• Reklama

Recenzja Xiaomi MiBand

W tym dziale można przeczytać i umieścić recenzje chińskiego telefonu lub tabletu.

Re: Recenzja Xiaomi MiBand

Postprzez Venn » 26 maja 2015, o 11:43

Byle by byl BT 4.0 i android 4.3+ :)
Avatar użytkownika
Venn
AKTYWNY
 
Posty: 514
Dołączył(a): 9 kwi 2014, o 11:17
Lokalizacja: WWA
Pochwały: 42

Reklama

Re: Recenzja Xiaomi MiBand

Postprzez R4z3l » 28 maja 2015, o 14:51

dzięki za info, udało mi się go sparować z tabletem samsung galaxy s 8.4, działa monitor snu, krokomierz, alarm.
Porównywarka cen chińskich telefonów i elektroniki: chinaprices.pl
Zakupy z Aliexpress - krótkie recenzje, sprawdzone sklepy.
Avatar użytkownika
R4z3l
 
Posty: 194
Dołączył(a): 26 sie 2014, o 11:38
Pochwały: 7

Re: Recenzja Xiaomi MiBand

Postprzez Venn » 28 maja 2015, o 15:23

Sciagnij sobie zmodyfikowaną apkę mifit to będziesz mieć więcej opcji, m.in. Powiadomienia aplikacji, bieganie, licznik wykonywanych brzuszków itp:)
Avatar użytkownika
Venn
AKTYWNY
 
Posty: 514
Dołączył(a): 9 kwi 2014, o 11:17
Lokalizacja: WWA
Pochwały: 42

Re: Recenzja Xiaomi MiBand

Postprzez R4z3l » 29 maja 2015, o 09:05

zainstalowałem apke z tej strony: http://en.miui.com/thread-53761-1-1.html to jest ta którą masz na myśli czy jest jeszcze jakaś inna modyfikacja?
Porównywarka cen chińskich telefonów i elektroniki: chinaprices.pl
Zakupy z Aliexpress - krótkie recenzje, sprawdzone sklepy.
Avatar użytkownika
R4z3l
 
Posty: 194
Dołączył(a): 26 sie 2014, o 11:38
Pochwały: 7

Re: Recenzja Xiaomi MiBand

Postprzez Venn » 29 maja 2015, o 09:23

Tak, o ta chodziło:) od wczoraj Apka ze sklepu play dostala aktualizacje i działa z Google fit, trzeba poczekac na jej zmodyfikowanie, bo warto:)
Avatar użytkownika
Venn
AKTYWNY
 
Posty: 514
Dołączył(a): 9 kwi 2014, o 11:17
Lokalizacja: WWA
Pochwały: 42

Re: Recenzja Xiaomi MiBand

Postprzez sequential » 29 maja 2015, o 22:26

poczekamy i to może doczekamy się wersji PL :)
Aktualnie sprzedam:
- UMI TOUCH - DWA KOLORY - umi-touch-z-pl-dwa-kolory-t27482.html
sequential
AKTYWNY
 
Posty: 268
Dołączył(a): 25 wrz 2014, o 01:50
Pochwały: 2

Re: Recenzja Xiaomi MiBand

Postprzez baku1991 » 30 maja 2015, o 09:42

Wersja PL przecież jest.

Szkoda, że aktualnie wstrzymano modyfikację aplikacji i na powiadomienia nie ma co liczyć jeśli aktualizujemy. Ja siedzę na starszej wersji, która ma powiadomienia, niestety bez Google fit.
baku1991
AKTYWNY
 
Posty: 362
Dołączył(a): 10 mar 2014, o 23:21
Pochwały: 11

Re: Recenzja Xiaomi MiBand

Postprzez sonic » 1 cze 2015, o 16:38

Jako ciekawostka po aktualizacji pokazała się nowa zakładka, oprócz snu i aktywności mamy śledzenie wagi ciała. Można wpisać ręcznie lub sparować z Mi wagą :)
Life style, zarabianie, filmy -> http://marcingorski.pl
Avatar użytkownika
sonic
VIP
 
Posty: 884
Dołączył(a): 2 lip 2013, o 14:24
Lokalizacja: Gliwice
Pochwały: 14

Re: Recenzja Xiaomi MiBand

Postprzez baku1991 » 14 cze 2015, o 12:35

Link do MiFit z ROM'u MiuiPolska 5.5.1
Czyli Ostatnia wersja z powiadomieniami aplikacji.


[url="http://chomikuj.pl/baku1991/MiFit-POWIADOMIENIA,4794126356.apk(executable)"]http://chomikuj.pl/baku1991/MiFit-POWIADOMIENIA,4794126356.apk(executable)[/url]

Aplikacja po polsku.

P.S. Aktualnie na gearbest miband jest za $13.89 !
baku1991
AKTYWNY
 
Posty: 362
Dołączył(a): 10 mar 2014, o 23:21
Pochwały: 11

Re: Recenzja Xiaomi MiBand

Postprzez Piotrekb88 » 15 cze 2015, o 21:14

Dzisiaj znalazłem takie coś:
http://www.gearbest.com/smart-watches/pp_197102.html
Fani bardziej eleganckiego wyglądu mibanda będą pewnie zadowoleni, zwłaszcza biorąc pod uwagę cenę 8 dolców.
Piotrekb88
 
Posty: 5
Dołączył(a): 3 kwi 2014, o 17:40
Pochwały: 2

Re: Recenzja Xiaomi MiBand

Postprzez Gravis » 15 cze 2015, o 23:13

Warto kupić u gearbest tą opaskę?
Vernee Thor > Xiaomi Mi4c Prime > ZTE Nubia Z7 Mini > Jiayu G4S > Xiaomi RedRice > Lenovo A820 > ZTE Blade RedBull
Avatar użytkownika
Gravis
VIP
 
Posty: 2378
Dołączył(a): 5 cze 2013, o 10:32
Pochwały: 29

Re: Recenzja Xiaomi MiBand

Postprzez Jacke55 » 15 cze 2015, o 23:22

Piotrekb88 napisał(a):Kod został ukryty, aby go zobaczyć zarejestruj się lub zaloguj!


Jak już brać to tylko stąd :mrgreen: http://sklepxiaomi.pl/produkt/sport-fit ... ek-miband/

A tak już na poważnie to na gearbest nie jest sprzedawana oryginalna opaska xiaomi tylko zamiennik jak by co, ale za tą cenę to nie ma co narzekać.
Ostatnio edytowano 15 cze 2015, o 23:29 przez Jacke55, łącznie edytowano 1 raz
Avatar użytkownika
Jacke55
AKTYWNY
 
Posty: 430
Dołączył(a): 25 wrz 2013, o 14:26
Pochwały: 21

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Recenzje, testy i opinie użytkowników telefonów z Chin



Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości

  • Reklama