• Reklama

s7189 czy s7589

i9220 (N9000), A2000, X18i, X 10 GPS TV, A5000, A7272,

s7189 czy s7589

Postprzez pakoc » piątek, 14 czerwca 2013, 13:45

Proszę mi powiedzieć którego stara lepiej kupić s7189 czy s7589 bo jak czytałem dane techniczne to oprócz aparatu fotograficznego nie ma żadnej różnicy. Bo kupiłbym stara s7189 bo jest tańszy.Niech mi ktoś doradzi czy warto dopłacić i kupić s7589?
pakoc
 
Posty: 9
Dołączył(a): czwartek, 6 czerwca 2013, 21:50
Lokalizacja: ostrow

Reklama

en.001phone.cn=

Postprzez eRd » piątek, 14 czerwca 2013, 18:57

Tak na szybko (ja mam s7589)...
W 7189 masz:
- mniejszy wyświetlacz (5,5 cala zamiast 5,8) oraz o dużo niższej rozdzielczości, bo 854x480 zamiast 1280x720
- bateria jest większa (2800mAh, a w S7589 jest 3200mAh)
- brak rysika (ja i tak nie używam, ale jest to różnica między nimi)
- kamerka przednia 0,3MP i tylna 5,0MP (w S7589 jest 5MP i 12MP - co prawda jest to pewnie interpolowane, ale te 3MP i 8MP to ma)
- 8GB rom, a w S7589 4GB (być może występują w różnych wariantach, dla mnie bez znaczenia, bo i tak kartę 16GB mam)
- wymiary 148x78x9.7mm, a S7589 - 159x84x9.9mm
To chyba tyle. Uważam, że nawet za sam wyświetlacz warto dołożyć.
eRd
 
Posty: 143
Dołączył(a): czwartek, 4 kwietnia 2013, 13:55
Lokalizacja: Skarżysko-Kamienna
Pochwały: 3

Postprzez Egooo » niedziela, 16 czerwca 2013, 19:32

Mam s7589 i jest kosmos polecam na 100%
Egooo
 
Posty: 20
Dołączył(a): sobota, 25 lutego 2012, 17:10
Lokalizacja: Wągrowiec
Pochwały: 1

Postprzez doprze » wtorek, 18 czerwca 2013, 11:21

a ja od siebie podpowiem, ze pojawia sie w sprzedazy goclever 570q o zblizonych, czy wrecz takich samych parametrach co star n7589. Oczywiscie w polskiej dystrybucji, z polska gwarancja i dzialajacym Aero2 :)

cena sugerowana przez producenta (raczej chyba importera) wynosi 899zl. Sprzet powinien na dniach sie pojawic.

Mysle, ze jest to propozycja godna rozpatrzenia, poniewaz n7589 kosztuje ok. 700 zl na aliexpress, a jest bez obslugi aero2. Gdy doliczymy ewentualnie vat 23% to wyjdzie to samo co goclever.

Swoja droga ciekawe czy star z romem z goclevera bedzie obslugiwal aero2 ????
doprze
 
Posty: 26
Dołączył(a): niedziela, 19 maja 2013, 12:19
Lokalizacja: łomża
Pochwały: 1


Powrót do STAR



Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości

  • Reklama