urzędem celnym

Reasumując sprzedawca GearBest to oszust , wysyła jako gift bez faktury co powoduje że paczka trafia na urząd celny to jest działanie z premedytacją na niekorzyść kupującego kupując Mlais M52 Red Note w necie

Kupuję dużo w necie i drugi raz w życiu mam taki przekręt sprzedawcy że nie wysyła normalnie UPS / DPD z ujawnieniem faktury i zgłoszenia zakupu jako normalny tak jak to robią inne sklepy uczciwe .

Teraz nie dość że telefon Mlais M52 Red Note nie nadaje się do użytku po rozpakowaniu to straciłem zasadniczo 147 usd plus 130 zł.
Wygląda na to że smartfon będę musiał wywalić do śmietnika lub komuś sprzedać tani do zabawy to sobie jakoś zainstaluje od nowa system bo ja tego nie potrafię zrobić jak 99,99% Kowalskich .

Witam Nazir No1 daj na miary na ten sklep bo cena rewelacyjna albo kit
A tak na marginesie podejrzewam że nie umiesz nic zdziałać i jak przedmówcy pisali wyżywasz się na sklepie
a po drugie jest dodatkowa opcja ok 7 dolarów za kuriera i jest w u ciebie w 3 dni .Ja tak często robię
Po trzecie przelicz kwotę razy 23% jak miałeś szczęście i odprawili a się nie doczepili to i nie zapłaciłeś VAT
W tym przypadku akurat trafiłeś na kiepską zmianę w odprawie celnej pech ? lub jak piszesz częste kupowanie to tez się wiąże że nakładają VAT
patryku
 
Posty: 1
Dołączył(a): wtorek, 6 maja 2014, 00:58

Re: Test, recenzja Mlais M52 Red Note.

Postprzez ddr » niedziela, 12 lipca 2015, 00:26

Odkupiłem tego mlaisa za 300zł.
Ogólnie telefon robi pozytywne wrażenie, taki redmi 1s z lepszym ekranem i prockiem oraz większą pojemnością RAM. Plastiki chyba są nawet takie same, wygląd bardzo podobny. Jutro jak nie zapomnę to sprawdzę głośnik bo o nim zapomniałem, ale strzelam że tragedia na poziomie elephone p7000 bo ponoć wykorzystany gen sam głośnik.
Nie znam jego aktualnej ceny, ale swojego k3 note wyrwałem z GB za jakieś 133$, więc nie jest to już taki opłacalny zakup, ale w cenie niższej od redmi 1s można go brać. Ma bardzo ładne wsparcie OTA i zoptymalizowany soft, śmiga jak rakieta.
Telefon się popsuł? dwro(kropka)ddr(małpa)gmail(kropka)com - zamknięte do odwołania
W tytule wiadomości proszę podać model urządzenia.
Avatar użytkownika
ddr
VIP
 
Posty: 3635
Dołączył(a): sobota, 3 maja 2014, 22:50
Pochwały: 124

Re: Test, recenzja Mlais M52 Red Note.

Postprzez saperq » środa, 15 lipca 2015, 22:24

DDR jak jakość dźwięku?
Tym razem w drodze Xiaomi Redmi Pro :-)
Zobacz moje OLX
saperq
VIP
 
Posty: 836
Dołączył(a): czwartek, 8 maja 2014, 22:36
Pochwały: 29

Re: Test, recenzja Mlais M52 Red Note.

Postprzez tombaz » środa, 29 lipca 2015, 20:44

Czy problem z mikrofonem w trybie głośnomówiącym (bardzo słabo słychać) jest znanym problemem? Jest jakieś rozwiązanie?

Wysłane z mojego M52_Red_Note przy użyciu Tapatalka
tombaz
 
Posty: 21
Dołączył(a): środa, 22 stycznia 2014, 23:11

Poprzednia strona

Powrót do Recenzje, testy i opinie użytkowników telefonów z Chin



Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości

  • Reklama