• Reklama

Recenzja ZUK Z1, test telefonu Lenovo

W tym dziale można przeczytać i umieścić recenzje chińskiego telefonu lub tabletu.

Re: Recenzja ZUK Z1, test telefonu Lenovo

Postprzez marx » poniedziałek, 12 października 2015, 23:19

mówisz i masz
Obrazek
Obrazek
Obrazek

Obrazek Obrazek Obrazek
marx
Administrator
 
Posty: 5962
Dołączył(a): sobota, 6 marca 2010, 02:35
Lokalizacja: aliexpress
Pochwały: 191

Reklama

en.001phone.cn=

Re: Recenzja ZUK Z1, test telefonu Lenovo

Postprzez marx » środa, 14 października 2015, 19:02

Pojawiły się informacje że telefon dostanie aktualizacje androida do najnowszego 6.0 . Może to być nawet jeden z pierwszych telefonów który dostanie ptasie mleczko
marx
Administrator
 
Posty: 5962
Dołączył(a): sobota, 6 marca 2010, 02:35
Lokalizacja: aliexpress
Pochwały: 191

Re: Recenzja ZUK Z1, test telefonu Lenovo

Postprzez radier » środa, 14 października 2015, 19:41

Ale ta informacja dotyczy chińskiego softu ZUI.

Taptaptap Mlais M52
Avatar użytkownika
radier
AKTYWNY
 
Posty: 359
Dołączył(a): piątek, 6 marca 2015, 00:40
Pochwały: 8

Re: Recenzja ZUK Z1, test telefonu Lenovo

Postprzez marx » czwartek, 15 października 2015, 20:20

obydwie wersje dostaną androida 6.0
Wersja Chińska w tym roku, a międzynarodowa początkiem przyszłego.
marx
Administrator
 
Posty: 5962
Dołączył(a): sobota, 6 marca 2010, 02:35
Lokalizacja: aliexpress
Pochwały: 191

Re: Recenzja ZUK Z1, test telefonu Lenovo

Postprzez schreder » czwartek, 15 października 2015, 20:43

Dałoby radę jeszcze zrobić screenshoty z SOT przy przeglądaniu neta? Jakbyś mógł to weź naładuj do 100% i pooglądaj neta aż spadnie do np. 80% i zrób fotki z zakładki bateria. Dzięki ;)
Avatar użytkownika
schreder
 
Posty: 52
Dołączył(a): sobota, 10 maja 2014, 16:24
Lokalizacja: Olsztyn
Pochwały: 13

Re: Recenzja ZUK Z1, test telefonu Lenovo

Postprzez marx » czwartek, 15 października 2015, 21:51

Bateria spokojne starczy na dwa dni lub trzy spokojniejszego korzystania z fona.

Na necie można oglądać filmy, strony we flashu itp. zużycie może być różne, zależy jakie treści się ogląą.
Bateria o 100% lepsza od tej z huawei P8 Lite czy Xiaomi Mi4i
marx
Administrator
 
Posty: 5962
Dołączył(a): sobota, 6 marca 2010, 02:35
Lokalizacja: aliexpress
Pochwały: 191

Re: Recenzja ZUK Z1, test telefonu Lenovo

Postprzez czamarek4 » piątek, 16 października 2015, 19:12

kod ZUKZ1 spadek ceny do $ 299,89 w Everbuying.net
lub
kod: LZUKZ1 gearbest.com za 299,99$
czamarek4
 
Posty: 84
Dołączył(a): niedziela, 26 maja 2013, 14:09
Lokalizacja: z chin
Pochwały: 2

Re: Recenzja ZUK Z1, test telefonu Lenovo

Postprzez marx » poniedziałek, 26 października 2015, 16:07

W tej samej cenie tylko 500sztuk na aliexpress, ZUK Z1 na ali za 279.99
marx
Administrator
 
Posty: 5962
Dołączył(a): sobota, 6 marca 2010, 02:35
Lokalizacja: aliexpress
Pochwały: 191

Re: Recenzja ZUK Z1, test telefonu Lenovo

Postprzez sine600 » niedziela, 1 listopada 2015, 13:50

Która tacka obsługuje LTE? Czy obydwie? Mam wersję szarą kupiłem z allegro z ZUI,ale poradziłem sobie z tym i mam CM,a aktualizacji po wgraniu preview to pobrał z 10 i obecnie mam s38j. CM jak zwykle zadowala jeszcze za czasów galaxy s2 była to dobra baza do modyfikowania. Ale w tym telefonie CM rozwala konkurencje, jest to to czego szukałem spełnia moje oczekiwania w 100%. Motywy ,3 tryby pracy baterii,zmiana dpi jw napisano do tego wiele funkcji ukrytych ,które pokazują się po włączeniu trybu zaawansowanego,dostajemy wtedy dodatki w menu ustawień,eh co tu pisać polecam.A i ładowarka bynajmniej w mojej wersji jest 2.5 A 5,3V,a nie jak autor testu napisał 2A.
tutaj link do nagrania zrobionego bezpośrednio z fona bo też jest taka funkcja w menu:
sine600
 
Posty: 4
Dołączył(a): czwartek, 29 października 2015, 17:45

Re: Recenzja ZUK Z1, test telefonu Lenovo

Postprzez folkien » niedziela, 1 listopada 2015, 21:02

Witam serdecznie,
czy jest możliwość automatycznego nagrywania rozmów?
folkien
 
Posty: 5
Dołączył(a): niedziela, 2 września 2012, 19:52
Lokalizacja: Polska
Pochwały: 1

Re: Recenzja ZUK Z1, test telefonu Lenovo

Postprzez TediPower » poniedziałek, 2 listopada 2015, 16:09

A ja bym prosił o zdjęcie tel leżącego na plecach wyświetlaczem do góry na którym leży linijka metrowa tak bym porównał sobie odległości ramki wyświetlacza a guzika

Wysłane z P8
Gdy dajesz linka / edytujesz w temacie Czy ktoś z kolegów ma konto na pan.baidu.com? napisz do mnie wiadomość.
TediPower
AKTYWNY
 
Posty: 300
Dołączył(a): sobota, 24 października 2015, 13:15
Pochwały: 14

Re: Recenzja ZUK Z1, test telefonu Lenovo

Postprzez marx » piątek, 20 listopada 2015, 18:23

Pojawił sie już android 6.0, na razie dla chińskiej wersji. Początkiem przyszłego roku zapewne zobaczymy CM 13 na andku 6
marx
Administrator
 
Posty: 5962
Dołączył(a): sobota, 6 marca 2010, 02:35
Lokalizacja: aliexpress
Pochwały: 191

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Recenzje, testy i opinie użytkowników telefonów z Chin



Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości

  • Reklama