• Reklama

Telefony dual sim z obsługą darmowego internetu AERO2

pomoc w wyborze chińskiego smartfona przy konkretnych wymaganiach i cenie.
Regulamin działu
Zakładając nowy watek upewnij się, czy taki sam temat nie został już poruszony na forum (w tym celu użyj opcji 'szukaj')
Nowo tworzone wątki: w złych działach/na poruszane wcześniej tematy/z pytaniami na które już wielokrotnie udzielono odpowiedz będą ZAMYKANE / USUWANE

Re: Telefony dual sim z obsługą darmowego internetu AERO2

Postprzez bartazzz » 1 kwi 2014, o 10:53

osobiście nie używam, ale zawsze można rozłączyć i połączyć po godzinie.
zanim napiszesz post użyj funkcji SZUKAJ!!!
Avatar użytkownika
bartazzz
VIP
 
Posty: 5237
Dołączył(a): 19 sty 2013, o 12:03
Lokalizacja: Koszalin
Pochwały: 93

Reklama

Re: Telefony dual sim z obsługą darmowego internetu AERO2

Postprzez markus70 » 1 kwi 2014, o 10:57

Proponuję utworzyć nowy wątek. Wszelka dyskusja na temat ograniczeń w korzystaniu z aero będzie karana i kasowana
markus70
VIP
 
Posty: 934
Dołączył(a): 31 paź 2012, o 14:15
Lokalizacja: Somewhere in Poland ;)
Pochwały: 16

Re: Telefony dual sim z obsługą darmowego internetu AERO2

Postprzez bartazzz » 1 kwi 2014, o 10:58

markus70 napisał(a):Proponuję utworzyć nowy wątek. Wszelka dyskusja na ten temat będzie kasowana

to może przenieść te posty do nowego wątku, żeby nie zaśmiecać
zanim napiszesz post użyj funkcji SZUKAJ!!!
Avatar użytkownika
bartazzz
VIP
 
Posty: 5237
Dołączył(a): 19 sty 2013, o 12:03
Lokalizacja: Koszalin
Pochwały: 93

Re: Telefony dual sim z obsługą darmowego internetu AERO2

Postprzez Cezary » 1 kwi 2014, o 13:05

Najlepiej od razu przenieść do wątku prima aprilis.
Cezary
 
Posty: 170
Dołączył(a): 7 mar 2014, o 09:05

Re: Telefony dual sim z obsługą darmowego internetu AERO2

Postprzez bartazzz » 1 kwi 2014, o 13:08

Cezary napisał(a):Najlepiej od razu przenieść do wątku prima aprilis.

jutro się okaże :D
zanim napiszesz post użyj funkcji SZUKAJ!!!
Avatar użytkownika
bartazzz
VIP
 
Posty: 5237
Dołączył(a): 19 sty 2013, o 12:03
Lokalizacja: Koszalin
Pochwały: 93

Re: Telefony dual sim z obsługą darmowego internetu AERO2

Postprzez dytruff » 1 kwi 2014, o 13:12

Przenieś do odpowiedniego wątku
http://www.aero2.pl/O-spolce/Aktualnosci,news_id,697
EDIT: do usunięcia. Nowy wątek tutaj
http://telchina.pl/zmiany-w-aero2-t7761.html
Avatar użytkownika
dytruff
AKTYWNY
 
Posty: 790
Dołączył(a): 22 kwi 2013, o 00:43
Lokalizacja: śląskie
Pochwały: 8

Re: Telefony dual sim z obsługą darmowego internetu AERO2

Postprzez kris_kjk » 2 kwi 2014, o 10:18

900MHz to nie tylko AERO2 (włączenie Captcha, które nastąpiło i utrudnia korzystanie), to też możliwość korzystania z tej częstotliwości u innych operatorów (orange, T-mobile, itd.), tam gdzie znika nam zasięg na 2100MHz. Dla mnie to oczywiste telefon pracujący na 900 i 2100MHz jest bardziej funkcjonalny od tych pracujących TYLKO na 2100MHz.
kris_kjk
 
Posty: 40
Dołączył(a): 30 paź 2012, o 02:42
Lokalizacja: UE
Pochwały: 2

Re: Telefony dual sim z obsługą darmowego internetu AERO2

Postprzez wpc » 10 sie 2014, o 23:03

InFocus m310 - sprawdzone, 900MHz/Aero2 działa :-)
Avatar użytkownika
wpc
 
Posty: 189
Dołączył(a): 11 maja 2013, o 13:19
Lokalizacja: scyzoryk
Pochwały: 10

Re: Telefony dual sim z obsługą darmowego internetu AERO2

Postprzez karuzel » 12 sie 2014, o 11:39

A próbował ktoś uruchomić Aero2 na ZTE NUBIA X6?
karuzel
 
Posty: 86
Dołączył(a): 1 lip 2014, o 14:04

Re: Telefony dual sim z obsługą darmowego internetu AERO2

Postprzez omasz » 4 wrz 2014, o 21:41

NUBIA Z7 MINI -mogę potwierdzić że Aero2 pięknie śmiga w SIM1 jak i SIM2 choć poza miastami lepiej sobie radzi w SIM1
omasz
 
Posty: 13
Dołączył(a): 19 gru 2013, o 20:01

Re: Telefony dual sim z obsługą darmowego internetu AERO2

Postprzez jazem99 » 7 paź 2014, o 11:26

Czy Tracer Oxygen GS3 obsługuje AERO2???
jazem99
 
Posty: 2
Dołączył(a): 6 paź 2014, o 21:52

Re: Telefony dual sim z obsługą darmowego internetu AERO2

Postprzez majkel_94 » 7 paź 2014, o 15:12

omasz napisał(a):NUBIA Z7 MINI -mogę potwierdzić że Aero2 pięknie śmiga w SIM1 jak i SIM2 choć poza miastami lepiej sobie radzi w SIM1

Tak się czasem zastanawiam - kogoś stać na fona za 1000zł, a rzeźbi na Aero... transfer + wpisywanie kapci co godzinę to porażka.
Można dostać wiele tanich ofert, Orange ma 2GB za 7zł :P

Autor postu otrzymał pochwałę
Avatar użytkownika
majkel_94
VIP
 
Posty: 1001
Dołączył(a): 17 lip 2014, o 13:05
Lokalizacja: Katowice
Pochwały: 19

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Jaki telefon kupić ?



Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości

  • Reklama