• Reklama

Redmi Note 2 TD nie można zaktualizować

Xiaomi

Re: Redmi Note 2 TD nie można zaktualizować

Postprzez jacozz » niedziela, 6 grudnia 2015, 14:17

jacozz
 
Posty: 65
Dołączył(a): czwartek, 22 sierpnia 2013, 15:44
Pochwały: 1

Reklama

en.001phone.cn=

Re: Redmi Note 2 TD nie można zaktualizować

Postprzez izasad » poniedziałek, 7 grudnia 2015, 22:49

Wracam do pana ..ppo calonocnej walce przegrałam ze swoim komp próbując ściągnąć sterowniki i rozpakowac kolejne programy..nic z tego..nadarmo też szukać serwisu chińskich tel w Krakowie..brak na rynku ..ratunku więc szukam u pana..czy zgodziłby się PAN na osobisty wgląd w moja komórkę przesyłając ją do pana.. ? Będę wdzięczna i zobowiązana na przyszłość wobec Pana...
izasad
 
Posty: 6
Dołączył(a): sobota, 5 grudnia 2015, 20:06

Re: Redmi Note 2 TD nie można zaktualizować

Postprzez nemed » wtorek, 8 grudnia 2015, 00:15

Wejdź na miuipolska, tam masz wszystko opisane co i jak.

Wysłane z Mi4 lte
Avatar użytkownika
nemed
 
Posty: 42
Dołączył(a): poniedziałek, 16 lutego 2015, 02:18

Re: Redmi Note 2 TD nie można zaktualizować

Postprzez ebola1972 » wtorek, 8 grudnia 2015, 00:35

A nie idzie instalacja przez updater jakiejś starszej wersji miuipolska, która nie wymaga recovery Twrp?

Wysłane z mojego A0001 przy użyciu Tapatalka
ebola1972
VIP
 
Posty: 1731
Dołączył(a): poniedziałek, 13 maja 2013, 20:09
Lokalizacja: PL
Pochwały: 44

Re: Redmi Note 2 TD nie można zaktualizować

Postprzez nemed » wtorek, 8 grudnia 2015, 00:43

http://miuipolska.pl/instalacja-miui-mi-note-promi4i/
To Ci pomoże. Jeśli masz telefon z fabrycznie zainstalowanym androidem Lollipop to niestety masz zablokowane recovery i nie wgrasz przez nie żadnego softu prócz oficjalnego. Lekarstwem na to jest powyższy link, gdzie opisane jest krok po kroku co zrobić. Powodzenia :-D

Wysłane z Mi4 lte
Avatar użytkownika
nemed
 
Posty: 42
Dołączył(a): poniedziałek, 16 lutego 2015, 02:18

Re: Redmi Note 2 TD nie można zaktualizować

Postprzez jacozz » wtorek, 8 grudnia 2015, 01:43

Niestety nie pomoże. Ja założyłem ten temat bo właśnie nie mogłem żadnym sposobem zmienić systemu, tym podanym powyżej też nie.Zadziałał tylko ten do którego dałem linka. Izasad nie świadczę takich usług tym bardziej na odległość, na PW wysłałem ci linka ( w temacie też jest umieszczony)do mojego dysku, tam masz sterowniki i flash tool, może jutro rano będę wolniejszy to ci łopatologicznie krok po kroku zrobię instrukcję jakąś.
jacozz
 
Posty: 65
Dołączył(a): czwartek, 22 sierpnia 2013, 15:44
Pochwały: 1

Poprzednia strona

Powrót do Pomoc techniczna



Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości

  • Reklama