• Reklama

Recenzja Xiaomi MiBand

W tym dziale można przeczytać i umieścić recenzje chińskiego telefonu lub tabletu.

Re: Recenzja Xiaomi MiBand

Postprzez baku1991 » 15 cze 2015, o 23:23

Opaskę w sensie całego miband? Warto.

Czy w sensie to co kolega wyżej pisał za $8? Jak zgubię swojego mibanda to nowego kupię z tym paskiem. Narazie silikon mi bardziej do gustu przypadł.
baku1991
AKTYWNY
 
Posty: 365
Dołączył(a): 10 mar 2014, o 23:21
Pochwały: 11
Telefon:: Xiaomi Mi3
ROM: MIUI

Reklama

Re: Recenzja Xiaomi MiBand

Postprzez Lector » 16 cze 2015, o 11:28

Jakby ktoś szukał MiFit po polsku http://miband.ml/
Obrazek
Avatar użytkownika
Lector
 
Posty: 192
Dołączył(a): 27 wrz 2013, o 19:44
Lokalizacja: Poznań
Pochwały: 2
Telefon:: Xiaomi Mi4 LTE
ROM: MIUIPolska

Re: Recenzja Xiaomi MiBand

Postprzez Salioner » 16 cze 2015, o 12:29

A wiesz może czy ma powiadomienia dodatkowe?

Wysłane z mojego MX4
Salioner
 
Posty: 134
Dołączył(a): 22 lis 2014, o 22:21
Pochwały: 4
Telefon:: Meizu MX4

Re: Odp: Recenzja Xiaomi MiBand

Postprzez marcus1212 » 16 cze 2015, o 13:21

co znaczy powiadomienia dodatkowe? Jeśli chodzi o te z aplikacji typu whatsapp itd , to tak. Można ustawić tak jak w angielskiej wersji.

Wysłane z mojego m1 note
ASUS P320 --> HTC Magic --> Samsung Galaxy S --> Nexus 4--> LG G2 --> Meizu M1 Note ---> Samsung Galaxy Note 4
marcus1212
AKTYWNY
 
Posty: 308
Dołączył(a): 14 cze 2013, o 11:20
Lokalizacja: Stol(n)ica
Pochwały: 6

Re: Recenzja Xiaomi MiBand

Postprzez baku1991 » 16 cze 2015, o 15:19

Jedną rzecz trzeba wyjaśnić. Oficjalna aplikacja (ze sklepu) nie ma powiadomień dla dodatkowych aplikacji - tylko połączenia i SMS.
Wersja z dodatkowymi powiadomieniami to mod zrobiony przez deweloperów z en.miui.com i ich aplikację tłumaczyli nasi z MiuiPolska.pl
Jednakże z początkiem maja programiści Xiaomi pozmieniali coś w kodzie i mod przestał działać i narazie deweloperzy odpowiedzialni za mod nie mogą dojść co jest nie tak i wstrzymali wydawanie moda. I od tego czasu polska wersja jest tylko z powiadomieniami na połączenia, a oficjalna ze sklepu ma też powiadomienia SMS. Jeśli komuś teraz zależy na wszystkich powiadomieniach i języku polskim to kilka postów wcześniej wrzuciłem link do ostatniej polskiej wersji, na której wszystko działa. Nowszej nie ma. A jak komuś zależy na synchro z Google fit to musi brać ze sklepu bez powiadomień.
baku1991
AKTYWNY
 
Posty: 365
Dołączył(a): 10 mar 2014, o 23:21
Pochwały: 11
Telefon:: Xiaomi Mi3
ROM: MIUI

Re: Recenzja Xiaomi MiBand

Postprzez baku1991 » 16 cze 2015, o 15:21

Tu jeszcze raz link. I jeśli ktoś chce mieć powiadomienia to na chwilę obecną nie może aktualizować aplikacji.

http://chomikuj.pl/baku1991/MiFit-POWIA ... executable)
baku1991
AKTYWNY
 
Posty: 365
Dołączył(a): 10 mar 2014, o 23:21
Pochwały: 11
Telefon:: Xiaomi Mi3
ROM: MIUI

Re: Recenzja Xiaomi MiBand

Postprzez Lector » 21 cze 2015, o 22:40

Obrazek
Avatar użytkownika
Lector
 
Posty: 192
Dołączył(a): 27 wrz 2013, o 19:44
Lokalizacja: Poznań
Pochwały: 2
Telefon:: Xiaomi Mi4 LTE
ROM: MIUIPolska

Re: Recenzja Xiaomi MiBand

Postprzez robi173 » 21 cze 2015, o 23:11

Lector napisał(a):Kod został ukryty, aby go zobaczyć zarejestruj się lub zaloguj!

Na koniec artykułu masz aktualizacje,która wszystko wyjaśnia...
robi173
 
Posty: 91
Dołączył(a): 10 paź 2014, o 23:16
Pochwały: 2
Telefon:: LG
ROM: 4.2

Re: Recenzja Xiaomi MiBand

Postprzez TLasky » 22 cze 2015, o 00:09

Ufff... już się bałem, że Xiaomi wypuści takie wizualne barachło :-D.

T.
"Coś się kończy, coś się zaczyna..."

Martwić się o to ile pali sportowe auto, to jak myśleć czy prostytutka którą grzmocisz Cię kocha :-D
Avatar użytkownika
TLasky
VIP
 
Posty: 1802
Dołączył(a): 24 paź 2014, o 12:37
Lokalizacja: Kraków
Pochwały: 81
Telefon:: Zuk Z1
ROM: Fabryczny :-)

Re: Recenzja Xiaomi MiBand

Postprzez Salioner » 22 cze 2015, o 23:32

Dlatego w przypadku chińskich produktów nie ma co patrzeć na polskie strony :) Podobna sytuacja przy prezentacji Xiaomi Note czy też Redmi 2. Im zawsze wydaje się coś a okazuje się że się mylili.

Wysłane z mojego MX4
Salioner
 
Posty: 134
Dołączył(a): 22 lis 2014, o 22:21
Pochwały: 4
Telefon:: Meizu MX4

Re: Recenzja Xiaomi MiBand

Postprzez adamusek » 26 cze 2015, o 21:45

jest swietna apka w jez ang - https://play.google.com/store/apps/details?id=com.mc.mibandfree
JA kupilem wersje pro za 5 zł, swietnie dziala i masa ustawien
adamusek
 
Posty: 2
Dołączył(a): 5 kwi 2013, o 17:41
Lokalizacja: polska

Re: Recenzja Xiaomi MiBand

Postprzez Gravis » 26 cze 2015, o 22:04

Ta apka to tylko do powiadomień?
Xiaomi Mi6 > Xiaomi Mi5 Prime > Vernee Thor > Xiaomi Mi4c Prime > ZTE Nubia Z7 Mini > Jiayu G4S > Xiaomi RedRice > Lenovo A820 > ZTE Blade
Avatar użytkownika
Gravis
VIP
 
Posty: 2454
Dołączył(a): 5 cze 2013, o 10:32
Pochwały: 31
Telefon:: Xiaomi Mi6
ROM: Xiaomi.eu

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Recenzje, testy i opinie użytkowników telefonów z Chin



Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości

  • Reklama