• Reklama

Skaner linii papilarnych Uhans S1

Chińskie telefony z androidem, pytania, problemy, pomoc

Skaner linii papilarnych Uhans S1

Postprzez Andy112 » poniedziałek, 19 września 2016, 22:20

Po zaktualizowaniu oprogramowania przestał wzbudzać się telefon przez zeskanowanie linii papilarnych, które były zapamiętane. Nie da się ich też usunąć. Po wgraniu innego palca funkcja działa tylko na tym nowym palcu, ale jest to niewygodne. Może ma ktoś pomysł jak przywrócić działanie tych pierwszych odcisków?
Andy112
 
Posty: 4
Dołączył(a): poniedziałek, 19 września 2016, 21:51

Reklama

Re: Skaner linii papilarnych Uhans S1

Postprzez pawellabedz » wtorek, 20 września 2016, 21:48

wipe ?
pawellabedz
AKTYWNY
 
Posty: 320
Dołączył(a): niedziela, 5 lipca 2015, 16:14
Pochwały: 2

Re: Skaner linii papilarnych Uhans S1

Postprzez Andy112 » wtorek, 20 września 2016, 22:54

Tak, mam czyste palce i czysty skaner :) Odblokowuje ekran tylko jednym z 3 odcisków, tym, który dodałem po aktualizacji oprogramowania. 2 pozostałe uruchamiają tylko pojedynczą wibrację i na tym koniec. Wchodzę w managera odcisków i nie kasują się też te 2 zapamiętane mimo kliknięcia w usuń. Przed aktualizacją wszystko działało bez problemu.
Andy112
 
Posty: 4
Dołączył(a): poniedziałek, 19 września 2016, 21:51

Re: Skaner linii papilarnych Uhans S1

Postprzez mrergie » wtorek, 20 września 2016, 23:28

Przywróć urządzenie do stanu fabrycznego lub czekaj na kolejne aktualizacje, może to naprawią.
telefon-->telefon-->telefon-->telefon-->telefon-->telefon

A kogo to w ogóle obchodzi?
Avatar użytkownika
mrergie
VIP
 
Posty: 1537
Dołączył(a): piątek, 13 grudnia 2013, 12:19
Pochwały: 66

Re: Skaner linii papilarnych Uhans S1

Postprzez pawellabedz » środa, 21 września 2016, 02:21

Przepraszam za niezrozumiałe słowo ale wipe to przywrócenie do stanu fabrycznego
pawellabedz
AKTYWNY
 
Posty: 320
Dołączył(a): niedziela, 5 lipca 2015, 16:14
Pochwały: 2

Re: Skaner linii papilarnych Uhans S1

Postprzez Andy112 » środa, 21 września 2016, 20:35

No tak, dwuznacznie zabrzmiało. Właśnie chciałem uniknąć przywracania do pierwotnego stanu, bo mam już sporo wgranych i poukładanych rzeczy, które niekoniecznie chciałbym kasować. Ale jak nie ma na to pomysłu i nie pomoże następna aktualizacja, to będę musiał zrobić reset.
Andy112
 
Posty: 4
Dołączył(a): poniedziałek, 19 września 2016, 21:51

Re: Skaner linii papilarnych Uhans S1

Postprzez Andy112 » wtorek, 1 listopada 2016, 22:28

Przywrócenie ustawień fabrycznych okazało się skuteczne. Poza tym wszystkie aplikacje automatycznie się wgrały. Zeskanowałem od nowa palca, wpisałem od nowa hasła po czyszczeniu i wszystko hula bez problemu.
Andy112
 
Posty: 4
Dołączył(a): poniedziałek, 19 września 2016, 21:51


Powrót do Pytania, problemy



Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości

  • Reklama