• Reklama

Recenzja ZUK Z1, test telefonu Lenovo

W tym dziale można przeczytać i umieścić recenzje chińskiego telefonu lub tabletu.

Re: Recenzja ZUK Z1, test telefonu Lenovo

Postprzez blue_voyager » 17 cze 2016, o 15:35

Każdy następny post na temat Z2 poleci do kosza a autor zostanie nagrodzony warnem. Co z wami jest, nie możecie pisać w odpowiednim wątku?
Sprzedam:
Szkła, folie, etui do chińskich telefonów - duży wybór.

FAQ DZIAŁU ZAKUPÓW
Avatar użytkownika
blue_voyager
VIP
 
Posty: 5842
Dołączył(a): 16 cze 2013, o 12:54
Lokalizacja: Wałbrzych
Pochwały: 219
Ostrzeżenia: -1

Reklama

Re: Recenzja ZUK Z1, test telefonu Lenovo

Postprzez matik200 » 23 cze 2016, o 16:06

Gdzie teraz mozna najtaniej kupić ZUK Z1?
matik200
 
Posty: 38
Dołączył(a): 21 cze 2013, o 19:47
Lokalizacja: warszzawa
Pochwały: 3

Re: Recenzja ZUK Z1, test telefonu Lenovo

Postprzez Victor » 25 cze 2016, o 18:11

Witam
Chciałbym kupić etui typu wsuwka, ktoś poleci jakieś dobrze dopasowane?
Albo jaki telefon ma podobne wymiary do ZUKa, może na tej zasadzie coś znajdę.
Victor
 
Posty: 27
Dołączył(a): 9 kwi 2016, o 14:23

Re: Zegarki z Chin - wątek ogólny

Postprzez MikeM » 1 lip 2016, o 22:47

Czy ktoś oprócz batmabartek miał problem ze skanerem linii?
U mnie po 2 miesiącach idealnego działania właśnie przestaje funkcjonować (działa raz na kilka prób, od 3 dni coraz rzadziej, ciężko zaprogramować nowy palec-kilka razy zaskakuje i przestaje widzieć palce) . Telefon kupiony na EB. Poza tym stockowy Rom 12.1.
Z lektury xda, wynika że uszkodzenie skanera po kilku tygodniach używania to powszechny problem. Mozna wymienić samemu przycisk ze skanerem (~30$ na alim).
Ktoś już odsyłał ZUKa na gwarancję z tego powodu?
Avatar użytkownika
MikeM
 
Posty: 176
Dołączył(a): 12 sie 2014, o 14:36
Pochwały: 7

Re: Recenzja ZUK Z1, test telefonu Lenovo

Postprzez mara44 » 2 lip 2016, o 22:56

Panowie czy ktoś ma z was problem z przednim aparatem jak chce zrobić selfie zdjęcie to wyskakuje mi ze nie moze polaczyc sie z aparatem.
Podejrzewam ze moze mam problem z softem gdzie mozna sciagnac 12.1 i jezeli sciagne to jak to aktualizowac??
mara44
 
Posty: 111
Dołączył(a): 8 lut 2014, o 03:47

Re: Recenzja ZUK Z1, test telefonu Lenovo

Postprzez grosjean » 5 lip 2016, o 17:03

mara44 napisał(a):Kod został ukryty, aby go zobaczyć zarejestruj się lub zaloguj!

U mnie aktualnie w ogóle nie działa aparat ani latarka. Około miesiąca temu przestał. Poczekałem kilka dni i miałem go reklamować w gearbest. W momencie jak chciałem nagrać filmik z problemem aparat zaczął działać.
Było ok. do niedzieli. Teraz znowu kaplica. Jak nie załapie, to w weekend pisze do sklepu.
grosjean
 
Posty: 61
Dołączył(a): 22 kwi 2014, o 21:56
Pochwały: 1

Re: Recenzja ZUK Z1, test telefonu Lenovo

Postprzez TediPower » 5 lip 2016, o 17:59

Mój kolejny upadek zaliczył wczoraj tym razem z dachu auta i nadal wszystko działa i brak wgnieceń czy zarysowania.

