• Reklama

Test Elephone S3, recenzja pięknego telefonu w dobrej cenie.

W tym dziale można przeczytać i umieścić recenzje chińskiego telefonu lub tabletu.

Re: Test Elephone S3, recenzja pięknego telefonu w dobrej ce

Postprzez filozof71 » 15 lip 2016, o 04:48

tpawel napisał(a):Kod został ukryty, aby go zobaczyć zarejestruj się lub zaloguj!


A jak myślisz na czym się oszczędza. Beteria to prawdziwa technologia, ale najwazniejsze, ze ma wąskie ramki boczne.

pozdr Filozof71
ZTE Nubia Z7 Mini 2/16 > LeEco Le 2 Max X822 4/32 kupiony w HKTR Store AKA Trendresources
Avatar użytkownika
filozof71
AKTYWNY
 
Posty: 781
Dołączył(a): 6 paź 2013, o 06:45
Lokalizacja: Poznań
Pochwały: 19

Reklama

Re: Test Elephone S3, recenzja pięknego telefonu w dobrej ce

Postprzez filozof71 » 15 lip 2016, o 04:54

marx napisał(a):Kod został ukryty, aby go zobaczyć zarejestruj się lub zaloguj!


A co jak znajomy się zna i spyta o to i owo? BTW dla mnie telefon jest brzydki i polecałbym jednak w tej cenie Samsunga albo LG.

pozdrawiam Filozof71
ZTE Nubia Z7 Mini 2/16 > LeEco Le 2 Max X822 4/32 kupiony w HKTR Store AKA Trendresources
Avatar użytkownika
filozof71
AKTYWNY
 
Posty: 781
Dołączył(a): 6 paź 2013, o 06:45
Lokalizacja: Poznań
Pochwały: 19

Re: Test Elephone S3, recenzja pięknego telefonu w dobrej ce

Postprzez tpawel » 15 lip 2016, o 10:16

Wygląd kwestia gustu, w tej cenie kupisz co najwyżej j5(2015) na snapie 410 i z plastikową obudową. Są ludzie którym naprawdę ta bateria wystarczy
tpawel
VIP
 
Posty: 1986
Dołączył(a): 23 lut 2015, o 12:14
Pochwały: 62

Re: Test Elephone S3, recenzja pięknego telefonu w dobrej ce

Postprzez motiv » 15 lip 2016, o 10:37

Z taka bateria to nawet nie wymagajacej osobie bedzie trudno...m

Wysłane z mojego MI 4LTE przy użyciu Tapatalka
Avatar użytkownika
motiv
AKTYWNY
 
Posty: 595
Dołączył(a): 21 sty 2016, o 18:55
Pochwały: 8

Re: Test Elephone S3, recenzja pięknego telefonu w dobrej ce

Postprzez tpawel » 15 lip 2016, o 13:20

Mi, Tobie na 100%. Zakładam że sporo czasu tak jak ja spędzasz na forum tematycznych, są jednak osoby które nie robią nawet 1h SoT dziennie. Nawet większość moich znajomych tak korzysta.
tpawel
VIP
 
Posty: 1986
Dołączył(a): 23 lut 2015, o 12:14
Pochwały: 62

Re: Test Elephone S3, recenzja pięknego telefonu w dobrej ce

Postprzez robot » 15 lip 2016, o 14:49

dostalem telefon , zamowilem z banggod za jakies 130 usd ( uzylem punktow )--jest PIEKNY . potestuje i moze nawet zatrzymam dla siebie - zamieniajac mi4c :)
robot
AKTYWNY
 
Posty: 308
Dołączył(a): 14 mar 2015, o 13:17
Pochwały: 4

Re: Test Elephone S3, recenzja pięknego telefonu w dobrej ce

Postprzez motiv » 15 lip 2016, o 16:29

tpawel napisał(a):Kod został ukryty, aby go zobaczyć zarejestruj się lub zaloguj!

