• Reklama

Telefon z Transmiterem FM i dual simem

pomoc w wyborze chińskiego smartfona przy konkretnych wymaganiach i cenie.
Regulamin działu
Zakładając nowy watek upewnij się, czy taki sam temat nie został już poruszony na forum (w tym celu użyj opcji 'szukaj')
Nowo tworzone wątki: w złych działach/na poruszane wcześniej tematy/z pytaniami na które już wielokrotnie udzielono odpowiedz będą ZAMYKANE / USUWANE

Telefon z Transmiterem FM i dual simem

Postprzez daniel77724 » 29 cze 2013, o 16:26

Witam,
Obecnie jestem posiadaczem Nokii N86 i najciekawszą funkcją tego telefoniku jest Transmiter FM, teraz nie wyobrażam sobie życia bez tego :D
Postanowiłem iść z duchem postępu i sprawić sobie coś z androidem, dual simem no i oczywiście transmiterem, nie spotkałem jednak jeszcze nic w takiej kombinacji.
Słyszał może ktoś o takim telefoniku ?
daniel77724
 
Posty: 20
Dołączył(a): 1 mar 2013, o 15:54
Lokalizacja: Kielce

Reklama

Postprzez rawyolks » 29 cze 2013, o 22:28

AFAIK nie ma.
rawyolks
 
Posty: 147
Dołączył(a): 27 sty 2013, o 00:43
Pochwały: 1

Postprzez kinta » 2 lip 2013, o 14:24

AFAIR
na 100% MTK 6575 i na 99% MTK 6577 posiadają te funkcjonalnosc - wystarczy dograc odpowiednia aplikacje.
Czyli każdy fon/tablet oparty na tym CPU. U mnie działa na MTK 6575 bez problemow.
Avatar użytkownika
kinta
 
Posty: 83
Dołączył(a): 2 lip 2013, o 06:38
Lokalizacja: podkarpackie
Pochwały: 3

Postprzez bartazzz » 2 lip 2013, o 15:03

kinta, czy mógłbyś przybliżyć trochę temat? Jakie dokładnie aplikacje trzeba dograć? Jakies ustawienia?
zanim napiszesz post użyj funkcji SZUKAJ!!!
Avatar użytkownika
bartazzz
VIP
 
Posty: 5572
Dołączył(a): 19 sty 2013, o 12:03
Lokalizacja: Koszalin
Pochwały: 100
Telefon:: Redmi
ROM: MIUI POLSKA

Postprzez rawyolks » 2 lip 2013, o 16:05

Również czekam z wielkim zainteresowaniem.
rawyolks
 
Posty: 147
Dołączył(a): 27 sty 2013, o 00:43
Pochwały: 1

Postprzez kinta » 2 lip 2013, o 17:13

FM Transmiter.apk
[hide]
https://copy.com/yLphnvpqlFYh[/hide]

ja jeszcze do tego dogralem radioFM - bez sluchawek.

smiga az milo
Ostatnio edytowano 3 lip 2013, o 14:51 przez kinta, łącznie edytowano 1 raz
Avatar użytkownika
kinta
 
Posty: 83
Dołączył(a): 2 lip 2013, o 06:38
Lokalizacja: podkarpackie
Pochwały: 3

Postprzez Bailiff » 3 lip 2013, o 01:26

kinta napisał(a):Kod został ukryty, aby go zobaczyć zarejestruj się lub zaloguj!


moglbys podac linka do tego radia ? bo znalazlem kilka na necie, ale kazde sie wylacza zaraz po wlaczeniu...
Bailiff
 
Posty: 14
Dołączył(a): 29 maja 2013, o 21:12
Lokalizacja: B-B

Postprzez bartazzz » 3 lip 2013, o 09:48

u mnie nie działa ta apka :(
zanim napiszesz post użyj funkcji SZUKAJ!!!
Avatar użytkownika
bartazzz
VIP
 
Posty: 5572
Dołączył(a): 19 sty 2013, o 12:03
Lokalizacja: Koszalin
Pochwały: 100
Telefon:: Redmi
ROM: MIUI POLSKA

Postprzez kinta » 3 lip 2013, o 17:35

bartazzz napisał(a):Kod został ukryty, aby go zobaczyć zarejestruj się lub zaloguj!


Właśnie stałem się posiadaczem ZTE v970 i u mnie działa!
Bez najmniejszych problemów łapię muzykę ze smartfona na radiu w samochodzie na wolnej czestotliwości.

Większy problem miałem z wgraniem Radia FM bez słuchawek - musiałem usunąć systemową aplikację a następnie wsadzic nową w system i po restarcie jeszcze raz ją zainstalować. Ale udalo się i tez dziala.

Ktoś wyżej pytał co to za apka:
tak sie nazywa -[hide] com.mediatek.FMRadio-f125acb4382e635185c71118cb836611.apk[/hide]
jak bede w domu udostepnie linka

[ Dodano: 2013-07-04, 14:18 ]
radioFM bez słuchawek[hide]
https://copy.com/tZtq6rpAwanz[/hide]

podmiana jest dosc upierdliwa - trzeba usunac z systemu oryginalna apke
ale pozniej smiga pieknie :)
Ostatnio edytowano 6 lip 2013, o 21:19 przez kinta, łącznie edytowano 1 raz
Avatar użytkownika
kinta
 
Posty: 83
Dołączył(a): 2 lip 2013, o 06:38
Lokalizacja: podkarpackie
Pochwały: 3

Postprzez daniel77724 » 6 lip 2013, o 18:47

Dobrze się składa bo miałem właśnie na oku ZTE tylko ten brak transmitera, ale teraz widze że jest rozwiązanie :)
daniel77724
 
Posty: 20
Dołączył(a): 1 mar 2013, o 15:54
Lokalizacja: Kielce

Postprzez bartazzz » 7 lip 2013, o 23:52

kinta, a jaki masz rom?
zanim napiszesz post użyj funkcji SZUKAJ!!!
Avatar użytkownika
bartazzz
VIP
 
Posty: 5572
Dołączył(a): 19 sty 2013, o 12:03
Lokalizacja: Koszalin
Pochwały: 100
Telefon:: Redmi
ROM: MIUI POLSKA

Postprzez mORGAN » 23 lip 2013, o 21:27

Czy komuś udało się zmusić aplikację do działania na MT6589? Bo na moim G3S wysypuje się po wciśnięciu przycisku power w programie.
mORGAN
 
Posty: 38
Dołączył(a): 16 mar 2013, o 13:35
Lokalizacja: Polska
Pochwały: 1

Następna strona

Powrót do Jaki telefon kupić ?



Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości

  • Reklama