Wysłane z mojego ZUK Z1 przy użyciu Tapatalka!
Koniec.
TediPower
AKTYWNY
 
Posty: 359
Dołączył(a): 24 paź 2015, o 13:15
Pochwały: 17

Re: Recenzja ZUK Z1, test telefonu Lenovo

Postprzez mara44 » 5 lip 2016, o 21:47

grosjean napisał(a):Kod został ukryty, aby go zobaczyć zarejestruj się lub zaloguj!

U mnie aktualnie w ogóle nie działa aparat ani latarka. Około miesiąca temu przestał. Poczekałem kilka dni i miałem go reklamować w gearbest. W momencie jak chciałem nagrać filmik z problemem aparat zaczął działać.
Było ok. do niedzieli. Teraz znowu kaplica. Jak nie załapie, to w weekend pisze do sklepu.

Na YouTube jest filmik z niedziałająca przednia kamera gostek napisał ze reklamowal i to była wina płyty głównej. Ja mój dzisiaj odesłałem.
mara44
 
Posty: 111
Dołączył(a): 8 lut 2014, o 03:47

Re: Recenzja ZUK Z1, test telefonu Lenovo

Postprzez TediPower » 17 lip 2016, o 20:07

Allo ktoś z was gra w pokemon go. W domu na wifi gra startuje zaś w mieście już nie internet z karty i gps jest aktywny ale gra się nie uruchamia co jakiś czas pokazuje że gps nie odczytany. Ja mam cm 13

Wysłane z mojego ZUK Z1 przy użyciu Tapatalka!
Koniec.
TediPower
AKTYWNY
 
Posty: 359
Dołączył(a): 24 paź 2015, o 13:15
Pochwały: 17

Re: Recenzja ZUK Z1, test telefonu Lenovo

Postprzez majkeljacobs » 18 lip 2016, o 15:12

U mnie działa ale czasami wariuje, idąc po chodniku mapa pokazuję, że jestem 500 metrów obok i podobne tego typu kwiatki. Sprawdziłem jak działa gps w mapach googla i jak wszyscy mówili, że zuk ma super gpsa to u mnie tego nie widać. Google mapsy zbieraja osiedlowe uliczki kiedy jechałem główną ulicą, zmieniając przy tym trasę nawigacji. Jak już się ruszyłem to szukał sygnału gps długo i nadal nie dokładnie. Czy ktoś też miał takie problemy i jakoś sobie z nimi poradził. Gps mam ustawiony na wysoką dokładność, a system cm 13 aktualizowany zawsze jak tylko jest dostępna aktualizacja.
majkeljacobs
 
Posty: 5
Dołączył(a): 26 kwi 2016, o 14:04

Re: Recenzja ZUK Z1, test telefonu Lenovo

Postprzez TediPower » 18 lip 2016, o 15:38

Mi gps fajnie działa z Google map i sygic czy tomtom ale tych pokemon ów nie mogę uruchomić poza domem. W domu na wifi uruchomi się gra i mogę iść szukać ale czasem gra zwieche ma i już du... Nie uruchamia się pisze ze gps nie znaleziony. Obrazek
Ciągle w tym miejscu się zawiesza tu chyba jest gps logowanie itp sprawdzanie.


Wysłane z mojego ZUK Z1 przy użyciu Tapatalka!
Koniec.
TediPower
AKTYWNY
 
Posty: 359
Dołączył(a): 24 paź 2015, o 13:15
Pochwały: 17

Re: Recenzja ZUK Z1, test telefonu Lenovo

Postprzez majkeljacobs » 18 lip 2016, o 17:14

Być może znowu problemy z serwerem, mi przez weekend logowało się długo i finalnie wyświetlał komunikat, że mają problem z serwerem. Natomiast podczas samej gry wyświetlają się czasami powiadomienia, że nie odnalazł sygnału gps.

Żeby nie było offtopu, jak zrobiles screena? Chyba przerosło mnie to na cm. W lg klikałem glośniej ciszej jednocześnie i bum - działało, a tutaj nie mam już pomysłu :P
majkeljacobs
 
Posty: 5
Dołączył(a): 26 kwi 2016, o 14:04

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Recenzje, testy i opinie użytkowników telefonów z Chin



Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość