• Reklama

star x10 problem

Telefony STAR, opinie, problemy. pomoc, wsparcie.

star x10 problem

Postprzez edi » 23 lis 2010, o 13:48

Witam posiadam star x10 i mam mały problem gdy podłączam ładowarkę nie działa tzn nie ląduje to samo dzieje się przy podłączeniu do komputera w ogolę nie reaguje możne wie ktoś co mogło się stać?? z Góry dzięki za pomoc
edi
 
Posty: 5
Dołączył(a): 23 lis 2010, o 13:40
Lokalizacja: laal

Reklama

Postprzez kszyhu87 » 23 lis 2010, o 17:56

Telefon wogole ci działa? włączony jest?
przywroć ustawienia fabryczne!
Po podłączeniu do kompa powinno ci wyskoczyć MENU WYBORU i wyskoczyć komunikat "ładowarka usb podłączona". Jak do kontatku to powinno wyskoczyć "ładowarka podłączona" i powinno sie ładować.
jaką masz ładowarke? kabel USB + wtyczka do kontatku?
jak nie działa ci ładowarka chińska użyj ładowarki od Nokii z tym cienkim bolcem i podłącz u góry obok wejścia na JACK.
kszyhu87
 
Posty: 19
Dołączył(a): 5 lis 2010, o 12:48
Lokalizacja: zdolnyśląsk

Postprzez edi » 24 lis 2010, o 10:17

telefon działa tylko obie baterie rozładowane a kod do ustawien jaki jest??
edi
 
Posty: 5
Dołączył(a): 23 lis 2010, o 13:40
Lokalizacja: laal

Postprzez kszyhu87 » 24 lis 2010, o 12:54

Ostatnio edytowano 11 gru 2011, o 20:39 przez kszyhu87, łącznie edytowano 1 raz
kszyhu87
 
Posty: 19
Dołączył(a): 5 lis 2010, o 12:48
Lokalizacja: zdolnyśląsk

Postprzez edi » 24 lis 2010, o 16:32

telefon sie laduje ale dalej nie działa z wejscia usb
edi
 
Posty: 5
Dołączył(a): 23 lis 2010, o 13:40
Lokalizacja: laal

Postprzez kszyhu87 » 26 lis 2010, o 12:13

edi napisał(a):Kod został ukryty, aby go zobaczyć zarejestruj się lub zaloguj!


jaki masz system? siódemke czy xp? Ja pracuje na siódemce i nie mam żadnych problemów. Podłączam telefon kablem--> wyskakuje w telefonie menu do wyboru i wybieram co chcem.

Reaguje w ogóle u ciebie w jakichś sposób telefon po podłączeniu do kompa? czy nic nie wyskakuje?
Może musisz zainstalować sterowniki. A telefon ładuje się przez USB czy przez normalne zasilanie? Polukaj w ustawieniach telefonu, Ja nie szukałem. Może masz domyślnie ustawione aby telefon ustawiał się po podłączeniu do kompa w jakichś tryb i dlatego nie masz żadnego wyboru.
kszyhu87
 
Posty: 19
Dołączył(a): 5 lis 2010, o 12:48
Lokalizacja: zdolnyśląsk

Postprzez edi » 27 lis 2010, o 19:16

działał ale teraz nie działa mam xp i było jak piszesz ten slot na usb w telefonie chyba nawalił bo ładowarka też nie ładuje w tamtym slocie tylko ta z noki
edi
 
Posty: 5
Dołączył(a): 23 lis 2010, o 13:40
Lokalizacja: laal

Postprzez lorak1993 » 5 gru 2010, o 18:11

siemka, , prawdoobodobnie masz to samo co ja, otworz kocowke kabla (otworz wtyczke do tele) i tam bd widzial u mnie byl 1 kabel zerwany w kablu, no i laduje teraz przez ladoware od noki wiec mozesz miec to co ja bo te kabelki tam sa strasznie cieniutkii mogly uledz zerwaniu jak u mnie :)
lorak1993
 
Posty: 5
Dołączył(a): 9 paź 2010, o 12:59
Lokalizacja: z daleka

Postprzez quikshare » 6 gru 2010, o 12:10

A czy ktoś może wie jak podłaczyc te kabelki? Ponieważ w mnie wszystkie sie zerwały.
quikshare
 
Posty: 5
Dołączył(a): 9 paź 2010, o 15:43
Lokalizacja: busko

Postprzez Koron » 6 gru 2010, o 17:35

Zrób zdjęcie jak to wygląda i wrzuć, coś podpowiemy :)
Avatar użytkownika
Koron
 
Posty: 123
Dołączył(a): 11 mar 2010, o 20:14
Telefon:: Samsung Galaxy S4
ROM: Android 4.3

Postprzez edi » 6 gru 2010, o 21:16

własnie kabel dobry bo mam kilka podobnych i na nich tez nie działa
edi
 
Posty: 5
Dołączył(a): 23 lis 2010, o 13:40
Lokalizacja: laal


Powrót do STAR



Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości

  • Reklama