• Reklama

Recenzja Xiaomi MiBand

W tym dziale można przeczytać i umieścić recenzje chińskiego telefonu lub tabletu.

Re: Recenzja Xiaomi MiBand

Postprzez Maltis » wtorek, 17 marca 2015, 15:33

Salioner napisał(a):
Doman napisał(a):Mowi sie "szałmi" Panie, nie "sjaomi" ;-)

Czy moglbys podeslac linka do tej zmodyfikowanej wersji aplikacji?

Nie mówi się szalmi :) Na YouTube jest filmik który prezentuje jak się wymawia Xiaomi lecz ogólnie praktycznie w każdym filmie mówią inaczej. Tak samo jest z HUAWEI bardzo bardzo rzadko ludzie wymawiaja poprawnie nawet w recenzjach jest to rzadki widok :)

Mówi się siao mi. Akceptujemy tak jakby to "ao".

Żadne szałmi panie Doman.
Ostatnio edytowano wtorek, 17 marca 2015, 17:17 przez Maltis, łącznie edytowano 1 raz
NUBIA z5s->XIAOMI Mi3->IUNI U2->XIAOMI Mi4->NUBIA z7(nie MAX nie MINI)-> XXX
Avatar użytkownika
Maltis
VIP
 
Posty: 866
Dołączył(a): poniedziałek, 10 marca 2014, 13:14
Pochwały: 20

Reklama

Re: Recenzja Xiaomi MiBand

Postprzez Salioner » wtorek, 17 marca 2015, 17:16

@Maltis zły post cytowales :)
Salioner
 
Posty: 148
Dołączył(a): sobota, 22 listopada 2014, 22:21
Pochwały: 4

Re: Recenzja Xiaomi MiBand

Postprzez Maltis » wtorek, 17 marca 2015, 17:18

Miały być wasze oba posty zacytowane. Ale mniejsza o to wiadomo o co chodzi... :)
NUBIA z5s->XIAOMI Mi3->IUNI U2->XIAOMI Mi4->NUBIA z7(nie MAX nie MINI)-> XXX
Avatar użytkownika
Maltis
VIP
 
Posty: 866
Dołączył(a): poniedziałek, 10 marca 2014, 13:14
Pochwały: 20

Re: Recenzja Xiaomi MiBand

Postprzez spidercomp » środa, 18 marca 2015, 11:32

Obrazek

Jest gdzieś dostępny ten brązowy pasek?
Avatar użytkownika
spidercomp
 
Posty: 186
Dołączył(a): niedziela, 24 lutego 2013, 14:07
Lokalizacja: Cieszyn
Pochwały: 1

Re: Recenzja Xiaomi MiBand

Postprzez Doman » środa, 18 marca 2015, 11:38

Ja tez wlasnie dostalem mojego MiBand, ale mam problem ze sparowaniem z telefonem :-( Nie wiem czy po prostu sie nie lubia, czy cos jest nie tak z MiBandem.

Telefon to Coolpad F1, Android w wersji 4.4.4, aplikacja instaluje sie bez problemu (na Androidzie 4.2.2 nie chciala sie w ogole instalowac), ale nie znajduje mi opaski. Jest oczywiscie naladowana i o dziwo widoczna w dostepnych urzadzeniach Bluetooth jako "MI". Przy recznej probie polaczenia z MI poprzez menu Blueooth w telefonie wyskakuje info, ze kod jest niewlasciwy.

