• Reklama

Star A2000 opinie

i9220 (N9000), A2000, X18i, X 10 GPS TV, A5000, A7272,

Star A2000 opinie

Postprzez parkit » poniedziałek, 12 listopada 2012, 03:35

Witam, otóż zastanawiam się nad kupnem star a2000, i chcial bym poznac wasze opinie na jego temat ;) czy ogolnie dobry jest i czy nie lapie ostrych zwiech ;p Dziex za odp ;)))

[ Dodano: 2012-11-13, 15:35 ]
może ktoś odpowiedzieć ? :( plx
parkit
 
Posty: 1
Dołączył(a): poniedziałek, 12 listopada 2012, 03:32
Lokalizacja: zabrze

Reklama

Postprzez east-import.pl » sobota, 22 grudnia 2012, 18:52

Nie polecam Słaby Zwiechy co dziennie będziesz miał
EAST-IMPORT
east-import.pl
AKTYWNY
 
Posty: 600
Dołączył(a): sobota, 22 grudnia 2012, 18:37
Lokalizacja: east-import

Postprzez woia1602 » niedziela, 30 grudnia 2012, 15:43

a Czy ktoś zna sposób żeby uruchomić automapę na a2000?? A może idzie zainstalować androida nowszego jak 2.3 ??
woia1602
 
Posty: 56
Dołączył(a): piątek, 28 grudnia 2012, 14:34
Lokalizacja: Krotoszyn

Postprzez east-import.pl » niedziela, 30 grudnia 2012, 20:16

Polecam[hide] http://www.4shared.com/zip/D4nHVItr/igo.html[/hide]
Super Nawigacja Testowana na tym A2000
Ostatnio edytowano niedziela, 30 grudnia 2012, 20:45 przez east-import.pl, łącznie edytowano 1 raz
east-import.pl
AKTYWNY
 
Posty: 600
Dołączył(a): sobota, 22 grudnia 2012, 18:37
Lokalizacja: east-import

Postprzez Thazek » niedziela, 30 grudnia 2012, 20:22

Ja miałem STAR A1000 to wlaściwie taki sam model prawie jeśli chodzi o parametry.
Różnią się jedynie przyciskami.
Fajny telefonik, tylko jeśli jest ktoś wymagający to nie polecam... ;)
wcale się nie wieszał, ale był dość wolny.
Thazek
 
Posty: 58
Dołączył(a): poniedziałek, 20 sierpnia 2012, 15:51
Lokalizacja: Śląsk

Postprzez east-import.pl » niedziela, 30 grudnia 2012, 20:27

Wolny bo słaby procek i mało ram
EAST-IMPORT
east-import.pl
AKTYWNY
 
Posty: 600
Dołączył(a): sobota, 22 grudnia 2012, 18:37
Lokalizacja: east-import

Postprzez woia1602 » niedziela, 30 grudnia 2012, 23:53

A jakby tak dać to iGo na jakiś innym serwerze bo z tego nie idzie ściągnąć albo po prostu ja nie potrafię? Tam są pliki do instalacji i mapy czy wszystko się samo pobiera przez wifirifi?
woia1602
 
Posty: 56
Dołączył(a): piątek, 28 grudnia 2012, 14:34
Lokalizacja: Krotoszyn

Postprzez east-import.pl » poniedziałek, 31 grudnia 2012, 17:34

woia1602 napisał(a):A jakby tak dać to iGo na jakiś innym serwerze bo z tego nie idzie ściągnąć albo po prostu ja nie potrafię? Tam są pliki do instalacji i mapy czy wszystko się samo pobiera przez wifirifi?


Wystarczy wrzucić na Kartę Odpalić instalke i masz Pełną nawigację Europu z PL
east-import.pl
AKTYWNY
 
Posty: 600
Dołączył(a): sobota, 22 grudnia 2012, 18:37
Lokalizacja: east-import

Postprzez woia1602 » poniedziałek, 31 grudnia 2012, 18:22

a PL samo bez EU też można?? Jakieś info w ogóle co do aktualności map? Wcześniej miałem na star wrzucone navitel tylko, że opcje wyznaczania trasy są okropne bo albo długa trasa autostradą albo znów krótka. Jednak AM wyznaczała lepsze trasy... nawet navigon który nie działa:( Ciekawi mnie to Igo.
woia1602
 
Posty: 56
Dołączył(a): piątek, 28 grudnia 2012, 14:34
Lokalizacja: Krotoszyn

Postprzez east-import.pl » poniedziałek, 31 grudnia 2012, 22:00

Wersja z 2012 możesz wyrzucić kraje które ci są nie potrzebne z Karty
EAST-IMPORT
east-import.pl
AKTYWNY
 
Posty: 600
Dołączył(a): sobota, 22 grudnia 2012, 18:37
Lokalizacja: east-import


Powrót do STAR



Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości

  • Reklama