• Reklama

Star s7180 Note II - recenzja video

i9220 (N9000), A2000, X18i, X 10 GPS TV, A5000, A7272,

Star s7180 Note II - recenzja video

Postprzez haz111 » piątek, 29 marca 2013, 01:26

Ostatnimi czasy nakręciłem recenzję tego telefonu i wrzuciłem na inne forum. Niedługo potem dostałem tam PW od użytkownika o nazwie "telchina" z prośbą o wrzucenie na to forum. Nie mam nic przeciwko, dlatego już teraz chciałbym Wam ją zaprazentować. Oto i ona:

<object width="480" height="360"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/5WIFPel46EA?version=3&hl=pl_PL"></param><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="http://www.youtube.com/v/5WIFPel46EA?version=3&hl=pl_PL" type="application/x-shockwave-flash" width="480" height="360" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true"></embed></object>
(jeżeli ktoś zna tagi do umieszczenia filmu z YouTube to proszę mi je podać lub samemu dodać takie video nad powyższym linkiem)

Wiem, że popełniłem kilka błędów - recenzja jest za długa i przeciąga się, video jest nie najlepszej jakości, a ja czasem przechodzę z jednego miejsca do innego zupełnie bez powodu. Ale przy kolejnej (ofc innego urządzenia) postaram się wyeliminować chociaż część błędów (primo: zrobię plan ;) ). Dlatego teraz - dla dobra mojego i Twojego czekam na komentarze co wypadałoby poprawić.

Pozdrawiam
haz111
Ostatnio edytowano piątek, 29 marca 2013, 08:36 przez haz111, łącznie edytowano 1 raz
haz111
 
Posty: 1
Dołączył(a): piątek, 29 marca 2013, 01:12
Lokalizacja: Polska

Reklama

en.001phone.cn=

Postprzez marx » piątek, 29 marca 2013, 08:39

Udostepnij > umieść
Zaznaczasz ptaszka "Użyj starego kodu umieszczanego na stronie "

Kopiujesz kod i na forum w umieszczaniu kodu odznaczasz ptaszka obok "Wyłącz HTML w tym poście"
marx
Administrator
 
Posty: 5972
Dołączył(a): sobota, 6 marca 2010, 02:35
Lokalizacja: aliexpress
Pochwały: 191

Postprzez bumbum » piątek, 29 marca 2013, 10:45

Dzieki za test, jednak na przyszłosć pokazujcie kąty widzenia wyswietlacza, szczególnie z góry. Nie widze tez czy kompas działa. Ogólnie warto wspomniec czy wszystkie sensory są sprawne i działają bo wiele chinskich modeli nie wspiera pewnych funkcji.
Xiaomi Redmi Note 3 Pro
Avatar użytkownika
bumbum
VIP
 
Posty: 1078
Dołączył(a): środa, 17 października 2012, 22:20
Lokalizacja: Honolulu
Pochwały: 29

Postprzez gramacz » piątek, 29 marca 2013, 15:22

sam telefon wygląda ładnie przynajmniej na video.
szkoda ze nie dają do tego większej rozdzielczości i szkła hartowanego.
bumbum, a jak twój test thl W5?
nagrałeś już coś dla nas?
Avatar użytkownika
gramacz
 
Posty: 187
Dołączył(a): wtorek, 8 marca 2011, 02:00
Pochwały: 7

Postprzez bumbum » piątek, 29 marca 2013, 15:40

tak, jest juz u nas od kilku dni film z opisem
http://telchina.pl/thl-w5-dual-core-1-g ... vt2607.htm
Xiaomi Redmi Note 3 Pro
Avatar użytkownika
bumbum
VIP
 
Posty: 1078
Dołączył(a): środa, 17 października 2012, 22:20
Lokalizacja: Honolulu
Pochwały: 29

Postprzez gogi1977 » sobota, 30 marca 2013, 00:43

W filmiku mówisz coś o łączeniu partycji, mam star s7180 z 500 mb pamięci wewnętrznej i bardzo chętnie powiększyłbym tą pamięć, możesz udzielić wskazówek jak to dokładnie zrobić ?
gogi1977
 
Posty: 10
Dołączył(a): wtorek, 26 lutego 2013, 18:38
Lokalizacja: polska

Postprzez maciejwr » sobota, 30 marca 2013, 15:07

gogi1977 napisał(a):W filmiku mówisz coś o łączeniu partycji, mam star s7180 z 500 mb pamięci wewnętrznej i bardzo chętnie powiększyłbym tą pamięć, możesz udzielić wskazówek jak to dokładnie zrobić ?


Kolego, a na 100% masz s7180 ? Ja też kupiłem u chińczyka dwie sztuki i dostałem łudząco podobnego h7100. Kolega z miejscowości obok mojej tak samo dostał h7100. W praktyce różnicy nie widzę, ale jednak to inny model. Do h7100 wystarczy wgrać custom rom i masz 1 gb pamięci
maciejwr
 
Posty: 95
Dołączył(a): wtorek, 25 grudnia 2012, 00:32
Lokalizacja: London / UK

Postprzez gogi1977 » sobota, 30 marca 2013, 15:37

Na telefonie jest naklejka S7180, w specyfikacji e1901_v77_jbla668_9p017_fwvga, no to chyba raczej s7180???
gogi1977
 
Posty: 10
Dołączył(a): wtorek, 26 lutego 2013, 18:38
Lokalizacja: polska

Postprzez mulder132 » sobota, 30 marca 2013, 16:41

a moglibyście napisać jak zamawialiście i gdzie? mam zamiar kupić stara s7180. i jeszcze jaka przesylka i czy byly jakies dodatkowe oplaty typu VAT?
mulder132
 
Posty: 26
Dołączył(a): sobota, 30 marca 2013, 14:49
Lokalizacja: Warszawa

Postprzez gogi1977 » sobota, 30 marca 2013, 18:15

Ja zmówiłem na allegro, wysyłka z polski, po 48 godzinach już miałem go w domu, może wyszło trochę drożej niż z chin, ale przynajmniej szybko i bez niespodzianek.
gogi1977
 
Posty: 10
Dołączył(a): wtorek, 26 lutego 2013, 18:38
Lokalizacja: polska

Postprzez maciejwr » sobota, 30 marca 2013, 18:27

gogi1977 napisał(a):Na telefonie jest naklejka S7180, w specyfikacji e1901_v77_jbla668_9p017_fwvga, no to chyba raczej s7180???


Nie pamiętam już po numerze, ale łatwo da się odróżnić po menu w telefonie. Jeżeli wchodzisz do Ustawienia systemu to ikonki po lewej są białe czy kolorowe ? Jak białe to h7100 a jak kolorowe to s7180.
maciejwr
 
Posty: 95
Dołączył(a): wtorek, 25 grudnia 2012, 00:32
Lokalizacja: London / UK

Postprzez gogi1977 » sobota, 30 marca 2013, 18:45

maciejwr napisał(a):
gogi1977 napisał(a):Na telefonie jest naklejka S7180, w specyfikacji e1901_v77_jbla668_9p017_fwvga, no to chyba raczej s7180???


Nie pamiętam już po numerze, ale łatwo da się odróżnić po menu w telefonie. Jeżeli wchodzisz do Ustawienia systemu to ikonki po lewej są białe czy kolorowe ? Jak białe to h7100 a jak kolorowe to s7180.


Mam kolorowe ikony, a tak wogóle to wiem jaki mam telefon i nie to było tematem mojego postu, chodzi o scalenie partycji, a nie o to jaki mam telefon.
gogi1977
 
Posty: 10
Dołączył(a): wtorek, 26 lutego 2013, 18:38
Lokalizacja: polska

Następna strona

Powrót do STAR



Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości

  • Reklama