• Reklama

Star TV G5 , HTC Nexus One , MT6235 ( MTK 6235 ) GPS

i9220 (N9000), A2000, X18i, X 10 GPS TV, A5000, A7272,

Postprzez kszyhu87 » poniedziałek, 8 listopada 2010, 11:21

Mam Prośbe do was. Niech ktoś kto posiada w pełni dzialającą Navi z polską wersją (Sunavi) Niech skopiuje od siebie z karty wszystkie pliki i zrobi paczkę spakowaną w "rar".

Miałem działająca navi w wersji na europe (rosja, bułgaria, hiszpania, holandia)
ściągnąłem sobie polske i inne bardziej potrzebne mapy, ale formatowałem karte i widocznie jakichs plików wszystkich nie skopiowalem i nie działa w ogóle.

jestem w kropce bo próbowałem różnych paczek map, dołaczałem do folderu maps swoje mapy + podstawowe i navi dalej nie chce ruszać.

Byłbym wdzięczny za pomoc. Bo znaleźc gotowca tej navi w sieci to masakra:/

ps. jeżeli się komuś nie chce wrzucać na rapidy i inne tego typu serwery
To może mi przesłać navi a ja wrzuce i podam linka w osobnym poście :)
Będzie prościej dla wszystkich na przyszłość.

Pozdrawiam.
dodatkowy kontakt do mnie -->
GG - 2484991
krzysiek@master.pl
kszyhu87
 
Posty: 19
Dołączył(a): piątek, 5 listopada 2010, 12:48
Lokalizacja: zdolnyśląsk

Reklama

Postprzez HubertG » poniedziałek, 8 listopada 2010, 12:24

marxxx napisał(a):nie pomogę ci w twoim problemie ale zapytam o GPS, są niby polskie mapy i proszę o opinie jak to działa i czy sie to sprawdza?


Wywołany do odpowiedzi ...
mapa polski działa, co prawda nie jest najnowsza i np: obwodnicy Wyszkowa u mnie nie ma, ale są POI i jest kiepsko spolszczony polski lektor (lektora nie uruchamiałem).
Kiepsko działa wyszukiwanie celu podróży (chyba że coś żle robie) trzeba znać województwo i dopiero potem miejscowość i ulica ...
HubertG
 
Posty: 16
Dołączył(a): piątek, 5 listopada 2010, 17:49
Lokalizacja: Warszawa

Postprzez wer » poniedziałek, 8 listopada 2010, 13:09

HubertG napisał(a):
marxxx napisał(a):nie pomogę ci w twoim problemie ale zapytam o GPS, są niby polskie mapy i proszę o opinie jak to działa i czy sie to sprawdza?


Wywołany do odpowiedzi ...
mapa polski działa, co prawda nie jest najnowsza i np: obwodnicy Wyszkowa u mnie nie ma, ale są POI i jest kiepsko spolszczony polski lektor (lektora nie uruchamiałem).
Kiepsko działa wyszukiwanie celu podróży (chyba że coś żle robie) trzeba znać województwo i dopiero potem miejscowość i ulica ...
Witam kolego , jaki masz telefon . Na X10 sa problemy z mapami , nie mozna dobrać plików Sig . Jesli Ci sie udało dobrać mape to jesteś WIELKI :), oczywiscie prośba jaka to mapa i czy mógłbyś gdzies ją wstawić , z tymi plikami dla Polski , pozdrawiam Jacek
wer
 
Posty: 14
Dołączył(a): poniedziałek, 27 września 2010, 18:27
Lokalizacja: Polska

Postprzez HubertG » poniedziałek, 8 listopada 2010, 13:34

Witaj, mapy używam na F035 i instalacja polegała na przegraniu mapy do katalogu map i zmianie pliku (nie pamiętam nazwy) w katalogu głównym programu z rozszerzeniem .TAB
W .TAB trzeba dopisać że jest mapa Polski i wtedy pojawia się w ustawieniach programu jako kolejna mapa
Ja dograłem mape z pliku GPS_SunaviMapData-Poland100421-CC.rar

Pisz dokładnie o co Ci chodzi bo z Twojego postu nic nie można zrozumieć // Koron
Ostatnio edytowano poniedziałek, 8 listopada 2010, 14:55 przez HubertG, łącznie edytowano 1 raz
HubertG
 
Posty: 16
Dołączył(a): piątek, 5 listopada 2010, 17:49
Lokalizacja: Warszawa

Postprzez wer » poniedziałek, 8 listopada 2010, 13:42

HubertG napisał(a):Witaj, mapy używam na F035 i instalacja polegała na przegraniu mapy do katalogu map i zmianie pliku (nie pamiętam nazwy) w katalogu głównym programu z rozszerzeniem .TAB
W .TAB trzeba dopisać że jest mapa Polski i wtedy pojawia się w ustawieniach programu jako kolejna mapa
Ja dograłem mape z pliku GPS_SunaviMapData-Poland100421-CC.rar
Ok dzięki , telefony X10 mają nowszą wersje SUNAVI niż F035 i ta mapa nie działa . Czekam aż pojawią sie mapy np. telefon STAR G5 ma nową werse która pasuje do X10 , dzięki za odpowiedz .
wer
 
Posty: 14
Dołączył(a): poniedziałek, 27 września 2010, 18:27
Lokalizacja: Polska

Postprzez navitel » sobota, 13 listopada 2010, 03:50

Daje linka do sunavi ze swojego tel, jest na polske tylko, ma 111mega. Dodane w nazwie pliku "PL". orginalna nazwa jest sunavimapdata
[hide]

http://rapidshare.com/files/430493522/s ... dataPL.rar[/hide]
Ostatnio edytowano sobota, 13 listopada 2010, 14:51 przez navitel, łącznie edytowano 1 raz
navitel
 
Posty: 6
Dołączył(a): środa, 13 października 2010, 20:12
Lokalizacja: mazowieckie

Postprzez wer » sobota, 13 listopada 2010, 18:04

Dzięki kolego Navitel za pomoc , własine o to chodziło , pozdrawiam
wer
 
Posty: 14
Dołączył(a): poniedziałek, 27 września 2010, 18:27
Lokalizacja: Polska

Postprzez kszyhu87 » sobota, 13 listopada 2010, 21:38

navitel, ja również dołączam sie do podziękowań.
Wszystko ładnie śmiga.
kszyhu87
 
Posty: 19
Dołączył(a): piątek, 5 listopada 2010, 12:48
Lokalizacja: zdolnyśląsk

Postprzez wer » niedziela, 14 listopada 2010, 19:11

kszyhu87 napisał(a):navitel, ja również dołączam sie do podziękowań.
Wszystko ładnie śmiga.
A masz polskie menu i polski język ? U mnie dalej jest angielski , mapa jest ok wszystko ładnie śmiga . A co najdziwniejsze ta wersja sunavi ma oznaczenie 3.3.7263 , u mnie po wgraniu pokazuje 3.3.6765 , jak jes u ciebie ?
wer
 
Posty: 14
Dołączył(a): poniedziałek, 27 września 2010, 18:27
Lokalizacja: Polska

Postprzez kszyhu87 » czwartek, 18 listopada 2010, 22:38

po wgraniu mam wersje - 3.3.7071
język menu polski, lektor polski.
kszyhu87
 
Posty: 19
Dołączył(a): piątek, 5 listopada 2010, 12:48
Lokalizacja: zdolnyśląsk

Postprzez hajna015 » sobota, 20 listopada 2010, 20:12

U mnie to samo co u Krzychu wszystko śmiga.
Hajna
hajna015
 
Posty: 12
Dołączył(a): niedziela, 24 października 2010, 15:53
Lokalizacja: Zabrze

Postprzez navitel » środa, 24 listopada 2010, 21:43

Ktoś dograł jakies aplikacje do tego tel Star TV G5 ?
navitel
 
Posty: 6
Dołączył(a): środa, 13 października 2010, 20:12
Lokalizacja: mazowieckie

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do STAR



Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości

  • Reklama