• Reklama

REcenzja test Xiaomi Redmi Note 2GB RAM, 8x1.7GHz

W tym dziale można przeczytać i umieścić recenzje chińskiego telefonu lub tabletu.

Re: REcenzja test Xiaomi Redmi Note 2GB RAM, 8x1.7GHz

Postprzez piotrox » wtorek, 12 sierpnia 2014, 18:09

bumbum napisał(a):czytałem gdzies ze nie działa na nim facebook i google play stor, czy moze ktos to potwierdzic? czy automape ktos próbował instalowac?


Google Play oraz Automapa działają.
Jedyne co ja zauważyłem to dłuższe logowanie się GG - instalujesz IM+ i jest ok.

Jeśli masz jakieś pytania dotyczące Redmi Note to pisz (dosyć mocno eksploatuje mojego Note).
piotrox
 
Posty: 17
Dołączył(a): poniedziałek, 9 czerwca 2014, 19:12
Pochwały: 2

Reklama

Re: REcenzja test Xiaomi Redmi Note 2GB RAM, 8x1.7GHz

Postprzez bumbum » środa, 13 sierpnia 2014, 12:55

A powiedz mi czy ma znaczek CE? Doswiadczyłem juz problemów na UC i wolałbym miec takowy znaczek. Od kogo kupowałes?
Xiaomi Redmi Note 3 Pro
Avatar użytkownika
bumbum
VIP
 
Posty: 1078
Dołączył(a): środa, 17 października 2012, 22:20
Lokalizacja: Honolulu
Pochwały: 29

Re: REcenzja test Xiaomi Redmi Note 2GB RAM, 8x1.7GHz

Postprzez sonic » środa, 13 sierpnia 2014, 22:47

nie ma znaczków CE
Life style, zarabianie, filmy -> http://marcingorski.pl
Avatar użytkownika
sonic
VIP
 
Posty: 835
Dołączył(a): wtorek, 2 lipca 2013, 14:24
Lokalizacja: Gliwice
Pochwały: 14

Re: REcenzja test Xiaomi Redmi Note 2GB RAM, 8x1.7GHz

Postprzez bumbum » sobota, 16 sierpnia 2014, 09:06

A jak gra na słuchawkach? Jakosć i jaka głłosność. Zopo grał rewelacyjnie ale np. samsung Ace tragedia.
Xiaomi Redmi Note 3 Pro
Avatar użytkownika
bumbum
VIP
 
Posty: 1078
Dołączył(a): środa, 17 października 2012, 22:20
Lokalizacja: Honolulu
Pochwały: 29

Re: REcenzja test Xiaomi Redmi Note 2GB RAM, 8x1.7GHz

Postprzez piotrox » niedziela, 17 sierpnia 2014, 11:04

bumbum napisał(a):A powiedz mi czy ma znaczek CE? Doswiadczyłem juz problemów na UC i wolałbym miec takowy znaczek. Od kogo kupowałes?

Kupowalem od Goldway na ALI

Mam znaczki CE (naklejony na klapce).
Przechodzil przez UC i bylo wszystko ok
piotrox
 
Posty: 17
Dołączył(a): poniedziałek, 9 czerwca 2014, 19:12
Pochwały: 2

Re: REcenzja test Xiaomi Redmi Note 2GB RAM, 8x1.7GHz

Postprzez piotrox » niedziela, 17 sierpnia 2014, 11:08

"MIUI v6 jest już dostępne dla betatesterów na MI3 i MI4, ale według zapowiedzi, oficjalna aktualizacja powinna zagościć także na Redmi (1s, nie wiadomo co z Rice), Redmi Note, MI2 i MI2A. Odpowiedni monit dla użytkowników tych smartfonów powinien pojawić się do końca bieżącego roku."

