• Reklama

Recenzja Xiaomi MiBand

W tym dziale można przeczytać i umieścić recenzje chińskiego telefonu lub tabletu.

Re: Recenzja Xiaomi MiBand

Postprzez Boomszakalaka » 28 mar 2015, o 16:14

spidercomp napisał(a):Kod został ukryty, aby go zobaczyć zarejestruj się lub zaloguj!


Przypadkowo trafiłem ostatnio na taką aukcję:

http://www.aliexpress.com/item/World-Premiere-Xiaomi-Mi-Band-Wrist-Band-Wearable-Wrist-Strap-Accessories-Dermis-xiaomi-mi-band-wrist/32291321971.html

Oczywiście inne od tych ze zdjęć ale coś się powoli zaczyna pojawiać.
Boomszakalaka
AKTYWNY
 
Posty: 281
Dołączył(a): 3 cze 2012, o 20:05
Lokalizacja: Polska
Pochwały: 15

Reklama

Re: Recenzja Xiaomi MiBand

Postprzez Salioner » 28 mar 2015, o 22:50

Jeszcze tak dodam że największy polski developer / tłumacz MIUI twierdzi że Xiaomi wymawia się siaomi :)

Wysłane z mojego MX4
Salioner
 
Posty: 134
Dołączył(a): 22 lis 2014, o 22:21
Pochwały: 4

Re: Recenzja Xiaomi MiBand

Postprzez sonic » 30 mar 2015, o 16:58

spidercomp napisał(a):Kod został ukryty, aby go zobaczyć zarejestruj się lub zaloguj!


jeszcze nie wypuścili skórzanych :) ale wielu ludzi na nie czeka


A w ogóle są w planach skórzane?


teoretycznie tak, te rendery wyszły od Xiaomi, ale od tego czasu nic się nie ruszyło z nimi :p
Life style, zarabianie, filmy -> http://marcingorski.pl
Avatar użytkownika
sonic
VIP
 
Posty: 905
Dołączył(a): 2 lip 2013, o 14:24
Lokalizacja: Gliwice
Pochwały: 14

Re: Recenzja Xiaomi MiBand

Postprzez safian » 7 kwi 2015, o 17:54

Gdyby ktoś pytał odnośnie tych skórzanych opasek:
https://www.facebook.com/ibuygou/posts/951466081564897
Kod został ukryty, aby go zobaczyć zarejestruj się lub zaloguj!
safian
 
Posty: 104
Dołączył(a): 9 lut 2015, o 18:03
Pochwały: 3

Re: Recenzja Xiaomi MiBand

Postprzez spidercomp » 8 kwi 2015, o 11:09

Cena 50 dolców!
Avatar użytkownika
spidercomp
 
Posty: 186
Dołączył(a): 24 lut 2013, o 14:07
Lokalizacja: Cieszyn
Pochwały: 1

Re: Recenzja Xiaomi MiBand

Postprzez mar_pula » 9 kwi 2015, o 20:19

Na jaką odległość widzą się telefon z MiBand'em?

Wysłane z mojego ZP999 przy użyciu Tapatalka
Avatar użytkownika
mar_pula
 
Posty: 116
Dołączył(a): 14 sty 2014, o 23:11
Pochwały: 2

Re: Recenzja Xiaomi MiBand

Postprzez sonic » 10 kwi 2015, o 15:00

ktoś gdzieś pisał że z drugiego końca pokoju telefon widział mi banda, ja osobiście nigdy nie sprawdzałem odległości dłuższej niż długość ręki :)
Life style, zarabianie, filmy -> http://marcingorski.pl
Avatar użytkownika
sonic
VIP
 
Posty: 905
Dołączył(a): 2 lip 2013, o 14:24
Lokalizacja: Gliwice
Pochwały: 14

Re: Recenzja Xiaomi MiBand

Postprzez LukC » 10 kwi 2015, o 15:03

Przez całe mieszkanie powiadomienia zbiera. Mi Band super sprzętem jest. :mrgreen:
Obrazek
TELEFON - Xiaomi mi5 ceramic pro
Avatar użytkownika
LukC
AKTYWNY
 
Posty: 714
Dołączył(a): 22 lis 2011, o 11:51
Lokalizacja: Underworld
Pochwały: 10

Re: Recenzja Xiaomi MiBand

Postprzez mar_pula » 10 kwi 2015, o 17:22

Chodzi mi, czy możliwa jest komunikacja na większe odległości, budynek piętrowy, liczne ściany, pomieszczenia.

Wysłane z mojego ZP999 przy użyciu Tapatalka
Avatar użytkownika
mar_pula
 
Posty: 116
Dołączył(a): 14 sty 2014, o 23:11
Pochwały: 2

Re: Recenzja Xiaomi MiBand

Postprzez spidercomp » 14 kwi 2015, o 21:14

Po naciśnięciu na opcję "powiadomienia aplikacji" aplikacja chwilę się zastanawia i wyświetlając listę aplikacji pokazuje także na chwilę komunikat "Notification access not activated."

Da rade jakoś to zmienić?
Avatar użytkownika
spidercomp
 
Posty: 186
Dołączył(a): 24 lut 2013, o 14:07
Lokalizacja: Cieszyn
Pochwały: 1

Re: Odp: Recenzja Xiaomi MiBand

Postprzez marcus1212 » 15 kwi 2015, o 10:04

ustawienia/zabezpieczenia/dostęp do powiadomień i zaznacz ble notification service i po kłopocie :-)

Wysłane z mojego m1 note

Autor postu otrzymał pochwałę
ASUS P320 --> HTC Magic --> Samsung Galaxy S --> Nexus 4--> LG G2 --> Meizu M1 Note ---> Samsung Galaxy Note 4
marcus1212
AKTYWNY
 
Posty: 308
Dołączył(a): 14 cze 2013, o 11:20
Lokalizacja: Stol(n)ica
Pochwały: 6

Re: Recenzja Xiaomi MiBand

Postprzez R4z3l » 26 maja 2015, o 10:26

chyba jako pierwszy najpierw kupiłem sobie opaskę, a teraz będę szukał odpowiedniego telefonu do niej :mrgreen: spotkaliście się gdzieś z listą "kompatybilnych" telefonów? Głopiu by było kupić telefon który się nie zechce polubić z opaską...
Porównywarka cen chińskich telefonów i elektroniki: chinaprices.pl
Zakupy z Aliexpress - krótkie recenzje, sprawdzone sklepy.
Avatar użytkownika
R4z3l
 
Posty: 194
Dołączył(a): 26 sie 2014, o 11:38
Pochwały: 7

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Recenzje, testy i opinie użytkowników telefonów z Chin



Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości