• Reklama

Star TV G5 , HTC Nexus One , MT6235 ( MTK 6235 ) GPS

i9220 (N9000), A2000, X18i, X 10 GPS TV, A5000, A7272,

Postprzez wer » niedziela, 26 grudnia 2010, 19:34

hajna015 napisał(a):Czy ktoś próbował uruchomić połączenie VIDEO, i czy telefon posiada UTMS.
Ten telefon nie pośiada umts (nie działa w sieci 3G)
wer
 
Posty: 14
Dołączył(a): poniedziałek, 27 września 2010, 18:27
Lokalizacja: Polska

Reklama

en.001phone.cn=

Postprzez freeraider77 » czwartek, 6 stycznia 2011, 23:29

wszystkie dzwonki da sie zamienic,trzeba tylko w ustawieniach zaznaczyc swoj dzwonek i dac gotowe.
freeraider77
 
Posty: 11
Dołączył(a): wtorek, 4 stycznia 2011, 15:57
Lokalizacja: Syców

Start X10 GPS prosba o ponowny upload pliku

Postprzez strzelcu » piątek, 7 stycznia 2011, 00:14

Witajcie!

Czy może ktoś udostępnić ponownie plik sunavimapdataPL.rar ??? Szukam... szukam i nic nie mogę rozsądnego wyszperać....a link na RapidShare umarł ...

Z góry dzięki!
Strzelcu
strzelcu
 
Posty: 5
Dołączył(a): czwartek, 6 stycznia 2011, 13:32
Lokalizacja: Lodz

Postprzez freeraider77 » piątek, 7 stycznia 2011, 13:14

Jeśli o to Ci chodzi to prosze bardzo[hide]
http://dl.clones-chinois.com/GPS/[/hide]
Ostatnio edytowano piątek, 7 stycznia 2011, 17:58 przez freeraider77, łącznie edytowano 1 raz
freeraider77
 
Posty: 11
Dołączył(a): wtorek, 4 stycznia 2011, 15:57
Lokalizacja: Syców

Sunavimapdata zrzut z karty micro SD

Postprzez strzelcu » piątek, 7 stycznia 2011, 13:38

No własnie w tym sęk, że tutaj sa same mapy ... Ale nie ma nigdzie katalogu całego " SunaviMapData", ktory by z tymi mapami chciał działać.

Szukam całego zrzutu z karty pamięci (katalog "SunaviMapData") z działającą mapą PL.

Będę wdzięczny za udostepnienie go... (Swego czasu kolega z forum udostepnial plik unaviMapDataPL.rar), ale link umarł.
strzelcu
 
Posty: 5
Dołączył(a): czwartek, 6 stycznia 2011, 13:32
Lokalizacja: Lodz

Postprzez freeraider77 » piątek, 7 stycznia 2011, 13:50

wiem,widzialem.Ja mam inny problem bo mialem miec w telefonie GPS no i ani GPS-u nie mam ani ikony w menu wiec lipa.Mysle ze dali telefon z innym badz nie kompletnym softem jakby to byl Se to zam bym zmienil a tak strach ruszac zeby tela nie uwalic.
freeraider77
 
Posty: 11
Dołączył(a): wtorek, 4 stycznia 2011, 15:57
Lokalizacja: Syców

Postprzez Makesz » piątek, 7 stycznia 2011, 16:56

Też szukam tego katalogu z polskimi mapami. Bo tu nie wystarczą same mapy i zmiana w pliku multimap. Potrzebnych jest jeszcze kilka innych plików np. z głosami albo polskim menu. I z tego co widzę musi to być wersja przynajmniej 3.3.7071.

Widzę, że są na allegro x10 z polskimi mapami i ktoś to kupuje. Niestety nikt nie jest, chętny żeby je udostępnić.
Makesz
 
Posty: 17
Dołączył(a): środa, 24 listopada 2010, 22:08
Lokalizacja: Kątownia

Postprzez hajna015 » sobota, 8 stycznia 2011, 12:38

Mam cały katalog sunamimapdata po polsku,ale nie umie go wrzucić na serwer. pisać na maila.
Hajna
hajna015
 
Posty: 12
Dołączył(a): niedziela, 24 października 2010, 15:53
Lokalizacja: Zabrze

Sunavimapdata

Postprzez strzelcu » sobota, 8 stycznia 2011, 13:01

@Hajna, wiadomość o serwerze, poszła na Priva!

Wrzucaj tam, sparwdzimy czy to działa na X10 z nowym softem ... :)
strzelcu
 
Posty: 5
Dołączył(a): czwartek, 6 stycznia 2011, 13:32
Lokalizacja: Lodz

Postprzez freeraider77 » niedziela, 9 stycznia 2011, 12:33

mam pytanie,da sie samemu wgrac nowy soft do x10 tak jak do se czy zostaje serwis?
freeraider77
 
Posty: 11
Dołączył(a): wtorek, 4 stycznia 2011, 15:57
Lokalizacja: Syców

Postprzez Makesz » niedziela, 9 stycznia 2011, 14:38

Teoretycznie to się da, ale na dzień dzisiejszy nikt jeszcze nie zebrał do kupy informacji jak to zrobić i czym, więc praktycznie się nie da. :)
Makesz
 
Posty: 17
Dołączył(a): środa, 24 listopada 2010, 22:08
Lokalizacja: Kątownia

Start X10 GPS prosba o ponowny upload pliku

Postprzez strzelcu » niedziela, 9 stycznia 2011, 14:45

Witam!

Panowie, ponawiam prośbę o ponowne udostępnienie całego folderu Sunavimapdata (działającego softu z mapą PL).

[ Dodano: 2011-01-09, 22:39 ]
Dzięki kolego @Wer za upload pliku!

Wszystko działa jak należy, co ciekawe nawigacja "gada" po polsku! :)))))
Nie musiałem nic kombinować, zwyczajnie sama odezwała się w rodzimym języku!

Dzięki!!!!
Strzelcu
Ostatnio edytowano poniedziałek, 10 stycznia 2011, 00:10 przez strzelcu, łącznie edytowano 1 raz
strzelcu
 
Posty: 5
Dołączył(a): czwartek, 6 stycznia 2011, 13:32
Lokalizacja: Lodz

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do STAR



Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości

  • Reklama