• Reklama

Telefon z Transmiterem FM i dual simem

pomoc w wyborze chińskiego smartfona przy konkretnych wymaganiach i cenie.
Regulamin działu
Zakładając nowy watek upewnij się, czy taki sam temat nie został już poruszony na forum (w tym celu użyj opcji 'szukaj')
Nowo tworzone wątki: w złych działach/na poruszane wcześniej tematy/z pytaniami na które już wielokrotnie udzielono odpowiedz będą ZAMYKANE / USUWANE

Postprzez Tysia » 29 lip 2013, o 01:31

Witam

Jestem świeżym użytkownikiem Androida i nie wiem dokładnie jak dokonać podmiany radia zainstalowanego na to bez słuchawek :-| Będzie ktoś tak miły i napisze jak mam tego dokonać? Wiem, że trzeba podmienić ale jak?
Tysia
 
Posty: 1
Dołączył(a): 29 lip 2013, o 01:05
Lokalizacja: miasto nad Brdą

Reklama

Re: Telefon z Transmiterem FM i dual simem

Postprzez areq1987 » 3 sie 2013, o 03:41

Czemu mi nie działa ten transsmiter na v970? Po instalacji i uruchomieniu nie da się nic ustawić w nim.
areq1987
VIP
 
Posty: 819
Dołączył(a): 27 lut 2013, o 00:44
Lokalizacja: mielec
Pochwały: 6
Telefon:: Xiaomi MI5 64GB
ROM: 7.1.2 AOSP

Re: Telefon z Transmiterem FM i dual simem

Postprzez olas » 20 sie 2013, o 19:12

podpinam sie pod temat. Transmiter fm pobralem, zainstalowal sie, aplikacja sie wlacza jednak po wcisnieciu w niej przycisku on/off pokazuje sie komunikat "niestety, aplikacja fmtransmitter zostala zatrzymana. Czy komus udalo sie jakis transmiter fm uruchomic na thl w100?
olas
 
Posty: 21
Dołączył(a): 12 cze 2013, o 22:53
Lokalizacja: Toruń

Re: Telefon z Transmiterem FM i dual simem

Postprzez fake4r » 20 sie 2013, o 19:16

olas napisał(a):Kod został ukryty, aby go zobaczyć zarejestruj się lub zaloguj!

Spróbuj root explorerem albo czymś podobnym ręcznie usunąć i skopiować do aplikacji ten transmiter. Zrób restart telefonu i wtedy uruchom.
Mi z kolei na Haierze W718 się włącza mogę ustawić częstotliwość ale obojętnie co dam to i tak nie nadaje.
Szukam na radiu ale nic, cisza.
Avatar użytkownika
fake4r
VIP
 
Posty: 5970
Dołączył(a): 4 lip 2013, o 13:55
Lokalizacja: ChRL
Pochwały: 204
Telefon:: Redmi 3

Re: Telefon z Transmiterem FM i dual simem

Postprzez bartazzz » 21 sie 2013, o 11:38

areq1987 napisał(a):Kod został ukryty, aby go zobaczyć zarejestruj się lub zaloguj!

mam dokładnie tak samo
zanim napiszesz post użyj funkcji SZUKAJ!!!
Avatar użytkownika
bartazzz
VIP
 
Posty: 5577
Dołączył(a): 19 sty 2013, o 12:03
Lokalizacja: Koszalin
Pochwały: 100
Telefon:: Redmi
ROM: MIUI POLSKA

Re: Telefon z Transmiterem FM i dual simem

Postprzez gregor1268 » 25 wrz 2014, o 02:28

Może mi ktoś powiedzieć czy na telefonach z procesorem MediaTek MT6582 będzie działać ta apka transmitera fm.Albo ewentualnie doradzić jaki telefon z około 5 cali wyświetlaczem, najlepiej 16GB pamięci wewnętrznej i do 64GB karta lub jak najbardziej zbliżone parametry.Noi oczywiście żeby działała apka transmitera fm. Aktualnie mam ZTE Geek i na nim niestety nie działa. Wielkie dzięki.
gregor1268
 
Posty: 6
Dołączył(a): 6 maja 2014, o 23:14
Telefon:: ZTE Geek V975

Re: Odp: Telefon z Transmiterem FM i dual simem

Postprzez dytruff » 25 wrz 2014, o 10:00

Jest delikatna różnica między nadajnikiem, a odbiornikiem radiowym. Resztę proszę wywnioskować.

Wysyłane z mojego ZTE V975 za pomocą Tapatalk 2
Avatar użytkownika
dytruff
AKTYWNY
 
Posty: 790
Dołączył(a): 22 kwi 2013, o 00:43
Lokalizacja: śląskie
Pochwały: 8
Telefon:: ZTE v975
ROM: B06

Re: Telefon z Transmiterem FM i dual simem

Postprzez hellhammer » 25 wrz 2014, o 11:22

Panowie sprawdzili czy mamy transmiter(czyli nadajnik fm) a odbiornik fm? jest wielka roznica.
hellhammer
VIP
 
Posty: 1436
Dołączył(a): 4 lip 2014, o 13:25
Pochwały: 25
Telefon:: sony

Poprzednia strona

Powrót do Jaki telefon kupić ?



Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 3 gości

  • Reklama