• Reklama

Test Elephone S3, recenzja pięknego telefonu w dobrej cenie.

W tym dziale można przeczytać i umieścić recenzje chińskiego telefonu lub tabletu.

Re: Test Elephone S3, recenzja pięknego telefonu w dobrej ce

Postprzez filozof71 » piątek, 15 lipca 2016, 04:48

tpawel napisał(a):Jak można było tak zwali sprawę baterii. Ale widać progres w tej marce, to się liczy. Dla mniej wymagających użytkowników bateria styknie, o ile przyzwyczają się do ładowania codziennie.


A jak myślisz na czym się oszczędza. Beteria to prawdziwa technologia, ale najwazniejsze, ze ma wąskie ramki boczne.

pozdr Filozof71
ZTE Nubia Z7 Mini 2/16 > LeEco Le 2 Max X822 4/32 kupiony w HKTR Store AKA Trendresources
Avatar użytkownika
filozof71
AKTYWNY
 
Posty: 785
Dołączył(a): niedziela, 6 października 2013, 06:45
Lokalizacja: Poznań
Pochwały: 19
Ostrzeżenia: 3

Reklama

Re: Test Elephone S3, recenzja pięknego telefonu w dobrej ce

Postprzez filozof71 » piątek, 15 lipca 2016, 04:54

marx napisał(a):Telefon jest dla osób które estetykę stawiają na pierwszym miejscu, wiele kobiet może być zadowolone. Jak ktoś używa telefonu do dzwonienia, a okazyjnie do inych celów, to nawet dwa dni na baterii pociągnie.
telefon kosztuje 150$ więc porównując do innych samsungów LG o podobnej wydajności, to jest tani. http://www.coolicool.com/elephone-s3-mt ... ne-g-43219 A wrażenie na znajomych: Bezcenne


A co jak znajomy się zna i spyta o to i owo? BTW dla mnie telefon jest brzydki i polecałbym jednak w tej cenie Samsunga albo LG.

pozdrawiam Filozof71
ZTE Nubia Z7 Mini 2/16 > LeEco Le 2 Max X822 4/32 kupiony w HKTR Store AKA Trendresources
Avatar użytkownika
filozof71
AKTYWNY
 
Posty: 785
Dołączył(a): niedziela, 6 października 2013, 06:45
Lokalizacja: Poznań
Pochwały: 19
Ostrzeżenia: 3

Re: Test Elephone S3, recenzja pięknego telefonu w dobrej ce

Postprzez tpawel » piątek, 15 lipca 2016, 10:16

Wygląd kwestia gustu, w tej cenie kupisz co najwyżej j5(2015) na snapie 410 i z plastikową obudową. Są ludzie którym naprawdę ta bateria wystarczy
tpawel
VIP
 
Posty: 1879
Dołączył(a): poniedziałek, 23 lutego 2015, 12:14
Pochwały: 39

Re: Test Elephone S3, recenzja pięknego telefonu w dobrej ce

Postprzez motiv » piątek, 15 lipca 2016, 10:37

Z taka bateria to nawet nie wymagajacej osobie bedzie trudno...m

Wysłane z mojego MI 4LTE przy użyciu Tapatalka
Avatar użytkownika
motiv
AKTYWNY
 
Posty: 702
Dołączył(a): czwartek, 21 stycznia 2016, 18:55
Pochwały: 8
Ostrzeżenia: 2

Re: Test Elephone S3, recenzja pięknego telefonu w dobrej ce

Postprzez tpawel » piątek, 15 lipca 2016, 13:20

Mi, Tobie na 100%. Zakładam że sporo czasu tak jak ja spędzasz na forum tematycznych, są jednak osoby które nie robią nawet 1h SoT dziennie. Nawet większość moich znajomych tak korzysta.
tpawel
VIP
 
Posty: 1879
Dołączył(a): poniedziałek, 23 lutego 2015, 12:14
Pochwały: 39

Re: Test Elephone S3, recenzja pięknego telefonu w dobrej ce

Postprzez robot » piątek, 15 lipca 2016, 14:49

dostalem telefon , zamowilem z banggod za jakies 130 usd ( uzylem punktow )--jest PIEKNY . potestuje i moze nawet zatrzymam dla siebie - zamieniajac mi4c :)
robot
AKTYWNY
 
Posty: 421
Dołączył(a): sobota, 14 marca 2015, 13:17
Pochwały: 4
Ostrzeżenia: 4

Re: Test Elephone S3, recenzja pięknego telefonu w dobrej ce

Postprzez motiv » piątek, 15 lipca 2016, 16:29

tpawel napisał(a):Mi, Tobie na 100%. Zakładam że sporo czasu tak jak ja spędzasz na forum tematycznych, są jednak osoby które nie robią nawet 1h SoT dziennie. Nawet większość moich znajomych tak korzysta.

