• Reklama

Telefony dual sim z obsługą darmowego internetu AERO2

pomoc w wyborze chińskiego smartfona przy konkretnych wymaganiach i cenie.
Regulamin działu
Zakładając nowy watek upewnij się, czy taki sam temat nie został już poruszony na forum (w tym celu użyj opcji 'szukaj')
Nowo tworzone wątki: w złych działach/na poruszane wcześniej tematy/z pytaniami na które już wielokrotnie udzielono odpowiedz będą ZAMYKANE / USUWANE

Postprzez LukC » 16 maja 2013, o 17:06

Skrzydelko napisał(a):Kod został ukryty, aby go zobaczyć zarejestruj się lub zaloguj!


Może to być kwestia softu ;-)
Avatar użytkownika
LukC
AKTYWNY
 
Posty: 714
Dołączył(a): 22 lis 2011, o 11:51
Lokalizacja: Underworld
Pochwały: 10

Reklama

Postprzez Skrzydelko » 16 maja 2013, o 23:39

Tylko na stronie zopo jest tylko jeden soft do zopo 300+ więc chyba to nie to. Może ktłoś zna inne źródło do softów do chińskich słuchawek?
Skrzydelko
Skrzydelko
 
Posty: 15
Dołączył(a): 27 mar 2013, o 22:01
Lokalizacja: Łódź

Postprzez audioholic » 21 cze 2013, o 17:40

Ostatnio edytowano 22 cze 2013, o 00:08 przez audioholic, łącznie edytowano 1 raz
audioholic
 
Posty: 1
Dołączył(a): 21 cze 2013, o 17:33
Lokalizacja: dabrowa

Postprzez lukkki » 21 cze 2013, o 18:37

Nie
lukkki
VIP
 
Posty: 900
Dołączył(a): 12 kwi 2013, o 19:18
Lokalizacja: EU
Pochwały: 13

Re: newsmy N1 (newman n1)

Postprzez masza » 24 cze 2013, o 15:48

Newman N1 (Newsmy N1)
Czy ktos go ma i dziala na nim na Aero2?

marxxx napisał(a):Kod został ukryty, aby go zobaczyć zarejestruj się lub zaloguj!
masza
 
Posty: 21
Dołączył(a): 20 cze 2013, o 23:30
Lokalizacja: Rzeszow

Postprzez marx » 24 cze 2013, o 17:06

marx
Administrator
 
Posty: 6704
Dołączył(a): 6 mar 2010, o 02:35
Lokalizacja: aliexpress
Pochwały: 213

Postprzez masza » 27 cze 2013, o 10:31

Tutaj chyba najlepiej podawac tylko telefony które zostaly przetestowane fizycznie a nie na podstawie danych z jakichs stron internetowych.

Aliexpress - ma takie zamieszanie w danych o telefonach ze czasami nawet wymiary sie roznia kiedy sa podane dwa razy w tej samej ofercie.

Sprawdzam czasami na GSMarena ale np oni podaja ze Lenowo P700i ma 3G 900 MHz a tak naprawde nie ma.

Najlepiej sprawdzac na stronie producenta ale telefony juz nie produkowane nie sa tam zamieszczane.

Moze ktos ma jeszcze jaka pewna stronke z danymi telefonow?
masza
 
Posty: 21
Dołączył(a): 20 cze 2013, o 23:30
Lokalizacja: Rzeszow

Postprzez marx » 12 lip 2013, o 22:02

kolejny potwierdzony model Faea F1
marx
Administrator
 
Posty: 6704
Dołączył(a): 6 mar 2010, o 02:35
Lokalizacja: aliexpress
Pochwały: 213

Postprzez masza » 22 lip 2013, o 12:45

    Lenovo A820
- Aero2 dziala
masza
 
Posty: 21
Dołączył(a): 20 cze 2013, o 23:30
Lokalizacja: Rzeszow


Re: Telefony dual sim z obsługą darmowego internetu AERO2

Postprzez krzysiek7233 » 3 sie 2013, o 20:24

A zopo zp910?
krzysiek7233
 
Posty: 23
Dołączył(a): 2 sie 2013, o 12:45

Re: Telefony dual sim z obsługą darmowego internetu AERO2

Postprzez Sid » 4 sie 2013, o 05:00

Potwierdzam działanie na 100% aero2 w telefonach:
1) FAEA F2
2) TCL S950
Ostatnio edytowano 4 sie 2013, o 05:07 przez Sid, łącznie edytowano 1 raz
Sid
AKTYWNY
 
Posty: 371
Dołączył(a): 20 cze 2013, o 04:51
Pochwały: 8

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Jaki telefon kupić ?



Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości

  • Reklama