• Reklama

star x10 problem

i9220 (N9000), A2000, X18i, X 10 GPS TV, A5000, A7272,

star x10 problem

Postprzez edi » wtorek, 23 listopada 2010, 13:48

Witam posiadam star x10 i mam mały problem gdy podłączam ładowarkę nie działa tzn nie ląduje to samo dzieje się przy podłączeniu do komputera w ogolę nie reaguje możne wie ktoś co mogło się stać?? z Góry dzięki za pomoc
edi
 
Posty: 5
Dołączył(a): wtorek, 23 listopada 2010, 13:40
Lokalizacja: laal

Reklama

en.001phone.cn=

Postprzez kszyhu87 » wtorek, 23 listopada 2010, 17:56

Telefon wogole ci działa? włączony jest?
przywroć ustawienia fabryczne!
Po podłączeniu do kompa powinno ci wyskoczyć MENU WYBORU i wyskoczyć komunikat "ładowarka usb podłączona". Jak do kontatku to powinno wyskoczyć "ładowarka podłączona" i powinno sie ładować.
jaką masz ładowarke? kabel USB + wtyczka do kontatku?
jak nie działa ci ładowarka chińska użyj ładowarki od Nokii z tym cienkim bolcem i podłącz u góry obok wejścia na JACK.
kszyhu87
 
Posty: 19
Dołączył(a): piątek, 5 listopada 2010, 12:48
Lokalizacja: zdolnyśląsk

Postprzez edi » środa, 24 listopada 2010, 10:17

telefon działa tylko obie baterie rozładowane a kod do ustawien jaki jest??
edi
 
Posty: 5
Dołączył(a): wtorek, 23 listopada 2010, 13:40
Lokalizacja: laal

Postprzez kszyhu87 » środa, 24 listopada 2010, 12:54

Ostatnio edytowano niedziela, 11 grudnia 2011, 20:39 przez kszyhu87, łącznie edytowano 1 raz
kszyhu87
 
Posty: 19
Dołączył(a): piątek, 5 listopada 2010, 12:48
Lokalizacja: zdolnyśląsk

Postprzez edi » środa, 24 listopada 2010, 16:32

telefon sie laduje ale dalej nie działa z wejscia usb
edi
 
Posty: 5
Dołączył(a): wtorek, 23 listopada 2010, 13:40
Lokalizacja: laal

Postprzez kszyhu87 » piątek, 26 listopada 2010, 12:13

edi napisał(a):telefon sie laduje ale dalej nie działa z wejscia usb


jaki masz system? siódemke czy xp? Ja pracuje na siódemce i nie mam żadnych problemów. Podłączam telefon kablem--> wyskakuje w telefonie menu do wyboru i wybieram co chcem.

Reaguje w ogóle u ciebie w jakichś sposób telefon po podłączeniu do kompa? czy nic nie wyskakuje?
Może musisz zainstalować sterowniki. A telefon ładuje się przez USB czy przez normalne zasilanie? Polukaj w ustawieniach telefonu, Ja nie szukałem. Może masz domyślnie ustawione aby telefon ustawiał się po podłączeniu do kompa w jakichś tryb i dlatego nie masz żadnego wyboru.
kszyhu87
 
Posty: 19
Dołączył(a): piątek, 5 listopada 2010, 12:48
Lokalizacja: zdolnyśląsk

Postprzez edi » sobota, 27 listopada 2010, 19:16

działał ale teraz nie działa mam xp i było jak piszesz ten slot na usb w telefonie chyba nawalił bo ładowarka też nie ładuje w tamtym slocie tylko ta z noki
edi
 
Posty: 5
Dołączył(a): wtorek, 23 listopada 2010, 13:40
Lokalizacja: laal

Postprzez lorak1993 » niedziela, 5 grudnia 2010, 18:11

siemka, , prawdoobodobnie masz to samo co ja, otworz kocowke kabla (otworz wtyczke do tele) i tam bd widzial u mnie byl 1 kabel zerwany w kablu, no i laduje teraz przez ladoware od noki wiec mozesz miec to co ja bo te kabelki tam sa strasznie cieniutkii mogly uledz zerwaniu jak u mnie :)
lorak1993
 
Posty: 5
Dołączył(a): sobota, 9 października 2010, 12:59
Lokalizacja: z daleka

Postprzez quikshare » poniedziałek, 6 grudnia 2010, 12:10

A czy ktoś może wie jak podłaczyc te kabelki? Ponieważ w mnie wszystkie sie zerwały.
quikshare
 
Posty: 5
Dołączył(a): sobota, 9 października 2010, 15:43
Lokalizacja: busko

Postprzez Koron » poniedziałek, 6 grudnia 2010, 17:35

Zrób zdjęcie jak to wygląda i wrzuć, coś podpowiemy :)
Avatar użytkownika
Koron
 
Posty: 123
Dołączył(a): czwartek, 11 marca 2010, 20:14

Postprzez edi » poniedziałek, 6 grudnia 2010, 21:16

własnie kabel dobry bo mam kilka podobnych i na nich tez nie działa
edi
 
Posty: 5
Dołączył(a): wtorek, 23 listopada 2010, 13:40
Lokalizacja: laal


Powrót do STAR



Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości

  • Reklama