• Reklama

Telefon z transmiterem FM?

Tematy dotyczące wszystkich telefonów, sieci, operatorów, bateri itp..

Re: Telefon z transmiterem FM?

Postprzez sonic » 13 mar 2015, o 15:56

zgadzam się że jakość z transmitera jest tragiczna, zdecydowanie lepij wymienić radio na takie z wejściem na kabel albo kartę :)
Life style, zarabianie, filmy -> http://marcingorski.pl
Avatar użytkownika
sonic
VIP
 
Posty: 872
Dołączył(a): 2 lip 2013, o 14:24
Lokalizacja: Gliwice
Pochwały: 14

Reklama

Re: Telefon z transmiterem FM?

Postprzez Andrewko » 13 mar 2015, o 21:37

Nie zawsze da się wymienić. Mam nissana primera z wbudowaną navi i sterownikiem klimy. Nie da rady wymienić radia. Mam transmiter na bt i działa to ok.
Andrewko
AKTYWNY
 
Posty: 450
Dołączył(a): 14 lis 2013, o 20:50
Pochwały: 19

Re: Telefon z transmiterem FM?

Postprzez mateuszm31 » 17 mar 2015, o 14:28

taki fon z transmiterem to jest dobra sprawa, sam szukam od dłuższego czasu, jeszcze różnymi autami i czesto zapominam transmitera pod zapalniczkę ;/ a fona mam zawsze przy sobie, walić jakość dźwięku byle coś brzdąkało, wiem ze chinczyki na starym 2 rdzeniowym mtk miały mozliwosc odblokowania transmitera i xperie Z
mateuszm31
 
Posty: 159
Dołączył(a): 9 wrz 2013, o 23:59

Re: Telefon z transmiterem FM?

Postprzez Nibiru » 26 mar 2015, o 12:58

W weekend przyjrzę się dokładniej telefonom na Ali. Dam znać czy coś znalazłem.

Do panów wyżej. Nie próbujcie mnie uszczęśliwić na siłę...
Nibiru
 
Posty: 199
Dołączył(a): 29 wrz 2014, o 16:52
Pochwały: 15

Re: Telefon z transmiterem FM?

Postprzez Wdhiz » 28 mar 2015, o 02:20

Są odbiorniki BT podpinane pod USB radia. Występują w dwóch wersjach - z dźwiękiem przesyłanym przez kabel odbiornik BT-AUX radia i (druga wersja) dźwiękiem, który idzie bezpośrednio przez USB radia. Pierwsze kosztują +- 3USD, drugie ok. 8-12 USD. Niestety te "bezpośrednie" zbierają podłe recenzje u kupujących. Te z kabelkiem są bardzo OK.
Pamiętam, że na jakimś androidowym forum wpadłem na dyskusję o jakiejś apce, którą można wgrać do telefonu i robi on wtedy za transmitter. Niestety soft raz działał a raz nie.
Wdhiz
AKTYWNY
 
Posty: 248
Dołączył(a): 28 cze 2013, o 02:29
Lokalizacja: stamtad

Poprzednia strona

Powrót do Dyskusje ogólne o telefonach



Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości

  • Reklama