• Reklama

[STAR] STAR A2000 Rom Problem

i9220 (N9000), A2000, X18i, X 10 GPS TV, A5000, A7272,

[STAR] STAR A2000 Rom Problem

Postprzez DjDawixxSpec » niedziela, 3 czerwca 2012, 21:51

Witam
Mam problem bo wczoraj przypadkowo usunalem pliki systemu i po wylaczeniu telefonu i ponownym wlaczeniu zacina sie na ikonce Androida. I teraz potrzebuje pomocy wy tam wiecie jak cos zrobic a ja jestem zielony kupilem telefon tydzien xD
Avatar użytkownika
DjDawixxSpec
 
Posty: 7
Dołączył(a): niedziela, 3 czerwca 2012, 12:42
Lokalizacja: Poland,Czestochowa

Reklama

Postprzez Naidoo » poniedziałek, 4 czerwca 2012, 00:23

Hard Reset i po kłopocie
Avatar użytkownika
Naidoo
 
Posty: 66
Dołączył(a): poniedziałek, 20 grudnia 2010, 01:34
Lokalizacja: biorą się dzieci ?

Postprzez DjDawixxSpec » poniedziałek, 4 czerwca 2012, 07:49

jak zrobic hard reset
Avatar użytkownika
DjDawixxSpec
 
Posty: 7
Dołączył(a): niedziela, 3 czerwca 2012, 12:42
Lokalizacja: Poland,Czestochowa

Postprzez Naidoo » poniedziałek, 4 czerwca 2012, 10:59

zobacz w instrukcji, zazwyczaj jest to kombinacja klawiszy + przyciskiem soft reset
Samsung Galaxy S2 > HTC Artemis > SE Aino > SE Hazel > SE K750i > SE W300i > Nokia 2720a-2 > Motorola Razor V3
Lark FreeMe 70.0 - Manta Mid 801
Avatar użytkownika
Naidoo
 
Posty: 66
Dołączył(a): poniedziałek, 20 grudnia 2010, 01:34
Lokalizacja: biorą się dzieci ?

Postprzez DjDawixxSpec » poniedziałek, 4 czerwca 2012, 15:52

Tylko jest taki problem bo w instrukcji nie ma takiego czego jak "Soft reset" lub "Hard reset"
Avatar użytkownika
DjDawixxSpec
 
Posty: 7
Dołączył(a): niedziela, 3 czerwca 2012, 12:42
Lokalizacja: Poland,Czestochowa

Postprzez wiktor261 » niedziela, 17 czerwca 2012, 20:44

DjDawixxSpec, Witaj czy uzyskałeś odpowiedz na swe pytanie ? . Ja mam podobny problem z tym twardym restartem szukałem już wszędzie i nici z tego , jeżeli wiesz jak to zrobić hard reset to napisz będę ogromnie wdzięczny .
wiktor261
 
Posty: 1
Dołączył(a): środa, 13 czerwca 2012, 18:50
Lokalizacja: Koszalin

Postprzez buszmierz » niedziela, 17 czerwca 2012, 21:13

Najprościej wgrać tego samego softa teraz 'wywieś' ogłoszenie na telchina żeby ci ktoś uploadował softa
buszmierz
 
Posty: 24
Dołączył(a): środa, 30 maja 2012, 17:40
Lokalizacja: z domu xD

Postprzez DjDawixxSpec » środa, 20 czerwca 2012, 09:15

wiktor261, Witaj nie znalazlem zostaje tylko kupienie kabla serwisowanego kosztuje 64zl z chin i trzeba ten telefon z flashowac

[ Dodano: 2012-06-20, 09:18 ]
wiktor261, jeszcze jest taka kombunacja klawiszy jak zadziala u ciebie to bedzie fajnie bo u mnie nie chodzilo bo zle byl wrzucony CWM
kombinacja to wcisnij i potrzymaj power i glosnosc "-" lub "+" juz nie pamietam cos takiego bedzie Pozdrawiam DDSPL
Avatar użytkownika
DjDawixxSpec
 
Posty: 7
Dołączył(a): niedziela, 3 czerwca 2012, 12:42
Lokalizacja: Poland,Czestochowa


Powrót do STAR



Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości

  • Reklama