Ale takie osoby oczekuja wlasnie, ze nie beda musialy ladowac codziennie telefonu, a tu codzien lub drugi dzien bedzie ładowane na 100% :-) raz, że mała bateria to i soft nie wiadomo, czy dopracowany.
A soft duże ma znaczenie takie homtom ht 7 pro który ma dużo lepszą baterię a przez soft bateria pada jak mucha u osoby która tylko dzwoni raz na jakiś czas. Czasem potrafi 50% zlecieć w ciagu 5-6lezenia.


Wysłane z mojego MI 4LTE przy użyciu Tapatalka
Avatar użytkownika
motiv
AKTYWNY
 
Posty: 595
Dołączył(a): 21 sty 2016, o 18:55
Pochwały: 8

Re: Test Elephone S3, recenzja pięknego telefonu w dobrej ce

Postprzez motiv » 15 lip 2016, o 16:30

robot napisał(a):Kod został ukryty, aby go zobaczyć zarejestruj się lub zaloguj!

Haha gratuluje porównania mi4c zamienić na ten? Pomyłka :-)

Wysłane z mojego MI 4LTE przy użyciu Tapatalka
Avatar użytkownika
motiv
AKTYWNY
 
Posty: 595
Dołączył(a): 21 sty 2016, o 18:55
Pochwały: 8

Re: Test Elephone S3, recenzja pięknego telefonu w dobrej ce

Postprzez Flyagaric » 15 lip 2016, o 18:01

Hmm, też mnie dziwi ten pomysł.
Sam wygląd to nie wszystko.
Kod: Zaznacz cały
[cyt. @ra-vau]nie rób sobie kłopotów kupując leegouleluleleaoukitephony. 
Kup u nas w biedronce, coś w tych pieniądzach (...) a dostaniesz 2lata gwarancji
Flyagaric
VIP
 
Posty: 2496
Dołączył(a): 7 maja 2015, o 22:38
Pochwały: 66

Re: Test Elephone S3, recenzja pięknego telefonu w dobrej ce

Postprzez tpawel » 15 lip 2016, o 22:09

Dla większości jednak wygląd. Daj na Allegro ładny telefon że snapem 400 i drugi brzydki że snapem 820 za te same pieniądze i na 100% więcej sprzedasz tych ładniejszych. Ile jest takich świadomych klientów jak my? 10%?
tpawel
VIP
 
Posty: 1986
Dołączył(a): 23 lut 2015, o 12:14
Pochwały: 62

Re: Test Elephone S3, recenzja pięknego telefonu w dobrej ce

Postprzez Boomszakalaka » 15 lip 2016, o 22:33

Swego czasu popularne były podróbki flagowców Samsunga, działało to różnie ale wygląd skopiowany praktycznie 1:1. I chociaż cholera wie co tam w środku siedziało to wielu osobom to jakoś nie przeszkadzało.

Bateria 2100 to jedno, druga sprawa to bugi. Gdyby zdarzały się jeszcze jakieś większe drainy przy wyłączonym ekranie to już w ogóle tragedia.

Wysłane z mojego Redmi Note 3 Pro
Boomszakalaka
AKTYWNY
 
Posty: 269
Dołączył(a): 3 cze 2012, o 20:05
Lokalizacja: Polska
Pochwały: 15

Re: Test Elephone S3, recenzja pięknego telefonu w dobrej ce

Postprzez Flyagaric » 15 lip 2016, o 23:47

tpawel napisał(a):Kod został ukryty, aby go zobaczyć zarejestruj się lub zaloguj!


Hehehe, najgorsze jest to, że masz rację. No, ale my tu nie jesteśmy 'większość'. Po to są te fora.
Kod: Zaznacz cały
[cyt. @ra-vau]nie rób sobie kłopotów kupując leegouleluleleaoukitephony. 
Kup u nas w biedronce, coś w tych pieniądzach (...) a dostaniesz 2lata gwarancji
Flyagaric
VIP
 
Posty: 2496
Dołączył(a): 7 maja 2015, o 22:38
Pochwały: 66

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Recenzje, testy i opinie użytkowników telefonów z Chin



Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości

  • Reklama