• Reklama

Recenzja Ulefone Power. Test telefonu z baterią 6050mAh

W tym dziale można przeczytać i umieścić recenzje chińskiego telefonu lub tabletu.

Re: Recenzja Ulefone Power. Test telefonu z baterią 6050mAh

Postprzez poiuyt » poniedziałek, 22 lutego 2016, 22:08

W tym telefonie nie da się zdjąć tylnej klapki. Jedynie można to wsadzić pod etui. Działać będzie ale ładowanie będzie trwało o wiele dłużej niż oryginalną ładowarką.
N85 --> GT-i5800 --> WT19i --> One X+ --> Z1 --> 64 Xenon --> Power
poiuyt
 
Posty: 16
Dołączył(a): niedziela, 20 grudnia 2015, 17:31

Reklama


Re: Recenzja Ulefone Power. Test telefonu z baterią 6050mAh

Postprzez pawellabedz » poniedziałek, 28 marca 2016, 22:20

Ja pozwolę sobie na spojrzenie krytyczne wobec softu w tym telefonie. Albo mi się trafił felerny model albo soft od ulefona jest tragiczny pod względem zarządzania energią i ramem. Po odłączeniu do ładowarki po minucie może już nie być jednego procenta a przez noc dzisiaj spadło 15 procent baterii więc coś jest nie halo albo z samym softem od ulefona albo z lollipopem :( A co do ramu przy każdym ładowaniu muszę resetować bo połowy ramu nie ma mimo że nie mam apek w stylu facebook snapchat ani gier które mogłyby obciążać wszystko :( i nie da się tego ramu zbić do jakiegoś ludzkiego poziomu :(
pawellabedz
AKTYWNY
 
Posty: 320
Dołączył(a): niedziela, 5 lipca 2015, 16:14
Pochwały: 2

Re: Recenzja Ulefone Power. Test telefonu z baterią 6050mAh

Postprzez wojcieszkin » poniedziałek, 4 kwietnia 2016, 10:39

Próbowałeś przywrócić do ustawień fabrycznych?
wojcieszkin
 
Posty: 34
Dołączył(a): środa, 26 sierpnia 2015, 19:58

Re: Recenzja Ulefone Power. Test telefonu z baterią 6050mAh

Postprzez pawellabedz » wtorek, 5 kwietnia 2016, 19:50

Tak próbowałem ale coś mi żre baterię i zawsze najwięcej procent żre niekatywny telefon i nie mogę odkryć co mi żre :) może podacie jakąś apkę która czyta jaka apka jest chłonna w energię czy w zasoby ? zaznaczam że nie mam takich apek jak facebook mesesnger tylko m. in. aliexpress, 17 track, chrome, apka do banku tmobila, es manager plików i zadań, ccleaner, 360 security i battery doctor :) jeśli macie radę będe wdzięczny :)
pawellabedz
AKTYWNY
 
Posty: 320
Dołączył(a): niedziela, 5 lipca 2015, 16:14
Pochwały: 2

Re: Recenzja Ulefone Power. Test telefonu z baterią 6050mAh

Postprzez tpawel » wtorek, 5 kwietnia 2016, 21:28

Kiedyś używałem gsam battery monitor
tpawel
VIP
 
Posty: 1906
Dołączył(a): poniedziałek, 23 lutego 2015, 12:14
Pochwały: 41

Re: Recenzja Ulefone Power. Test telefonu z baterią 6050mAh

Postprzez Andrzej77 » środa, 6 kwietnia 2016, 19:43

Za 360 security i battery doctor (oraz inne doctory) to bym podziękował. Ich praca najczesciej polega na wyswietlaniu ładnej animacji. Spróbuj greenify lub purify, najlepiej z rootem.
Andrzej77
 
Posty: 82
Dołączył(a): sobota, 18 kwietnia 2015, 15:31
Pochwały: 7

Re: Recenzja Ulefone Power. Test telefonu z baterią 6050mAh

Postprzez wojcieszkin » piątek, 15 kwietnia 2016, 14:45

Hej i jak z tym telefonem? Dalej drenuje baterię?
wojcieszkin
 
Posty: 34
Dołączył(a): środa, 26 sierpnia 2015, 19:58

Re: Recenzja Ulefone Power. Test telefonu z baterią 6050mAh

Postprzez pawellabedz » piątek, 15 kwietnia 2016, 16:43

Nie wiem ale w ciągu półtora miesiąca zrobiłem na nim z 5 przywróceń do ustawień fabrycznych bo albo z baterią coś nie tak ale się posypał skaner palców ale teraz bateria trzyma ok :)
pawellabedz
AKTYWNY
 
Posty: 320
Dołączył(a): niedziela, 5 lipca 2015, 16:14
Pochwały: 2

Re: Recenzja Ulefone Power. Test telefonu z baterią 6050mAh

Postprzez marx » piątek, 15 kwietnia 2016, 18:43

Co kilkanaście dni wudają różne poprawki OTA, A chyba jest co poprawiać. Na szczęście nie zostawili tego bez odzewu i pracują nad niedociągnięiami
marx
Administrator
 
Posty: 5998
Dołączył(a): sobota, 6 marca 2010, 02:35
Lokalizacja: aliexpress
Pochwały: 193

Re: Recenzja Ulefone Power. Test telefonu z baterią 6050mAh

Postprzez pawellabedz » piątek, 15 kwietnia 2016, 20:52

Już jest filmik z taką niby prawie gotową wersją androida 6.0, zobaczymy co się święci i kiedy :)
pawellabedz
AKTYWNY
 
Posty: 320
Dołączył(a): niedziela, 5 lipca 2015, 16:14
Pochwały: 2

Re: Recenzja Ulefone Power. Test telefonu z baterią 6050mAh

Postprzez pawellabedz » piątek, 15 kwietnia 2016, 20:54

Jeszcze jedno :) Czy ktoś wie ile w serwisach krzyczą za wstawienie gniazda jack i czy to w tym wypadku będzie możliwe ? Człowiek chce już mieć spokój włożyć słuchawki i się o nic nie martwić :)
pawellabedz
AKTYWNY
 
Posty: 320
Dołączył(a): niedziela, 5 lipca 2015, 16:14
Pochwały: 2

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Recenzje, testy i opinie użytkowników telefonów z Chin



Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości

  • Reklama