• Reklama

Recenzja Xiaomi Mi WiFi Mini

W tym dziale można przeczytać i umieścić recenzje chińskiego telefonu lub tabletu.

Recenzja Xiaomi Mi WiFi Mini

Postprzez jar001 » 28 lut 2016, o 14:26

Wczoraj do mnie doszedł router Xiaomi Mi WiFi Mini.
Cena - $31.87-$8.82 (givingassistant) = $23.05
Data zamówienia - 17.02.16
Data wysłania - 18.02.16
Data dostarczenia - 26.02.16
Rodzaj wysyłki - Belgium Airmail Registered
Wykonanie - 9.5/10
Funkcjonalność - 10/10
Gratis dostajemy adapter do gniazda Obrazek

Jego jedyną wadą jest brak angielskiego w panelu sterowania, lecz po przestawieniu lokalizacji na EU i aktualizacji ROM'u dostajemy w pełni działający angielski 8-)
Router trochę się grzeje ale nie jest to jakoś szczególnie odczuwalne. Zarówno na paśmie 2.4 GHz jak i 5 GHz prędkość i ping są bardzo dobre.
Z tyłu jest port USB który można wykorzystać do udostępnienia np pendrive'a w sieci lub bardziej hardcorowo do ładowania telefonu Obrazek
Działanie panelu sterowania jest wzorowe, pozwala na konfigurację wielu ważnych i tych mniej parametrów.
W zestawie oprócz samego routera i adaptera CN-EU dostajemy zasilacz oraz instrukcję wraz z kartą gwarancyjną w całości po chińsku :shock:


Ogólnie router gorąco polecam w tej cenie Obrazek

Obrazek
Obrazek

http://www.gearbest.com/networking-communication/pp_202353.html
Ostatnio edytowano 28 lut 2016, o 14:57 przez jar001, łącznie edytowano 1 raz
jar001
 
Posty: 35
Dołączył(a): 23 kwi 2015, o 20:39
Telefon:: GC
ROM: RFY BY ME

Reklama

Re: Recenzja Xiaomi Mi WiFi Mini

Postprzez Herezja » 28 lut 2016, o 14:47

Brakuje no wskazówki gdzie i jaki model karty sieciowy kupić aby obsługiwała ta najwyższa szybkość transmisji, w sumie teraz takie urządzenie z chęcią bym kupił bo dziecko chyba mi ruter albo kartę zewnętrzna troszkę zdemolowało. Może ktoś podać przykłady?

Wysłane z mojego MX_Base przy użyciu Tapatalka
Avatar użytkownika
Herezja
AKTYWNY
 
Posty: 777
Dołączył(a): 19 kwi 2015, o 13:14
Pochwały: 32
Telefon:: Nomu s10

Re: Recenzja Xiaomi Mi WiFi Mini

Postprzez blue_voyager » 28 lut 2016, o 14:50

Z całym szacunkiem ale to te kilka uwag to nie jest recenzja.
Sprzedam:
Szkła, folie, etui do chińskich telefonów - duży wybór.

FAQ DZIAŁU ZAKUPÓW
Avatar użytkownika
blue_voyager
VIP
 
Posty: 5986
Dołączył(a): 16 cze 2013, o 12:54
Lokalizacja: Wałbrzych
Pochwały: 239
Ostrzeżenia: -1
Telefon:: Jiayu S3

Re: Recenzja Xiaomi Mi WiFi Mini

Postprzez szymi » 28 lut 2016, o 15:44

Dosatałeś zwrot i wypłaciłeś że już odejmujesz?
szymi
AKTYWNY
 
Posty: 774
Dołączył(a): 6 cze 2014, o 22:13
Pochwały: 69
Telefon:: Vernee Thor

Re: Recenzja Xiaomi Mi WiFi Mini

Postprzez Flyagaric » 28 lut 2016, o 15:56

Gdzie ta recenzja?
Kod: Zaznacz cały
[cyt. @ra-vau]nie rób sobie kłopotów kupując leegouleluleleaoukitephony. 
Kup u nas w biedronce, coś w tych pieniądzach (...) a dostaniesz 2lata gwarancji
Flyagaric
VIP
 
Posty: 3447
Dołączył(a): 7 maja 2015, o 22:38
Pochwały: 108
Telefon:: Haier
ROM: Bassrockers

Re: Recenzja Xiaomi Mi WiFi Mini

Postprzez jar001 » 28 lut 2016, o 20:45

szymi napisał(a):Kod został ukryty, aby go zobaczyć zarejestruj się lub zaloguj!

No 8-)
jar001
 
Posty: 35
Dołączył(a): 23 kwi 2015, o 20:39
Telefon:: GC
ROM: RFY BY ME


Powrót do Recenzje, testy i opinie użytkowników telefonów z Chin



Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości

  • Reklama