• Reklama

ROM JIAYU S3 MOD - PAVLIK_KK_S3SW_20150314_V2.5

Re: ROM JIAYU S3 MOD - PAVLIK_KK_S3SW_20150314_V2.5

Postprzez mrergie » 14 sie 2016, o 15:02

Mlody85 napisał(a):Kod został ukryty, aby go zobaczyć zarejestruj się lub zaloguj!


Posiadam dwa głośniki bluetooth JBL z których regularnie korzystam od kilku miesięcy. Nigdy nie miałem problemu z połączeniem, przerywaniem połączenia bądź samą stabilnością.
System to ostatnie oficjalnie wydanie 4.4.4
Także albo problem leży w waszych chińskich sprzętach, albo mój Jiayu S3 jest jakiś lepszy od waszych.
telefon-->telefon-->telefon-->telefon-->telefon-->telefon

A kogo to w ogóle obchodzi?
Avatar użytkownika
mrergie
VIP
 
Posty: 1459
Dołączył(a): 13 gru 2013, o 12:19
Pochwały: 69

Reklama

Re: ROM JIAYU S3 MOD - PAVLIK_KK_S3SW_20150314_V2.5

Postprzez R3X412 » 14 sie 2016, o 15:21

Hej mam problem nie moge sciagac niektorych aplikacji z google play. Ostatnio zrobilem aktualizacje do 2,5 i teraz wyswietla iz telefon nie spelnia wymagan. Jest jakas mozliwość zmiany urzadzenia w google play ? Jakas aktualizacja lub cos innego ?
R3X412
 
Posty: 9
Dołączył(a): 6 mar 2015, o 20:15

Re: ROM JIAYU S3 MOD - PAVLIK_KK_S3SW_20150314_V2.5

Postprzez swiezak82 » 14 sie 2016, o 16:07

Przeczytałem cały temat i mam pytanie czy po instalacji romu z postu #1 a następnie wrzucenie v2.7 z postu #154 trzeba jeszcze coś działać z tymi rzeczami opisanymi w #71 viewtopic.php?p=272353#p272353 i #109 viewtopic.php?p=276243#p276243
Czy zostało to już wrzucone do domu v2.7
Avatar użytkownika
swiezak82
VIP
 
Posty: 1300
Dołączył(a): 24 kwi 2014, o 12:42
Pochwały: 51

Re: ROM JIAYU S3 MOD - PAVLIK_KK_S3SW_20150314_V2.5

Postprzez Mlody85 » 14 sie 2016, o 16:20

mrergie napisał(a):Kod został ukryty, aby go zobaczyć zarejestruj się lub zaloguj!


Posiadam dwa głośniki bluetooth JBL z których regularnie korzystam od kilku miesięcy. Nigdy nie miałem problemu z połączeniem, przerywaniem połączenia bądź samą stabilnością.
System to ostatnie oficjalnie wydanie 4.4.4
Także albo problem leży w waszych chińskich sprzętach, albo mój Jiayu S3 jest jakiś lepszy od waszych.

Jakoś te chińskie urządzenia normalnie współpracują z Oneplus 2. A Denon Envaya Mini nie jest chińskim urządzeniem. Więc problem jest wyraźnie po stronie Jiayu.

Zresztą mam jedne chińskie słuchawki które współpracują ok ale jakość dźwięku jest wyraźnie gorsza niż na Oneplus 2

Sent from OnePlus 2
Mlody85
AKTYWNY
 
Posty: 217
Dołączył(a): 6 lut 2015, o 11:26

Re: ROM JIAYU S3 MOD - PAVLIK_KK_S3SW_20150314_V2.5

Postprzez Szakal_86 » 14 sie 2016, o 16:28

Po porannych problemach. Teraz jest wszystko ok. Nie rozłączyło BT ani razu. Nie wiem czy to nie jakiś konflikt z WiFi bo się wyłącza jak byłem w domu i połączony z WiFi. Teraz mam komórkowy i nic się nie dzieje. Jak wrócę do domu to jeszcze to sprawdzę.
Szakal_86
 
Posty: 33
Dołączył(a): 14 sie 2015, o 12:46
Pochwały: 1

Re: ROM JIAYU S3 MOD - PAVLIK_KK_S3SW_20150314_V2.5

Postprzez pavlikdc » 14 sie 2016, o 18:02

swiezak82 napisał(a):Kod został ukryty, aby go zobaczyć zarejestruj się lub zaloguj!

Nie pamiętam czy zostały dograne sterowniki aparatu...
pavlikdc
AKTYWNY
 
Posty: 306
Dołączył(a): 8 lut 2016, o 13:20
Pochwały: 14

Re: ROM JIAYU S3 MOD - PAVLIK_KK_S3SW_20150314_V2.5

Postprzez swiezak82 » 14 sie 2016, o 18:05

Dzięki za odpowiedź. Rozpoznam to po małych ikonkach w aplikacji aparat?
I jeszcze jedna wątpliwość, ten plik batterystats.bin to normalnie zastąpić czy trzeba go jakoś dograć przez recovery?
Avatar użytkownika
swiezak82
VIP
 
Posty: 1300
Dołączył(a): 24 kwi 2014, o 12:42
Pochwały: 51

Re: ROM JIAYU S3 MOD - PAVLIK_KK_S3SW_20150314_V2.5

Postprzez pavlikdc » 14 sie 2016, o 18:32

A masz takowy? Najpierw sie musi utworzyc i z tydzien "ulezec". Wtedy zrob sobie kopie dla bezpieczenstwa.
pavlikdc
AKTYWNY
 
Posty: 306
Dołączył(a): 8 lut 2016, o 13:20
Pochwały: 14

Re: ROM JIAYU S3 MOD - PAVLIK_KK_S3SW_20150314_V2.5

Postprzez swiezak82 » 14 sie 2016, o 18:47

Chodzi mi o ten z tego obecnego romu, który chce zmienić. Już dobry rok na nim kolega działa i póki co z baterią nie ma takich cyrków jakieś są opisane w tym temacie. Dlatego się zastanawiam czy nie wrzucić tego pliku z obecnego romu do tego twojego.
Avatar użytkownika
swiezak82
VIP
 
Posty: 1300
Dołączył(a): 24 kwi 2014, o 12:42
Pochwały: 51

Re: ROM JIAYU S3 MOD - PAVLIK_KK_S3SW_20150314_V2.5

Postprzez pavlikdc » 14 sie 2016, o 19:54

Jesli kitkat to bez obaw.
pavlikdc
AKTYWNY
 
Posty: 306
Dołączył(a): 8 lut 2016, o 13:20
Pochwały: 14

Re: ROM JIAYU S3 MOD - PAVLIK_KK_S3SW_20150314_V2.5

Postprzez swiezak82 » 14 sie 2016, o 20:37

Kitkat. Dzięki za informację
Avatar użytkownika
swiezak82
VIP
 
Posty: 1300
Dołączył(a): 24 kwi 2014, o 12:42
Pochwały: 51

Re: ROM JIAYU S3 MOD - PAVLIK_KK_S3SW_20150314_V2.5

Postprzez pavlikdc » 19 sie 2016, o 01:21

Najnowszy mój mod 3.1 jest na needrom
Względem wersji 2.7 różnic chyba nie ma żadnych poza tym że poprawki wrzuciłem od nowa - upewniając się że wszystko jest jak należy.
pavlikdc
AKTYWNY
 
Posty: 306
Dołączył(a): 8 lut 2016, o 13:20
Pochwały: 14

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do ROM'y i modyfikacje



Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości