• Reklama

Recenzja Xiaomi Mi WiFi Mini

W tym dziale można przeczytać i umieścić recenzje chińskiego telefonu lub tabletu.

Recenzja Xiaomi Mi WiFi Mini

Postprzez jar001 » niedziela, 28 lutego 2016, 14:26

Wczoraj do mnie doszedł router Xiaomi Mi WiFi Mini.
Cena - $31.87-$8.82 (givingassistant) = $23.05
Data zamówienia - 17.02.16
Data wysłania - 18.02.16
Data dostarczenia - 26.02.16
Rodzaj wysyłki - Belgium Airmail Registered
Wykonanie - 9.5/10
Funkcjonalność - 10/10
Gratis dostajemy adapter do gniazda Obrazek

Jego jedyną wadą jest brak angielskiego w panelu sterowania, lecz po przestawieniu lokalizacji na EU i aktualizacji ROM'u dostajemy w pełni działający angielski 8-)
Router trochę się grzeje ale nie jest to jakoś szczególnie odczuwalne. Zarówno na paśmie 2.4 GHz jak i 5 GHz prędkość i ping są bardzo dobre.
Z tyłu jest port USB który można wykorzystać do udostępnienia np pendrive'a w sieci lub bardziej hardcorowo do ładowania telefonu Obrazek
Działanie panelu sterowania jest wzorowe, pozwala na konfigurację wielu ważnych i tych mniej parametrów.
W zestawie oprócz samego routera i adaptera CN-EU dostajemy zasilacz oraz instrukcję wraz z kartą gwarancyjną w całości po chińsku :shock:


Ogólnie router gorąco polecam w tej cenie Obrazek

Obrazek
Obrazek

http://www.gearbest.com/networking-communication/pp_202353.html
Ostatnio edytowano niedziela, 28 lutego 2016, 14:57 przez jar001, łącznie edytowano 1 raz
jar001
 
Posty: 35
Dołączył(a): czwartek, 23 kwietnia 2015, 20:39

Reklama

en.001phone.cn=

Re: Recenzja Xiaomi Mi WiFi Mini

Postprzez Herezja » niedziela, 28 lutego 2016, 14:47

Brakuje no wskazówki gdzie i jaki model karty sieciowy kupić aby obsługiwała ta najwyższa szybkość transmisji, w sumie teraz takie urządzenie z chęcią bym kupił bo dziecko chyba mi ruter albo kartę zewnętrzna troszkę zdemolowało. Może ktoś podać przykłady?

Wysłane z mojego MX_Base przy użyciu Tapatalka
Avatar użytkownika
Herezja
AKTYWNY
 
Posty: 619
Dołączył(a): niedziela, 19 kwietnia 2015, 13:14
Pochwały: 20

Re: Recenzja Xiaomi Mi WiFi Mini

Postprzez blue_voyager » niedziela, 28 lutego 2016, 14:50

Z całym szacunkiem ale to te kilka uwag to nie jest recenzja.
Sprzedam:
Szkła, folie, etui do chińskich telefonów - duży wybór.

FAQ DZIAŁU ZAKUPÓW
Avatar użytkownika
blue_voyager
VIP
 
Posty: 5620
Dołączył(a): niedziela, 16 czerwca 2013, 12:54
Lokalizacja: Wałbrzych
Pochwały: 205
Ostrzeżenia: -1

Re: Recenzja Xiaomi Mi WiFi Mini

Postprzez szymi » niedziela, 28 lutego 2016, 15:44

Dosatałeś zwrot i wypłaciłeś że już odejmujesz?
szymi
VIP
 
Posty: 1017
Dołączył(a): piątek, 6 czerwca 2014, 22:13
Pochwały: 69
Ostrzeżenia: 1

Re: Recenzja Xiaomi Mi WiFi Mini

Postprzez Flyagaric » niedziela, 28 lutego 2016, 15:56

Gdzie ta recenzja?
Flyagaric
VIP
 
Posty: 2607
Dołączył(a): czwartek, 7 maja 2015, 22:38
Pochwały: 52

Re: Recenzja Xiaomi Mi WiFi Mini

Postprzez jar001 » niedziela, 28 lutego 2016, 20:45

szymi napisał(a):Dosatałeś zwrot i wypłaciłeś że już odejmujesz?

No 8-)
jar001
 
Posty: 35
Dołączył(a): czwartek, 23 kwietnia 2015, 20:39


Powrót do Recenzje, testy i opinie użytkowników telefonów z Chin



Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości

  • Reklama