• Reklama

Recenzja Ulefone Power. Test telefonu z baterią 6050mAh

W tym dziale można przeczytać i umieścić recenzje chińskiego telefonu lub tabletu.

Re: Recenzja Ulefone Power. Test telefonu z baterią 6050mAh

Postprzez wojcieszkin » sobota, 16 kwietnia 2016, 13:32

Odebrałem go wczoraj i powiem szczerze, że szczęka mi opadła (na plus). Firma dała aktualizacje OTA. Wszystko elegancko śmiga. Bateria trzyma długo jak diabli. Ładowarka potwór:) Nie wiem jak miarodajny jest test na apce Ampere ale pokazuje mi około 3500 mAh, pozostałe ładowarki w domu 1500. Telefon mógłby być troszkę cieńszy. Dla mnie 4,8 na 5.
wojcieszkin
 
Posty: 34
Dołączył(a): środa, 26 sierpnia 2015, 19:58

Reklama

en.001phone.cn=

Re: Recenzja Ulefone Power. Test telefonu z baterią 6050mAh

Postprzez pawellabedz » sobota, 16 kwietnia 2016, 16:30

Najlepiej kupić taki tester na USB a nie programem :) a ładowarka potwór tylko pomacaj skaner podczas ładowania :) 50 stopni
pawellabedz
AKTYWNY
 
Posty: 320
Dołączył(a): niedziela, 5 lipca 2015, 16:14
Pochwały: 2

Re: Recenzja Ulefone Power. Test telefonu z baterią 6050mAh

Postprzez j_24 » sobota, 16 kwietnia 2016, 17:36

Ja uważam wakelock detektor w opcjach ustaw żeby pokazywało też procesy Android wtedy zobaczysz co drenuje baterie

klepnięte klapkiem kubota
j_24
 
Posty: 50
Dołączył(a): czwartek, 15 maja 2014, 12:24
Pochwały: 1

Re: Recenzja Ulefone Power. Test telefonu z baterią 6050mAh

Postprzez pawellabedz » sobota, 16 kwietnia 2016, 18:41

Na razie jest ok :)
pawellabedz
AKTYWNY
 
Posty: 320
Dołączył(a): niedziela, 5 lipca 2015, 16:14
Pochwały: 2

Re: Recenzja Ulefone Power. Test telefonu z baterią 6050mAh

Postprzez wojcieszkin » niedziela, 17 kwietnia 2016, 12:23

pawellabedz napisał(a):Najlepiej kupić taki tester na USB a nie programem :) a ładowarka potwór tylko pomacaj skaner podczas ładowania :) 50 stopni

Naturalny radiator, hehe
wojcieszkin
 
Posty: 34
Dołączył(a): środa, 26 sierpnia 2015, 19:58

Re: Recenzja Ulefone Power. Test telefonu z baterią 6050mAh

Postprzez marx » niedziela, 17 kwietnia 2016, 13:40

pawellabedz napisał(a):Najlepiej kupić taki tester na USB a nie programem :) a ładowarka potwór tylko pomacaj skaner podczas ładowania :) 50 stopni

Mi tester USB spalił sie po pierwszym podpięciu do ładowarki z szybkim ładowaniem :(
marx
Administrator
 
Posty: 5965
Dołączył(a): sobota, 6 marca 2010, 02:35
Lokalizacja: aliexpress
Pochwały: 191

Re: Recenzja Ulefone Power. Test telefonu z baterią 6050mAh

Postprzez pawellabedz » niedziela, 17 kwietnia 2016, 15:01

Czyli bestia za skuteczna widać :) a czy nie wie pan czy da się wsadzić gniazdo minijack o standardowym rozmiarze bo jakoś nie dostałem odpowiedzi :) i jeśli tak to ile takie coś może kosztować ?
pawellabedz
AKTYWNY
 
Posty: 320
Dołączył(a): niedziela, 5 lipca 2015, 16:14
Pochwały: 2

Re: Recenzja Ulefone Power. Test telefonu z baterią 6050mAh

Postprzez marx » poniedziałek, 18 kwietnia 2016, 23:37

wydaje mi się że tak.
A powiem wam że szkło w power jest wyjątkowo miękkie.
marx
Administrator
 
Posty: 5965
Dołączył(a): sobota, 6 marca 2010, 02:35
Lokalizacja: aliexpress
Pochwały: 191

Re: Recenzja Ulefone Power. Test telefonu z baterią 6050mAh

Postprzez pawellabedz » wtorek, 19 kwietnia 2016, 09:04

Już zamówiłem drugie szkło pod powera bo pierwsze nie pasowało a po drugie przyszło pęknięte a teraz mam dość długą przesyłkę bo na Słowację ale zobaczymy co to bo wymiarami to odpowiada tej folii sztywniejszej zamontowanej na ekranie :)
pawellabedz
AKTYWNY
 
Posty: 320
Dołączył(a): niedziela, 5 lipca 2015, 16:14
Pochwały: 2

Re: Recenzja Ulefone Power. Test telefonu z baterią 6050mAh

Postprzez tpawel » wtorek, 19 kwietnia 2016, 13:48

W takim razie chyba zamowiles trzecie a nie drugie ;)
tpawel
VIP
 
Posty: 1879
Dołączył(a): poniedziałek, 23 lutego 2015, 12:14
Pochwały: 39

Re: Recenzja Ulefone Power. Test telefonu z baterią 6050mAh

Postprzez pawellabedz » wtorek, 19 kwietnia 2016, 15:31

Sporty może logika jest pokrętła ale mam szkło Gorilla na wyświetlaczu na szkle ma tą fabryczną folię ale tą sztywną :) za mówiłem jeden screen protector ale przyszedł pęknięty i nie pasował do powera kształtem teraz za mówiłem drugi screen protector :) teraz jasne :)
pawellabedz
AKTYWNY
 
Posty: 320
Dołączył(a): niedziela, 5 lipca 2015, 16:14
Pochwały: 2

Re: Recenzja Ulefone Power. Test telefonu z baterią 6050mAh

Postprzez pawellabedz » czwartek, 21 kwietnia 2016, 19:41

Dzisiaj przyszło do mnie szkło ochronne do powera :) jest dokładnie tak samo wycięte jak folia fabryczna :) przy wyłączonym ekranie ma taki niebieski odcień żeby niby pochłaniać światło białe ale nie widzę różnicy :)
pawellabedz
AKTYWNY
 
Posty: 320
Dołączył(a): niedziela, 5 lipca 2015, 16:14
Pochwały: 2

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Recenzje, testy i opinie użytkowników telefonów z Chin



Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości

  • Reklama