• Reklama

Star v12 lub v1277

i9220 (N9000), A2000, X18i, X 10 GPS TV, A5000, A7272,

Re: Star v12 lub v1277

Postprzez zeeen » piątek, 20 września 2013, 13:04

mac napisał(a):Kod został ukryty, aby go zobaczyć zarejestruj się lub zaloguj!

1. Dokładnie - LeWa OS jest to custom romu podobny do MIUI - jest zrobiony na wersji 4.04 ICS. Na telefon v1277 nie widziałem uaktualnienia do JB, zależy to od producenta .Niestety STAR dosyć krótko uaktualnia swoje telefony V1277 miał 3 oficjalne updaty ,najnowszy to 121108.Kilka screnów lewaOS.Dodam,że mój rom lleWaOS by mallmax 130113 ma powiekszoną pamięc ROM do 2.7 GB a pamięć RAM do 14.7 GB kosztem karty pamiecii 16 Gb. Dzieki temu wszystkie programy są instalowane do pamieci rom .Oczywiscie rom ma roota i wszystko co potrzeba.
Obrazek

Obrazek

Obrazek
zeeen
 
Posty: 17
Dołączył(a): czwartek, 27 stycznia 2011, 11:16
Lokalizacja: Wolsztyn

Reklama

Re: Star v12 lub v1277

Postprzez mac » piątek, 20 września 2013, 15:25

Moglbys pokazac te zrzuty w niecow iekszej rozdzielczosci?

Star ma w ogole jakas strone? Jakis support jest? V1277 to bardzoa trakcyjny telefon i widze, ze wciaz jest w cenie.
pozdro
mac
mac
 
Posty: 9
Dołączył(a): piątek, 28 czerwca 2013, 13:23
Lokalizacja: Kraków

Re: Star v12 lub v1277

Postprzez zeeen » piątek, 20 września 2013, 18:45

Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Na aliexpres można kupic nowy za 110 dolarów. Teraz sa juz nowsze telefony z 4 -ro rdzeniowymi prockami ale trzeba dołożyć najmniej 50 dolarów.Niestety nie ma aero ale ja w jednym simie mam kartę ery do rozmów a w drugim paly za 5 zł z doąłdowaniem 50 zł do netu .razem z dodatkowymi gratisami dostaję ok 3 GB i 6 m-cy na połaczenia wychodzace .W pleyu mam czeso połączenia netu 4+ co oznacza przekazy w ich systemei 4g.Ja dłąem 1 rok temu 170 dolarów i nie opłaca sie mi tanio sprzedawać gdyż fonik chodzi jak złoto .bateria 2200 Mah chodzi mi 3 dni jak mało uzywam netu. W domu mam wi-fi i działa idealnie. Ekran ma sharpa Retinę o rozdziałce 24 dpi - obraz jak żyletka.
zeeen
 
Posty: 17
Dołączył(a): czwartek, 27 stycznia 2011, 11:16
Lokalizacja: Wolsztyn

Re: Star v12 lub v1277

Postprzez mac » piątek, 20 września 2013, 21:22

Dlatego napisalem, ze wciaz jest bardzo atrakcyjny. Problem tych nowych chinczykow na quadach MTK6589/T to gigantyczny ekran, minimum 4,5" - to dla mnie za duzo. V1277 ma 4,3" czyli wydaje mi sie optimum do chyba wszystkiego. Tutaj Star rzuca dwie baterie wiec znika problem zasialnia, w razie padu podmieniasz i jedziesz dalej. Sam tak robilem kiedy uzywalem Sagema Myx-6, wiec metoda sprawdzona i opanowana :)

V1277 za takie pieniadze i z tak szeroka funkcjonalnoscia to bedzie dla mnie dobry start w swiecie smartfonow :)

Orientujecie sie moze czy na ICS mozna juz uruchamiac programy pisane w C/C++ ?
pozdro
mac
mac
 
Posty: 9
Dołączył(a): piątek, 28 czerwca 2013, 13:23
Lokalizacja: Kraków

Re: Star v12 lub v1277

Postprzez bartazzz » piątek, 20 września 2013, 21:45

ajak się sprawuje wyjście hdmi?

Wysłane z mojego ZTE_V970 za pomocą Tapatalk 4
zanim napiszesz post użyj funkcji SZUKAJ!!!
Avatar użytkownika
bartazzz
VIP
 
Posty: 5053
Dołączył(a): sobota, 19 stycznia 2013, 12:03
Lokalizacja: Koszalin
Pochwały: 84

Poprzednia strona

Powrót do STAR



Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości

  • Reklama