• Reklama

Recenzja UMI Iron Pro, test, opinie.

W tym dziale można przeczytać i umieścić recenzje chińskiego telefonu lub tabletu.

Recenzja UMI Iron Pro, test, opinie.

Postprzez marx » 19 sty 2016, o 00:28

Zapraszam do zapoznania się z testem kolejnego już telefonu z metalowym korpusem. W recenzji powiem o zaletach i wadach telefonu. Czy warto go kupić czy może kupić inny telefon?
Testowany telefon pochodzi ze sklepu Coolicool.com gdzie obecnie kosztuje niespełna 180 dolarów, czyli blisko 740zł. Czy warto go kupić czy może kupić inny telefon? Podzielcie się swoja opinią.

Kod został ukryty, aby go zobaczyć zarejestruj się lub zaloguj!
marx
Administrator
 
Posty: 6371
Dołączył(a): 6 mar 2010, o 02:35
Lokalizacja: aliexpress
Pochwały: 203

Reklama


Re: Recenzja UMI Iron Pro, test, opinie.

Postprzez Thotem » 19 sty 2016, o 17:39

Zakupiłem ten telefon chyba w połowie grudnia (dotarł w sylwestra). Znalazłem go wtedy za 150$ na Ali co przełożyło się na 601zł.
Jak dla mnie telefon spisuje się bardzo dobrze. Nowsza wersja oprogramowania, czyli 3.02 daje nam dostęp do klawiszy pojemnościowych.
Na plus jest dla mnie slot na MicroSD (nie potrzebuje używać 2 kat sim). Czytnik działa bez zastrzeżeń.
Innych zabezpieczeń nie testowałem, to sprawdza się w 100%.
Thotem
 
Posty: 2
Dołączył(a): 19 sty 2016, o 17:05

Re: Recenzja UMI Iron Pro, test, opinie.

Postprzez Thotem » 20 sty 2016, o 18:35

Zapomniałem dodać, że klawisze funkcyjne z lewej strony nie przeszkadzają w użytkowaniu. Nawet uważam jak niektórzy, że dzięki temu trzymając telefon w prawym ręku uchwyt jest pewniejszy.
Minusem będzie to dla osób, którzy lubią i zakupią flip cover. Klapka zasłoni im klawisze a po otwarciu jej i tam będą mieli problem z ich naciśnięciem.
Thotem
 
Posty: 2
Dołączył(a): 19 sty 2016, o 17:05

Re: Recenzja UMI Iron Pro, test, opinie.

Postprzez qqryq » 9 lut 2016, o 10:24

Nawet przyzwoite fotki robi aparacik.
Bogata recenzja. :-)
qqryq
 
Posty: 23
Dołączył(a): 21 maja 2015, o 16:24

Re: Recenzja UMI Iron Pro, test, opinie.

Postprzez paweldaw » 13 cze 2016, o 10:31

Mam wielką prośbę, mógłby ktoś zobaczyć czy działa żyroskop? Chodzi mi o możliwość wykonywania zdjęć sferycznych i zabawy z cardboard.

Z załączonych zdjęć specyfikacji, wygląda na to, że żyroskop jest ale czy działa ?
paweldaw
 
Posty: 2
Dołączył(a): 23 lip 2014, o 15:11
Pochwały: 1


Powrót do Recenzje, testy i opinie użytkowników telefonów z Chin



Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość

  • Reklama