• Reklama

[android] TELEFON I9300 WYKRYWA SIEC ALE NIE LACZY BRAK ZASI

Chińskie telefony z androidem, pytania, problemy, pomoc

[android] TELEFON I9300 WYKRYWA SIEC ALE NIE LACZY BRAK ZASI

Postprzez krzysztof134 » niedziela, 20 stycznia 2013, 16:55

Witam kupilem telefon z chin niestety od momentu dostarczenia paczki sa same problemy. Po wlozeniu nowiutkiej karty sim telefon ja wykrywa prosi o kod pin ale nie laczy z siecia i nie ma zasiegu. Telefon w tej sytuacji jest dla mnie bezuzyteczny. Prosze o pomoc
krzysztof134
 
Posty: 3
Dołączył(a): sobota, 19 stycznia 2013, 03:26
Lokalizacja: google

Reklama

en.001phone.cn=

Postprzez Nord* » czwartek, 24 stycznia 2013, 00:15

Miałem taki problem i okazało się że trzeba dopisać numer imei.
Robiłem to MTK tool.
20s roboty :)
Nord*
 
Posty: 30
Dołączył(a): wtorek, 22 stycznia 2013, 23:16
Lokalizacja: Gdańsk

Postprzez east-import.pl » czwartek, 24 stycznia 2013, 09:20

Jak masz Na androidzie to MTK Tool pomoże Jak bez systemówka to niestety nie
EAST-IMPORT
east-import.pl
AKTYWNY
 
Posty: 600
Dołączył(a): sobota, 22 grudnia 2012, 18:37
Lokalizacja: east-import

Postprzez mm.krypton01 » środa, 6 lutego 2013, 21:53

Witam wszystkich.
Mam niestety ten sam problem z moim s3 i9300 MTK6575 na androidzie 4.0, w chwili obecnej telefon tylko mi służy jako przeglądarka intrernetu :-(
Będę wdzięczny za jakąkolwiek pomoc...najlepiej łopatologiczną :-)
Z góry wielkie dzięki.
mm.krypton01
 
Posty: 5
Dołączył(a): środa, 6 lutego 2013, 21:24
Lokalizacja: Gdańsk

Postprzez east-import.pl » środa, 6 lutego 2013, 22:02

w MTK Tool można dopisać sobie IMEI

Lub sprawdz kodem

*#*#3646633#*#*

Wtedy GPRS Tam powinno być można dopisać IMEI
east-import.pl
AKTYWNY
 
Posty: 600
Dołączył(a): sobota, 22 grudnia 2012, 18:37
Lokalizacja: east-import

Postprzez ewkabar1 » czwartek, 14 lutego 2013, 21:57

witam ja tez mam problem z zasiegiem:( czy mozesz napisac jak to zrobic :) gdzie moge znalesc ten MTK tool? i numer imei?
Nord* napisał(a):Kod został ukryty, aby go zobaczyć zarejestruj się lub zaloguj!
ewkabar1
 
Posty: 1
Dołączył(a): czwartek, 14 lutego 2013, 21:50
Lokalizacja: czechowice-dziedzice

Postprzez Nord* » niedziela, 24 lutego 2013, 15:13

Pomyłkowo podałem złą nazwę programu do wpisania IMEI
Wpisywałem Mobileunca eTools
Sorry za wprowadzenie w błąd :)
Nord*
 
Posty: 30
Dołączył(a): wtorek, 22 stycznia 2013, 23:16
Lokalizacja: Gdańsk


Powrót do Pytania, problemy



Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości

  • Reklama