• Reklama

S3 2G zamyka aplikacje

S3 2G zamyka aplikacje

Postprzez gigi » 13 maja 2015, o 15:28

Jak w temacie, apki takie jak mapy google albo olx potrafi zamknąć po minucie albo szybciej. Czyściłem już pamięć podręczną przed każdym uruchomieniem i guzik to dało. Wgrałem nawet przez OTA aktualizację z marca i dalej nic. Już mnie to zaczyna denerwować ( co źle wróży telefonowi). Może mieliście podobne problemy? Wszelkie sugestie mile widziane. :shock: :cry: :evil:
Avatar użytkownika
gigi
 
Posty: 38
Dołączył(a): 9 sie 2014, o 15:59
Lokalizacja: Szczecin

Reklama

Re: S3 2G zamyka aplikacje

Postprzez mrergie » 13 maja 2015, o 15:31

Używasz Greenify? Miałem taki problem i musiałem wyłączyć.
telefon-->telefon-->telefon-->telefon-->telefon-->telefon

A kogo to w ogóle obchodzi?
Avatar użytkownika
mrergie
VIP
 
Posty: 1422
Dołączył(a): 13 gru 2013, o 12:19
Pochwały: 67

Re: S3 2G zamyka aplikacje

Postprzez gigi » 13 maja 2015, o 15:56

Nie używam. A sytuacja przypomina mi zabawę z RR1S od Xiaomi, do chwili wypuszczenia nowego softu od miui.
Avatar użytkownika
gigi
 
Posty: 38
Dołączył(a): 9 sie 2014, o 15:59
Lokalizacja: Szczecin

Re: S3 2G zamyka aplikacje

Postprzez bartazzz » 13 maja 2015, o 15:58

gigi napisał(a):Nie używam. A sytuacja przypomina mi zabawę z RR1S od Xiaomi, do chwili wypuszczenia nowego softu od miui.

na szczęście szybko to poprawili...
zanim napiszesz post użyj funkcji SZUKAJ!!!
Avatar użytkownika
bartazzz
VIP
 
Posty: 5235
Dołączył(a): 19 sty 2013, o 12:03
Lokalizacja: Koszalin
Pochwały: 93

Re: S3 2G zamyka aplikacje

Postprzez mrergie » 14 maja 2015, o 11:47

Czy nie zmieniłeś nawet przypadkiem w menu developerskim/opcjach programistycznych opcji zachowania aplikacji w tle i ich limitów?
Domyślnie powinno być: nie zachowuj działań - wyłączone i limit procesów w tle - standarowy limit.
telefon-->telefon-->telefon-->telefon-->telefon-->telefon

A kogo to w ogóle obchodzi?
Avatar użytkownika
mrergie
VIP
 
Posty: 1422
Dołączył(a): 13 gru 2013, o 12:19
Pochwały: 67

Re: S3 2G zamyka aplikacje

Postprzez gigi » 15 maja 2015, o 01:00

Co prawda nie tykałem się tego(bo się nie znam), ale za zdziwieniem stwierdziłem że w moim telefonie jest coś takiego jak " opcje programisty". Normalnie wlazłem tam ( uprzednio odblokowując), i niestety ustawienia są takie jakie być powinny. Ale jeszcze spróbuję odinstalować parę apek które ostatnio wrzuciłem, może któraś jest tak szczególne jadowita. Ale dzięki serdeczne za wsparcie intelektualne. I oczywiście dalej się polecam. :mrgreen: :lol:
Avatar użytkownika
gigi
 
Posty: 38
Dołączył(a): 9 sie 2014, o 15:59
Lokalizacja: Szczecin


Powrót do Pomoc techniczna



Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości

  • Reklama