• Reklama

Recenzja Ulefone Power. Test telefonu z baterią 6050mAh

W tym dziale można przeczytać i umieścić recenzje chińskiego telefonu lub tabletu.

Re: Recenzja Ulefone Power. Test telefonu z baterią 6050mAh

Postprzez wojcieszkin » 16 kwi 2016, o 13:32

Odebrałem go wczoraj i powiem szczerze, że szczęka mi opadła (na plus). Firma dała aktualizacje OTA. Wszystko elegancko śmiga. Bateria trzyma długo jak diabli. Ładowarka potwór:) Nie wiem jak miarodajny jest test na apce Ampere ale pokazuje mi około 3500 mAh, pozostałe ładowarki w domu 1500. Telefon mógłby być troszkę cieńszy. Dla mnie 4,8 na 5.
wojcieszkin
 
Posty: 31
Dołączył(a): 26 sie 2015, o 19:58

Reklama

Re: Recenzja Ulefone Power. Test telefonu z baterią 6050mAh

Postprzez pawellabedz » 16 kwi 2016, o 16:30

Najlepiej kupić taki tester na USB a nie programem :) a ładowarka potwór tylko pomacaj skaner podczas ładowania :) 50 stopni
pawellabedz
AKTYWNY
 
Posty: 251
Dołączył(a): 5 lip 2015, o 16:14
Pochwały: 2

Re: Recenzja Ulefone Power. Test telefonu z baterią 6050mAh

Postprzez j_24 » 16 kwi 2016, o 17:36

Ja uważam wakelock detektor w opcjach ustaw żeby pokazywało też procesy Android wtedy zobaczysz co drenuje baterie

klepnięte klapkiem kubota
j_24
 
Posty: 63
Dołączył(a): 15 maja 2014, o 12:24
Pochwały: 2

Re: Recenzja Ulefone Power. Test telefonu z baterią 6050mAh

Postprzez pawellabedz » 16 kwi 2016, o 18:41

Na razie jest ok :)
pawellabedz
AKTYWNY
 
Posty: 251
Dołączył(a): 5 lip 2015, o 16:14
Pochwały: 2

Re: Recenzja Ulefone Power. Test telefonu z baterią 6050mAh

Postprzez wojcieszkin » 17 kwi 2016, o 12:23

pawellabedz napisał(a):Kod został ukryty, aby go zobaczyć zarejestruj się lub zaloguj!

Naturalny radiator, hehe
wojcieszkin
 
Posty: 31
Dołączył(a): 26 sie 2015, o 19:58

Re: Recenzja Ulefone Power. Test telefonu z baterią 6050mAh

Postprzez marx » 17 kwi 2016, o 13:40

pawellabedz napisał(a):Kod został ukryty, aby go zobaczyć zarejestruj się lub zaloguj!

Mi tester USB spalił sie po pierwszym podpięciu do ładowarki z szybkim ładowaniem :(
marx
Administrator
 
Posty: 6821
Dołączył(a): 6 mar 2010, o 02:35
Lokalizacja: aliexpress
Pochwały: 216

Re: Recenzja Ulefone Power. Test telefonu z baterią 6050mAh

Postprzez pawellabedz » 17 kwi 2016, o 15:01

Czyli bestia za skuteczna widać :) a czy nie wie pan czy da się wsadzić gniazdo minijack o standardowym rozmiarze bo jakoś nie dostałem odpowiedzi :) i jeśli tak to ile takie coś może kosztować ?
pawellabedz
AKTYWNY
 
Posty: 251
Dołączył(a): 5 lip 2015, o 16:14
Pochwały: 2

Re: Recenzja Ulefone Power. Test telefonu z baterią 6050mAh

Postprzez marx » 18 kwi 2016, o 23:37

wydaje mi się że tak.
A powiem wam że szkło w power jest wyjątkowo miękkie.
marx
Administrator
 
Posty: 6821
Dołączył(a): 6 mar 2010, o 02:35
Lokalizacja: aliexpress
Pochwały: 216

Re: Recenzja Ulefone Power. Test telefonu z baterią 6050mAh

Postprzez pawellabedz » 19 kwi 2016, o 09:04

Już zamówiłem drugie szkło pod powera bo pierwsze nie pasowało a po drugie przyszło pęknięte a teraz mam dość długą przesyłkę bo na Słowację ale zobaczymy co to bo wymiarami to odpowiada tej folii sztywniejszej zamontowanej na ekranie :)
pawellabedz
AKTYWNY
 
Posty: 251
Dołączył(a): 5 lip 2015, o 16:14
Pochwały: 2

Re: Recenzja Ulefone Power. Test telefonu z baterią 6050mAh

Postprzez tpawel » 19 kwi 2016, o 13:48

W takim razie chyba zamowiles trzecie a nie drugie ;)
tpawel
VIP
 
Posty: 1986
Dołączył(a): 23 lut 2015, o 12:14
Pochwały: 62

Re: Recenzja Ulefone Power. Test telefonu z baterią 6050mAh

Postprzez pawellabedz » 19 kwi 2016, o 15:31

Sporty może logika jest pokrętła ale mam szkło Gorilla na wyświetlaczu na szkle ma tą fabryczną folię ale tą sztywną :) za mówiłem jeden screen protector ale przyszedł pęknięty i nie pasował do powera kształtem teraz za mówiłem drugi screen protector :) teraz jasne :)
pawellabedz
AKTYWNY
 
Posty: 251
Dołączył(a): 5 lip 2015, o 16:14
Pochwały: 2

Re: Recenzja Ulefone Power. Test telefonu z baterią 6050mAh

Postprzez pawellabedz » 21 kwi 2016, o 19:41

Dzisiaj przyszło do mnie szkło ochronne do powera :) jest dokładnie tak samo wycięte jak folia fabryczna :) przy wyłączonym ekranie ma taki niebieski odcień żeby niby pochłaniać światło białe ale nie widzę różnicy :)
pawellabedz
AKTYWNY
 
Posty: 251
Dołączył(a): 5 lip 2015, o 16:14
Pochwały: 2

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Recenzje, testy i opinie użytkowników telefonów z Chin



Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości

  • Reklama