EDIT: Rozwiazanie znalezione na innym forum.
Po zainstalowaniu rosyjskiej wersji znajduje opaske i potem inne wersje juz zaczynaja normalnie dzialac. Dziwne... Rosyjska wersja ktora zadzialala u mnie do sciagniecia jest tutaj:
http://vk.com/doc5658468_327787670?hash ... caec0447c8
Doman
AKTYWNY
 
Posty: 628
Dołączył(a): wtorek, 13 maja 2014, 17:16
Pochwały: 17

Re: Recenzja Xiaomi MiBand

Postprzez Salioner » środa, 18 marca 2015, 23:45

Czy jakiś moderator mógłby dodać do pierwszego postu link do unboxingu https://youtu.be/qaTTLznLjg4
Salioner
 
Posty: 148
Dołączył(a): sobota, 22 listopada 2014, 22:21
Pochwały: 4

Re: Recenzja Xiaomi MiBand

Postprzez sonic » czwartek, 26 marca 2015, 10:48

spidercomp napisał(a):Obrazek

Jest gdzieś dostępny ten brązowy pasek?


jeszcze nie wypuścili skórzanych :) ale wielu ludzi na nie czeka
Life style, zarabianie, filmy -> http://marcingorski.pl
Avatar użytkownika
sonic
VIP
 
Posty: 835
Dołączył(a): wtorek, 2 lipca 2013, 14:24
Lokalizacja: Gliwice
Pochwały: 14

Re: Recenzja Xiaomi MiBand

Postprzez rzadzu » czwartek, 26 marca 2015, 14:08

Ktoś się orientuje, czy MiBand w nowym (mniejszym) opakowaniu to dokładnie to samo co w starym (większym)?
rzadzu
 
Posty: 164
Dołączył(a): środa, 10 września 2014, 22:21
Pochwały: 6

Re: Recenzja Xiaomi MiBand

Postprzez sonic » czwartek, 26 marca 2015, 15:00

rzadzu napisał(a):Ktoś się orientuje, czy MiBand w nowym (mniejszym) opakowaniu to dokładnie to samo co w starym (większym)?


jakie opakowanie masz na myśli ? zamawiałem dwa i oba przyszły w takim samym opakowaniu, drugi przyszedł wczoraj
Life style, zarabianie, filmy -> http://marcingorski.pl
Avatar użytkownika
sonic
VIP
 
Posty: 835
Dołączył(a): wtorek, 2 lipca 2013, 14:24
Lokalizacja: Gliwice
Pochwały: 14

Re: Recenzja Xiaomi MiBand

Postprzez rzadzu » czwartek, 26 marca 2015, 16:58

sonic napisał(a):jakie opakowanie masz na myśli ? zamawiałem dwa i oba przyszły w takim samym opakowaniu, drugi przyszedł wczoraj

Obrazek

Zdjęcie "pożyczone" z Aliexpress.
rzadzu
 
Posty: 164
Dołączył(a): środa, 10 września 2014, 22:21
Pochwały: 6

Re: Recenzja Xiaomi MiBand

Postprzez rzadzu » piątek, 27 marca 2015, 12:33

Napisałem maila do Xiaomi w tej sprawie. Odpowiedź z SG wygląda następująco:

Kod: Zaznacz cały
As you mentioned :the only difference between those versions is the package and the Mi Band is exactly the same.
That is correct please do not worry.


EDIT:
I jeszcze odpowiedź z HK:

Kod: Zaznacz cały
There are no difference between Mi bands with different version package.
For the environmental protection, now the package of Mi band change to be the smaller.
rzadzu
 
Posty: 164
Dołączył(a): środa, 10 września 2014, 22:21
Pochwały: 6

Re: Recenzja Xiaomi MiBand

Postprzez spidercomp » piątek, 27 marca 2015, 16:44

sonic napisał(a):
spidercomp napisał(a):Obrazek

Jest gdzieś dostępny ten brązowy pasek?


jeszcze nie wypuścili skórzanych :) ale wielu ludzi na nie czeka


A w ogóle są w planach skórzane?
Avatar użytkownika
spidercomp
 
Posty: 186
Dołączył(a): niedziela, 24 lutego 2013, 14:07
Lokalizacja: Cieszyn
Pochwały: 1

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Recenzje, testy i opinie użytkowników telefonów z Chin



Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość

  • Reklama