• Reklama

Star X920F Butterfly - opinie

i9220 (N9000), A2000, X18i, X 10 GPS TV, A5000, A7272,

Re: Star X920F Butterfly - opinie

Postprzez Conq » piątek, 4 października 2013, 17:26

NFS nie mam ale zainstalowałem Asphalta 8 i działa całkiem normalnie chociaż moja ściągnięta wersja ma to coś do siebie że wywala mnie z gry co jakiś czas ale inne gry chodzą dobrze .

PS. na ram boosterach mi pisze że mam 2gb RAMu więc chyba dostałem jeszcze lepszy tel niż chciałem ;)
PS2. mam standardowy ROM więc podejrzewam że gdybym zrobił aktualizację to na AnTuTu itd wyciągnąłbym jeszcze więcej.
Conq
 
Posty: 8
Dołączył(a): środa, 28 sierpnia 2013, 19:08

Reklama

en.001phone.cn=

Re: Star X920F Butterfly - opinie

Postprzez muf18 » piątek, 4 października 2013, 17:49

Nie ma wersji 2GB ram i się nawet nie łudź - jakiegoś Wan Pjong Janga poniosła fantazja i dopisał kilka linijek, aby coś tam imitować.
Całkiem normalnie, a na jakich ustawieniach ? Low, medium, high ?
Tylko nie gt540
muf18
AKTYWNY
 
Posty: 238
Dołączył(a): środa, 19 czerwca 2013, 01:32
Lokalizacja: znika
Pochwały: 1

Re: Star X920F Butterfly - opinie

Postprzez Conq » piątek, 4 października 2013, 20:29

na full sprawdzałem a co do RAMu to w Clean Master "Zwiększenie pamięci" pisze mi że użycie RAM(w tym momencie)39% (784.26mb) Wolne 1.16 GB więc nie wiem...
Conq
 
Posty: 8
Dołączył(a): środa, 28 sierpnia 2013, 19:08

Re: Star X920F Butterfly - opinie

Postprzez muf18 » piątek, 4 października 2013, 21:14

A w Antutu i Cpu-z ile masz dostępnej pamięci ? I w programie Advanced Task Killer po zabiciu wszytkich procesów ?
Tylko nie gt540
muf18
AKTYWNY
 
Posty: 238
Dołączył(a): środa, 19 czerwca 2013, 01:32
Lokalizacja: znika
Pochwały: 1

Re: Star X920F Butterfly - opinie

Postprzez Conq » piątek, 4 października 2013, 23:14

w AnTuTu i cpu-z pisze ze total RAM mam 1976 MB
Conq
 
Posty: 8
Dołączył(a): środa, 28 sierpnia 2013, 19:08

Re: Star X920F Butterfly - opinie

Postprzez muf18 » niedziela, 6 października 2013, 13:19

To mógł sfałszować. Odpal Advanced Task Killer i zabij/uśmierć/wyłącz wszystkie aplikacje i zobacz ile będziesz mieć wolnego ramu, jeśli powyżej 950mb+ to na 90% jest to model 2gb.

Poza tym o jakiej aktualizacji mówisz - nie widziałem nic nowszego do tego Stara niż 4.2.1, do tego na needrom jest taki sam rom tylko zrootowany, i jeden cutom zrobiony na jego bazie.
Jeśli masz zrootowany to pewnie masz tego
http://www.needrom.com/mobile/star-x920f/
A jeśli nie to jak chcesz roota, to możesz go wgrać.
Tylko nie gt540
muf18
AKTYWNY
 
Posty: 238
Dołączył(a): środa, 19 czerwca 2013, 01:32
Lokalizacja: znika
Pochwały: 1

Re: Star X920F Butterfly - opinie

Postprzez Conq » niedziela, 6 października 2013, 14:45

W Advanced Task Killer Free po ubiciu procesów pisze mi "Available Memory 1234M"
Na needrom widziałem 4.2.2 do tego stara (albo raczej na needrom był link do miejsca gdzie nad nim pracują) ale to wersja w "Powijakach" więc na razie nie ściągam.
Conq
 
Posty: 8
Dołączył(a): środa, 28 sierpnia 2013, 19:08

Re: Star X920F Butterfly - opinie

Postprzez muf18 » wtorek, 8 października 2013, 00:12

Hmmm, to fajnie ;).
A jak oceniasz czerń w tym modelu ? Ma OGS czy nie ? I to full hd, naprawdę widać róźnice między innymi ekranami (oprócz tego, że film jest w lepszej jakości to pomiędzy innymi smartfonami) ?
Tylko nie gt540
muf18
AKTYWNY
 
Posty: 238
Dołączył(a): środa, 19 czerwca 2013, 01:32
Lokalizacja: znika
Pochwały: 1

Poprzednia strona

Powrót do STAR



Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości

  • Reklama