• Reklama

Romy do F1

Romy do F1

Postprzez killjoy » 16 maja 2014, o 20:48

Witam,
Dostępne są Polskie stabline romy do F1?

Jeśli tak to prosiłbym o podanie linków
killjoy
 
Posty: 47
Dołączył(a): 15 mar 2014, o 00:28
Telefon:: neo v

Reklama

Re: Romy do F1

Postprzez slavo22 » 18 maja 2014, o 02:29

Obawiam się że nie ma. Dużo ludzi czeka na jakiś rom który nie będzie miał bugów jak stockowy, niekoniecznie polski.
Avatar użytkownika
slavo22
VIP
 
Posty: 1590
Dołączył(a): 8 kwi 2014, o 18:49
Lokalizacja: Zabrze
Pochwały: 59
Telefon:: LeEco x600
ROM: Co chwilę inny

Re: Romy do F1

Postprzez Shaq » 21 maja 2014, o 18:52

Cześć, lada chwila wpadnie do mnie F1, który zamówiłem dla ojca. Zanim mu dam chciałbym zrobić roota. Ma ktoś jakiś poradnik w temacie?

Thx
Shaq
 
Posty: 105
Dołączył(a): 18 lut 2013, o 21:31
Lokalizacja: ZG

Re: Romy do F1

Postprzez wa2 » 21 maja 2014, o 19:23

wa2
 
Posty: 26
Dołączył(a): 20 kwi 2013, o 20:50
Lokalizacja: Internet
Telefon:: RR|A820|F1|N7 2

Re: Romy do F1

Postprzez yusuf » 21 maja 2014, o 22:18

Albo wrzuć Framaroot
yusuf
 
Posty: 166
Dołączył(a): 7 maja 2014, o 10:43
Pochwały: 3
Telefon:: Jiayu G4s | Monster

Re: Romy do F1

Postprzez Shaq » 23 maja 2014, o 08:58

Ten Framaroot to faktycznie takie easy root, jak opisują na forach? rzucasz apke, klik i gotowe??
Shaq
 
Posty: 105
Dołączył(a): 18 lut 2013, o 21:31
Lokalizacja: ZG

Re: Romy do F1

Postprzez mortimer » 23 maja 2014, o 09:10

Dokładnie tak. To prosta i szybka metoda.
Avatar użytkownika
mortimer
AKTYWNY
 
Posty: 701
Dołączył(a): 21 wrz 2013, o 21:32
Lokalizacja: People's Republic of China
Pochwały: 96
Telefon:: , a w nim bateria.

Re: Romy do F1

Postprzez Shaq » 26 maja 2014, o 13:58

Dzieki. Fona juz mam, root zrobiony easy.

BTW. Wiecie moze do ktorego slotu wkladac karte aero2? Dzisiaj chce potestowac a sloty nie sa opisane. Mam nadzieje ze wyslal mi Chinczyk wlasciwa wersje F1...
Shaq
 
Posty: 105
Dołączył(a): 18 lut 2013, o 21:31
Lokalizacja: ZG

Re: Romy do F1

Postprzez yusuf » 26 maja 2014, o 15:50

Slotów używasz zamiennie, ustawiasz to w menu, także jest to bez znaczenia. Osobiście aero mam w 2-gim, także smsy wysyłam mi domyślnie z 1-go
yusuf
 
Posty: 166
Dołączył(a): 7 maja 2014, o 10:43
Pochwały: 3
Telefon:: Jiayu G4s | Monster

Re: Romy do F1

Postprzez mortimer » 26 maja 2014, o 15:52

A recovery EN jakieś wgrałeś? Czy na fabrycznym zostało?
Avatar użytkownika
mortimer
AKTYWNY
 
Posty: 701
Dołączył(a): 21 wrz 2013, o 21:32
Lokalizacja: People's Republic of China
Pochwały: 96
Telefon:: , a w nim bateria.

Re: Romy do F1

Postprzez k3lt » 27 maja 2014, o 02:41

Zainstaluj apke Jiayu.es z gp, masz tam możliwość wgrania angielskiego cwm. Jest mały bug, wyświetla recovery do góry nogami ale nie przeszkadza to bardzo.

Wysłane z mojego Nexus 7 przy użyciu Tapatalka
k3lt
 
Posty: 137
Dołączył(a): 24 sty 2014, o 19:25
Pochwały: 9
Telefon:: N7 2013, Lumia 710
ROM: KitKat, WP 7.8

Re: Romy do F1

Postprzez yusuf » 27 maja 2014, o 10:59

Wgrałem właśnie z hiszpańskiej aplikacji, bug rzeczywiście jest taki, jak piszesz, reszta bez problemu
yusuf
 
Posty: 166
Dołączył(a): 7 maja 2014, o 10:43
Pochwały: 3
Telefon:: Jiayu G4s | Monster

Następna strona

Powrót do ROM'y i modyfikacje



Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość

  • Reklama