• Reklama

tel nie dziala :( pomocy

i9220 (N9000), A2000, X18i, X 10 GPS TV, A5000, A7272,

tel nie dziala :( pomocy

Postprzez weromin » poniedziałek, 21 marca 2011, 01:12

witam
tel nie dziala
a wlasciwie to nie chce sie wlaczyc...
jedyne co sie dzieje po wlaczeniu to wyskakuje ten napis welcome po czym sie wylacza i tak mozna w kolo
jak podlaczam pod ladowake to najpierw jest welcome a pozniej pokazuje ladowanie ale caly czas laduje i tak bez konca
przez kabel usb dzieje sie to samo tylko pisze ze ladowanie usb no i dodatkowo na kompie moge wejsc w tel wiec raczej jakis martwy nie jest do konca...

jakies podpowiedzi co moge z nim zrobic?
moze jakies wgranie oprogramowania czy cos?
znalazlem niby jakis soft do tego o nazwie "x10_firmware_1.0.14_o2" ale nie mam pojecia jak go wgrac do tel... jakim programem itp...
prosze o jakas pomoc bo jestem juz bezradny :(
weromin
 
Posty: 1
Dołączył(a): poniedziałek, 21 marca 2011, 01:00
Lokalizacja: warszawa

Reklama

Postprzez zioq3k » niedziela, 25 września 2011, 19:35

niestety bez boxa nic nie zrobisz a taki box 500 zł + kosztuje - nie opłaca się jeżeli nie otwierasz serwisu

Pewnie usuwałeś profile internetowe? Bo o ile kojarzę X10 ma taki bug że jak usuniesz któryś z chińskich profili internetowych to telefon pada i jedynie wgranie nowego softa pomorze...
Avatar użytkownika
zioq3k
 
Posty: 55
Dołączył(a): sobota, 4 grudnia 2010, 20:22
Lokalizacja: Zielona Góra

Postprzez michal76 » niedziela, 25 września 2011, 21:16

A próbowałeś na innej baterii? przede wszystkim sprawdź czy telefon ładuje baterię bo czasami jak padnie układ ładowania to telefon raportuje ładowanie ale nie ładuje baterii.
Jak masz miernik to sprawdź napięcie na baterii.
michal76
 
Posty: 48
Dołączył(a): poniedziałek, 25 lipca 2011, 23:41
Lokalizacja: Przeworsk


Powrót do STAR



Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości

  • Reklama