Kod: Zaznacz cały
http://android.com.pl/news/29838-xiaomi-oglasza-miui-v6-oprogramowanie-na-bazie-androida-4-4-kitkat-z-lzejszym-interfejsem
/

Coś pięknego, nie mogę już się doczekać...
piotrox
 
Posty: 17
Dołączył(a): poniedziałek, 9 czerwca 2014, 19:12
Pochwały: 2

Re: REcenzja test Xiaomi Redmi Note 2GB RAM, 8x1.7GHz

Postprzez marx » niedziela, 17 sierpnia 2014, 22:31

pożyjemy zobaczymy.
A po za tym ta informacja tez tu jest, nie trzeba podawać linków do obcych stron.
miui-v6-t10730.html
marx
Administrator
 
Posty: 5970
Dołączył(a): sobota, 6 marca 2010, 02:35
Lokalizacja: aliexpress
Pochwały: 191

Re: REcenzja test Xiaomi Redmi Note 2GB RAM, 8x1.7GHz

Postprzez sonic » poniedziałek, 18 sierpnia 2014, 23:00

bumbum napisał(a):A jak gra na słuchawkach? Jakosć i jaka głłosność. Zopo grał rewelacyjnie ale np. samsung Ace tragedia.


na moich philipsach gra strasznie cicho, ale zamówiłem Pistony i jest znacznie lepiej ;)
Life style, zarabianie, filmy -> http://marcingorski.pl
Avatar użytkownika
sonic
VIP
 
Posty: 835
Dołączył(a): wtorek, 2 lipca 2013, 14:24
Lokalizacja: Gliwice
Pochwały: 14

Re: REcenzja test Xiaomi Redmi Note 2GB RAM, 8x1.7GHz

Postprzez bumbum » środa, 20 sierpnia 2014, 11:17

sonic napisał(a):
bumbum napisał(a):A jak gra na słuchawkach? Jakosć i jaka głłosność. Zopo grał rewelacyjnie ale np. samsung Ace tragedia.


na moich philipsach gra strasznie cicho, ale zamówiłem Pistony i jest znacznie lepiej ;)

Dzieki, nie lubię głosno słuchać co prawda ale mam słuchawki AKG k518, które na zopo grały ciszej niz np. creative ep630, a na samsungu ACE to juz całkiem cicho.

A i jeszcze jedno, jak doinstalowac "google play store" , ma ktos wersję działająca na redmi note?
Xiaomi Redmi Note 3 Pro
Avatar użytkownika
bumbum
VIP
 
Posty: 1078
Dołączył(a): środa, 17 października 2012, 22:20
Lokalizacja: Honolulu
Pochwały: 29

Re: REcenzja test Xiaomi Redmi Note 2GB RAM, 8x1.7GHz

Postprzez sonic » piątek, 22 sierpnia 2014, 21:05

zainstaluj sobie ROMz z forum MIUI pl albo eu, oba mają Goggle Play.

Ps. gdyby komuś brakowało zamiany mowę na tekst, wystarczy doistalować aplikację "Wyszukiwanie Google" (czy jakoś tak :] )
Life style, zarabianie, filmy -> http://marcingorski.pl
Avatar użytkownika
sonic
VIP
 
Posty: 835
Dołączył(a): wtorek, 2 lipca 2013, 14:24
Lokalizacja: Gliwice
Pochwały: 14

Re: REcenzja test Xiaomi Redmi Note 2GB RAM, 8x1.7GHz

Postprzez bumbum » sobota, 23 sierpnia 2014, 21:44

sonic napisał(a):zainstaluj sobie ROMz z forum MIUI pl albo eu, oba mają Goggle Play.
a cóz to takiego? Szukałem w google i nic nie znalazło o nazwie ROMz
Xiaomi Redmi Note 3 Pro
Avatar użytkownika
bumbum
VIP
 
Posty: 1078
Dołączył(a): środa, 17 października 2012, 22:20
Lokalizacja: Honolulu
Pochwały: 29

Re: REcenzja test Xiaomi Redmi Note 2GB RAM, 8x1.7GHz

Postprzez jachuk1 » niedziela, 24 sierpnia 2014, 17:33

Rom z miui polska
PO prostu kolega nie dał spacji po rom z
jachuk1
 
Posty: 9
Dołączył(a): środa, 23 lipca 2014, 22:18

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Recenzje, testy i opinie użytkowników telefonów z Chin



Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość

  • Reklama