Ale takie osoby oczekuja wlasnie, ze nie beda musialy ladowac codziennie telefonu, a tu codzien lub drugi dzien bedzie ładowane na 100% :-) raz, że mała bateria to i soft nie wiadomo, czy dopracowany.
A soft duże ma znaczenie takie homtom ht 7 pro który ma dużo lepszą baterię a przez soft bateria pada jak mucha u osoby która tylko dzwoni raz na jakiś czas. Czasem potrafi 50% zlecieć w ciagu 5-6lezenia.


Wysłane z mojego MI 4LTE przy użyciu Tapatalka
Avatar użytkownika
motiv
AKTYWNY
 
Posty: 702
Dołączył(a): czwartek, 21 stycznia 2016, 18:55
Pochwały: 8
Ostrzeżenia: 2

Re: Test Elephone S3, recenzja pięknego telefonu w dobrej ce

Postprzez motiv » piątek, 15 lipca 2016, 16:30

robot napisał(a):dostalem telefon , zamowilem z banggod za jakies 130 usd ( uzylem punktow )--jest PIEKNY . potestuje i moze nawet zatrzymam dla siebie - zamieniajac mi4c :)

Haha gratuluje porównania mi4c zamienić na ten? Pomyłka :-)

Wysłane z mojego MI 4LTE przy użyciu Tapatalka
Avatar użytkownika
motiv
AKTYWNY
 
Posty: 702
Dołączył(a): czwartek, 21 stycznia 2016, 18:55
Pochwały: 8
Ostrzeżenia: 2

Re: Test Elephone S3, recenzja pięknego telefonu w dobrej ce

Postprzez Flyagaric » piątek, 15 lipca 2016, 18:01

Hmm, też mnie dziwi ten pomysł.
Sam wygląd to nie wszystko.
Flyagaric
VIP
 
Posty: 2617
Dołączył(a): czwartek, 7 maja 2015, 22:38
Pochwały: 52

Re: Test Elephone S3, recenzja pięknego telefonu w dobrej ce

Postprzez tpawel » piątek, 15 lipca 2016, 22:09

Dla większości jednak wygląd. Daj na Allegro ładny telefon że snapem 400 i drugi brzydki że snapem 820 za te same pieniądze i na 100% więcej sprzedasz tych ładniejszych. Ile jest takich świadomych klientów jak my? 10%?
tpawel
VIP
 
Posty: 1879
Dołączył(a): poniedziałek, 23 lutego 2015, 12:14
Pochwały: 39

Re: Test Elephone S3, recenzja pięknego telefonu w dobrej ce

Postprzez Boomszakalaka » piątek, 15 lipca 2016, 22:33

Swego czasu popularne były podróbki flagowców Samsunga, działało to różnie ale wygląd skopiowany praktycznie 1:1. I chociaż cholera wie co tam w środku siedziało to wielu osobom to jakoś nie przeszkadzało.

Bateria 2100 to jedno, druga sprawa to bugi. Gdyby zdarzały się jeszcze jakieś większe drainy przy wyłączonym ekranie to już w ogóle tragedia.

Wysłane z mojego Redmi Note 3 Pro
Boomszakalaka
AKTYWNY
 
Posty: 271
Dołączył(a): niedziela, 3 czerwca 2012, 20:05
Lokalizacja: Polska
Pochwały: 14

Re: Test Elephone S3, recenzja pięknego telefonu w dobrej ce

Postprzez Flyagaric » piątek, 15 lipca 2016, 23:47

tpawel napisał(a):Dla większości jednak wygląd. Daj na Allegro ładny telefon że snapem 400 i drugi brzydki że snapem 820 za te same pieniądze i na 100% więcej sprzedasz tych ładniejszych. Ile jest takich świadomych klientów jak my? 10%?


Hehehe, najgorsze jest to, że masz rację. No, ale my tu nie jesteśmy 'większość'. Po to są te fora.
Flyagaric
VIP
 
Posty: 2617
Dołączył(a): czwartek, 7 maja 2015, 22:38
Pochwały: 52

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Recenzje, testy i opinie użytkowników telefonów z Chin



Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości

  • Reklama