• Reklama

Star X920F Butterfly - opinie

i9220 (N9000), A2000, X18i, X 10 GPS TV, A5000, A7272,

Star X920F Butterfly - opinie

Postprzez muf18 » sobota, 28 września 2013, 16:44

Czy ktoś posiada/ będzie posiadać Stara X920F ? Zastanawiam się nad nim jako następnym fonem. Jak widziałem nie ma OGS - dużo jest gorsza jakość czerni i kolorów przez to ? Czy w ogóle warto go rozważać (brałem go pod uwagę, bo widziałem, że ma 16GB romu i dobrą cenę - 205 - 210$), oraz całkiem niezły soft jak na stock'a ( ponad 14 tyś. w antutu). Najchętniej to bym poczekał na jego wersję z MTK6592 - wiecie kto najszybciej wyda telefony z tym układem ?
Tylko nie gt540
muf18
AKTYWNY
 
Posty: 238
Dołączył(a): środa, 19 czerwca 2013, 01:32
Lokalizacja: znika
Pochwały: 1

Reklama

Re: Star X920F Butterfly - opinie

Postprzez Conq » środa, 2 października 2013, 08:42

Mam STARa X920f od 2 tyg jak na razie nie zawiesił się ani raz ani nie wyłączył samoczynnie . 2 Sim nie sprawdzałem czy chodzi . Wgrałem na niego przykładowy filmik w FULL HD z Crisis 3 i powiem że na moim monitorze w kompie mam dużo gorszą jakość :D . GPS i inne aplikacje chodzą bardzo dobrze(chociaż GPS nie bardzo łapie będąc w budynku). Co do tych 16 GB pamięci to jest z tego co zauważyłem 1-2 gb pamięci wew + 16 gb karta SD wbudowana + do 32-64 gb pamięci do wsadzenia . W AnTuTu(4)wynik miałem 15368. Aero 2 nie wiem czy obsługuje ale wg. specyfikacji to nie. Aparat + lampa moim zdaniem spełniają swoją funkcję. Z internetem żadnych problemów. Kupiłem za 199 $, przeszło bez VAT i poza rzeczami które miałem dostać wysłali mi jeszcze 2 baterie gratis. Zamówiłem tutaj http://www.aliexpress.com/item/Star-x92 ... 83003.html paczka doszła w 20 dni (od kliknięcia kup teraz)

PS.Słuchawki polecam sobie zakupić inne bo te co dają w zestawie są chyba dla min 2 metrowych ludzi nie idzie ich do ucha wsadzić :D
PS2. Moim zdaniem Tel warty min 1200-1500zł na polskie realia.
Conq
 
Posty: 8
Dołączył(a): środa, 28 sierpnia 2013, 19:08

Re: Star X920F Butterfly - opinie

Postprzez Corv » środa, 2 października 2013, 16:23

Możesz potwierdzić rozdzielczośc ekranu za pomocą strony "What is my screen resolution"?
Corv
 
Posty: 144
Dołączył(a): czwartek, 25 lipca 2013, 14:49
Lokalizacja: inąd

Re: Star X920F Butterfly - opinie

Postprzez muf18 » środa, 2 października 2013, 19:19

Dzieki @corv. Jak zwykle musze sie spoznic - za 200$ bym go kupil ale za 210-215? Za tyle sa juz ioceany, neo a 20$ wiecej zopo, wiec troche na razie przesadzili. Tel w Polsce jest warty 1000-1100 zl - Xperie Z nowa da sie dostac za 1500 zl a S4 za 1800-1900 zl.
Tylko nie gt540
muf18
AKTYWNY
 
Posty: 238
Dołączył(a): środa, 19 czerwca 2013, 01:32
Lokalizacja: znika
Pochwały: 1

Re: Star X920F Butterfly - opinie

Postprzez muf18 » czwartek, 3 października 2013, 08:19

@corv - a jak dzialaja gry? NFS Most wanted, Asphalt 8. Jesli nfs dziala na stocku plynnie, to jest to moj kolejny telefon.
Tylko nie gt540
muf18
AKTYWNY
 
Posty: 238
Dołączył(a): środa, 19 czerwca 2013, 01:32
Lokalizacja: znika
Pochwały: 1

Re: Star X920F Butterfly - opinie

Postprzez Conq » czwartek, 3 października 2013, 13:16

Corv napisał(a):Możesz potwierdzić rozdzielczośc ekranu za pomocą strony "What is my screen resolution"?


1080 x 1920 Taka jest rozdziałka
Conq
 
Posty: 8
Dołączył(a): środa, 28 sierpnia 2013, 19:08

Re: Star X920F Butterfly - opinie

Postprzez Corv » czwartek, 3 października 2013, 13:18

Bomba
Corv
 
Posty: 144
Dołączył(a): czwartek, 25 lipca 2013, 14:49
Lokalizacja: inąd

Re: Star X920F Butterfly - opinie

Postprzez Conq » czwartek, 3 października 2013, 13:25

Corv napisał(a):Bomba

Bomba jak bomba przez taki ekran bateria szybko pada ;] na czuwaniu myślę że ok 4-5 dni wytrzyma ale na włączonym ekranie ok 5h , a przy odpalonej grze 3d ok 2h ;]
procenty aż uciekają w oczach ;p
Conq
 
Posty: 8
Dołączył(a): środa, 28 sierpnia 2013, 19:08

Re: Star X920F Butterfly - opinie

Postprzez Corv » czwartek, 3 października 2013, 13:37

To normalne. Ale parametry telefonu w stosunku do jego ceny i faktu, że to model STAR'a...Rewelacja. No wi wygląd też niczego sobie.
Corv
 
Posty: 144
Dołączył(a): czwartek, 25 lipca 2013, 14:49
Lokalizacja: inąd

Re: Star X920F Butterfly - opinie

Postprzez muf18 » czwartek, 3 października 2013, 15:06

Ale jesli mozesz - sprawdz czy mozna zagrac w nfs most wanted? Jest plynnie?
Tylko nie gt540
muf18
AKTYWNY
 
Posty: 238
Dołączył(a): środa, 19 czerwca 2013, 01:32
Lokalizacja: znika
Pochwały: 1

Re: Star X920F Butterfly - opinie

Postprzez Corv » czwartek, 3 października 2013, 15:53

Ja niestety nie mam obecnie dostępu do tego modelu. Ale chyba zacznę go ściągać.
Corv
 
Posty: 144
Dołączył(a): czwartek, 25 lipca 2013, 14:49
Lokalizacja: inąd

Re: Star X920F Butterfly - opinie

Postprzez muf18 » czwartek, 3 października 2013, 18:46

A sory @conq - moglbys sprawdzic tego nfs most wanted?
Tylko nie gt540
muf18
AKTYWNY
 
Posty: 238
Dołączył(a): środa, 19 czerwca 2013, 01:32
Lokalizacja: znika
Pochwały: 1

Następna strona

Powrót do STAR



Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości

  • Reklama