• Reklama

Star v12 lub v1277

i9220 (N9000), A2000, X18i, X 10 GPS TV, A5000, A7272,

Star v12 lub v1277

Postprzez mac » sobota, 14 września 2013, 23:32

Czesc,

czy ktos posiada smartfona Star V12 (zwany rowniez V1277) na MTK6577 Dual 1GHz ??? Jakies wrazenia z uzytkowania? mozliwosci upgrade'u ? root? instalacja apek na SD?

bylbym wdzieczny za odpowiedz
pozdrawiam
pozdro
mac
mac
 
Posty: 9
Dołączył(a): piątek, 28 czerwca 2013, 13:23
Lokalizacja: Kraków

Reklama

Re: Star v12 lub v1277

Postprzez bartazzz » sobota, 14 września 2013, 23:58

to na tydzień dzisiejszy już troche stary klon HTC .dużym potem wyjściehdmi
zanim napiszesz post użyj funkcji SZUKAJ!!!
Avatar użytkownika
bartazzz
VIP
 
Posty: 5053
Dołączył(a): sobota, 19 stycznia 2013, 12:03
Lokalizacja: Koszalin
Pochwały: 84

Re: Star v12 lub v1277

Postprzez mac » niedziela, 15 września 2013, 00:04

Tak wiem, ze to zaden szal juz dzis, procek MTK6577 to Cortex A9 wiec bardziej pradozerny od MTK6589. TO bedzie moj pierwszy smartfon i chcialbym cos 4", a dzis wszystko wali w rozmiar plytki chodnikowej ...
Czytalem przychylne opinie na temat tego telefonu i chcialem zasiegnac informacji u osob, ktore go uzywaja/uzywaly.
pozdro
mac
mac
 
Posty: 9
Dołączył(a): piątek, 28 czerwca 2013, 13:23
Lokalizacja: Kraków

Re: Star v12 lub v1277

Postprzez bartazzz » niedziela, 15 września 2013, 00:08

tam jestoile pamiętam 512ram .lepiej kup lenovo
zanim napiszesz post użyj funkcji SZUKAJ!!!
Avatar użytkownika
bartazzz
VIP
 
Posty: 5053
Dołączył(a): sobota, 19 stycznia 2013, 12:03
Lokalizacja: Koszalin
Pochwały: 84

Re: Star v12 lub v1277

Postprzez mac » niedziela, 15 września 2013, 00:10

no tak, RAMem tam nie rozpieszczaja. Lenovo tez maja po 512MB, chyba, ze te wyzsze jak A800 lub A820 z 1GB.
pozdro
mac
mac
 
Posty: 9
Dołączył(a): piątek, 28 czerwca 2013, 13:23
Lokalizacja: Kraków

Re: Star v12 lub v1277

Postprzez bartazzz » niedziela, 15 września 2013, 00:11

a760 a jak chcesz4cale to a660 lub a789
zanim napiszesz post użyj funkcji SZUKAJ!!!
Avatar użytkownika
bartazzz
VIP
 
Posty: 5053
Dołączył(a): sobota, 19 stycznia 2013, 12:03
Lokalizacja: Koszalin
Pochwały: 84

Re: Star v12 lub v1277

Postprzez zeeen » środa, 18 września 2013, 10:53

ja mam ten telefon .Co chciałbyś wiedzieć?
poniżej linki do stron z opisem i softem do tego telefonu .ja mam wgrany soft lewa OS z j. angielskim i nie narzekam .Mam wszystko co potrzeba z wyjatkiem aero, .Lenowo a820 ma aero lecz nei posiada flesza przy aparacie.Poniżej linki do xda i china-iphone.ru
http://forum.xda-developers.com/showthr ... ?t=1834811
http://forum.china-iphone.ru/star-v12-v ... 7-f90.html
zeeen
 
Posty: 17
Dołączył(a): czwartek, 27 stycznia 2011, 11:16
Lokalizacja: Wolsztyn

Re: Star v12 lub v1277

Postprzez bartazzz » środa, 18 września 2013, 11:03

Ruscy są kozakami w robieniu softu pod chińczyki. Respect!! :D
zanim napiszesz post użyj funkcji SZUKAJ!!!
Avatar użytkownika
bartazzz
VIP
 
Posty: 5053
Dołączył(a): sobota, 19 stycznia 2013, 12:03
Lokalizacja: Koszalin
Pochwały: 84

Re: Star v12 lub v1277

Postprzez mac » piątek, 20 września 2013, 00:24

Jak dlugo masz ten telefon? Jakie wrazenia? Duze problemy i ograniczenia sa z powodu starszego sprzetu i mniejszej ilosci pamieci ??? CO to jest to LewaOS ?
pozdro
mac
mac
 
Posty: 9
Dołączył(a): piątek, 28 czerwca 2013, 13:23
Lokalizacja: Kraków

Re: Star v12 lub v1277

Postprzez bartazzz » piątek, 20 września 2013, 10:45

LewaOS to customowa wersja androida tak jak MIUI
zanim napiszesz post użyj funkcji SZUKAJ!!!
Avatar użytkownika
bartazzz
VIP
 
Posty: 5053
Dołączył(a): sobota, 19 stycznia 2013, 12:03
Lokalizacja: Koszalin
Pochwały: 84

Re: Star v12 lub v1277

Postprzez mac » piątek, 20 września 2013, 12:04

to jest jak rozumiem custom oryginalnego ROMu, ktory tam siedzial, a nie najnowszej wersji Androida? Czyli jak tam bylo 4.0.4 to bedzie LewaOS bazujaca na 4.0.4 ICS a nie jakis nowy JB ?

W ogole jest JB na MTK6577, a w szczegolnosci v1277 ?
pozdro
mac
mac
 
Posty: 9
Dołączył(a): piątek, 28 czerwca 2013, 13:23
Lokalizacja: Kraków

Re: Star v12 lub v1277

Postprzez bartazzz » piątek, 20 września 2013, 12:26

jb na mtk 6577 jest, mam go w v970. Są nawet próby na xda wszczepienia 4.2
zanim napiszesz post użyj funkcji SZUKAJ!!!
Avatar użytkownika
bartazzz
VIP
 
Posty: 5053
Dołączył(a): sobota, 19 stycznia 2013, 12:03
Lokalizacja: Koszalin
Pochwały: 84

Następna strona

Powrót do STAR



Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości

  • Reklama