• Reklama

REcenzja test Xiaomi Redmi Note 2GB RAM, 8x1.7GHz

W tym dziale można przeczytać i umieścić recenzje chińskiego telefonu lub tabletu.

Re: REcenzja test Xiaomi Redmi Note 2GB RAM, 8x1.7GHz

Postprzez piotrox » 12 sie 2014, o 18:09

bumbum napisał(a):czytałem gdzies ze nie działa na nim facebook i google play stor, czy moze ktos to potwierdzic? czy automape ktos próbował instalowac?


Google Play oraz Automapa działają.
Jedyne co ja zauważyłem to dłuższe logowanie się GG - instalujesz IM+ i jest ok.

Jeśli masz jakieś pytania dotyczące Redmi Note to pisz (dosyć mocno eksploatuje mojego Note).
piotrox
 
Posty: 15
Dołączył(a): 9 cze 2014, o 19:12
Pochwały: 2

Reklama

Re: REcenzja test Xiaomi Redmi Note 2GB RAM, 8x1.7GHz

Postprzez bumbum » 13 sie 2014, o 12:55

A powiedz mi czy ma znaczek CE? Doswiadczyłem juz problemów na UC i wolałbym miec takowy znaczek. Od kogo kupowałes?
Xiaomi Redmi Note 3 Pro
Avatar użytkownika
bumbum
VIP
 
Posty: 1132
Dołączył(a): 17 paź 2012, o 22:20
Lokalizacja: Honolulu
Pochwały: 29

Re: REcenzja test Xiaomi Redmi Note 2GB RAM, 8x1.7GHz

Postprzez sonic » 13 sie 2014, o 22:47

nie ma znaczków CE
Life style, zarabianie, filmy -> http://marcingorski.pl
Avatar użytkownika
sonic
VIP
 
Posty: 880
Dołączył(a): 2 lip 2013, o 14:24
Lokalizacja: Gliwice
Pochwały: 14

Re: REcenzja test Xiaomi Redmi Note 2GB RAM, 8x1.7GHz

Postprzez bumbum » 16 sie 2014, o 09:06

A jak gra na słuchawkach? Jakosć i jaka głłosność. Zopo grał rewelacyjnie ale np. samsung Ace tragedia.
Xiaomi Redmi Note 3 Pro
Avatar użytkownika
bumbum
VIP
 
Posty: 1132
Dołączył(a): 17 paź 2012, o 22:20
Lokalizacja: Honolulu
Pochwały: 29

Re: REcenzja test Xiaomi Redmi Note 2GB RAM, 8x1.7GHz

Postprzez piotrox » 17 sie 2014, o 11:04

bumbum napisał(a):A powiedz mi czy ma znaczek CE? Doswiadczyłem juz problemów na UC i wolałbym miec takowy znaczek. Od kogo kupowałes?

Kupowalem od Goldway na ALI

Mam znaczki CE (naklejony na klapce).
Przechodzil przez UC i bylo wszystko ok
piotrox
 
Posty: 15
Dołączył(a): 9 cze 2014, o 19:12
Pochwały: 2

Re: REcenzja test Xiaomi Redmi Note 2GB RAM, 8x1.7GHz

Postprzez piotrox » 17 sie 2014, o 11:08

"MIUI v6 jest już dostępne dla betatesterów na MI3 i MI4, ale według zapowiedzi, oficjalna aktualizacja powinna zagościć także na Redmi (1s, nie wiadomo co z Rice), Redmi Note, MI2 i MI2A. Odpowiedni monit dla użytkowników tych smartfonów powinien pojawić się do końca bieżącego roku."

Kod: Zaznacz cały
http://android.com.pl/news/29838-xiaomi-oglasza-miui-v6-oprogramowanie-na-bazie-androida-4-4-kitkat-z-lzejszym-interfejsem
/

Coś pięknego, nie mogę już się doczekać...
piotrox
 
Posty: 15
Dołączył(a): 9 cze 2014, o 19:12
Pochwały: 2

Re: REcenzja test Xiaomi Redmi Note 2GB RAM, 8x1.7GHz

Postprzez marx » 17 sie 2014, o 22:31

pożyjemy zobaczymy.
A po za tym ta informacja tez tu jest, nie trzeba podawać linków do obcych stron.
miui-v6-t10730.html
marx
Administrator
 
Posty: 6511
Dołączył(a): 6 mar 2010, o 02:35
Lokalizacja: aliexpress
Pochwały: 206

Re: REcenzja test Xiaomi Redmi Note 2GB RAM, 8x1.7GHz

Postprzez sonic » 18 sie 2014, o 23:00

bumbum napisał(a):A jak gra na słuchawkach? Jakosć i jaka głłosność. Zopo grał rewelacyjnie ale np. samsung Ace tragedia.


na moich philipsach gra strasznie cicho, ale zamówiłem Pistony i jest znacznie lepiej ;)
Life style, zarabianie, filmy -> http://marcingorski.pl
Avatar użytkownika
sonic
VIP
 
Posty: 880
Dołączył(a): 2 lip 2013, o 14:24
Lokalizacja: Gliwice
Pochwały: 14

Re: REcenzja test Xiaomi Redmi Note 2GB RAM, 8x1.7GHz

Postprzez bumbum » 20 sie 2014, o 11:17

sonic napisał(a):
bumbum napisał(a):A jak gra na słuchawkach? Jakosć i jaka głłosność. Zopo grał rewelacyjnie ale np. samsung Ace tragedia.


na moich philipsach gra strasznie cicho, ale zamówiłem Pistony i jest znacznie lepiej ;)

Dzieki, nie lubię głosno słuchać co prawda ale mam słuchawki AKG k518, które na zopo grały ciszej niz np. creative ep630, a na samsungu ACE to juz całkiem cicho.

A i jeszcze jedno, jak doinstalowac "google play store" , ma ktos wersję działająca na redmi note?
Xiaomi Redmi Note 3 Pro
Avatar użytkownika
bumbum
VIP
 
Posty: 1132
Dołączył(a): 17 paź 2012, o 22:20
Lokalizacja: Honolulu
Pochwały: 29

Re: REcenzja test Xiaomi Redmi Note 2GB RAM, 8x1.7GHz

Postprzez sonic » 22 sie 2014, o 21:05

zainstaluj sobie ROMz z forum MIUI pl albo eu, oba mają Goggle Play.

Ps. gdyby komuś brakowało zamiany mowę na tekst, wystarczy doistalować aplikację "Wyszukiwanie Google" (czy jakoś tak :] )
Life style, zarabianie, filmy -> http://marcingorski.pl
Avatar użytkownika
sonic
VIP
 
Posty: 880
Dołączył(a): 2 lip 2013, o 14:24
Lokalizacja: Gliwice
Pochwały: 14

Re: REcenzja test Xiaomi Redmi Note 2GB RAM, 8x1.7GHz

Postprzez bumbum » 23 sie 2014, o 21:44

sonic napisał(a):zainstaluj sobie ROMz z forum MIUI pl albo eu, oba mają Goggle Play.
a cóz to takiego? Szukałem w google i nic nie znalazło o nazwie ROMz
Xiaomi Redmi Note 3 Pro
Avatar użytkownika
bumbum
VIP
 
Posty: 1132
Dołączył(a): 17 paź 2012, o 22:20
Lokalizacja: Honolulu
Pochwały: 29

Re: REcenzja test Xiaomi Redmi Note 2GB RAM, 8x1.7GHz

Postprzez jachuk1 » 24 sie 2014, o 17:33

Rom z miui polska
PO prostu kolega nie dał spacji po rom z
jachuk1
 
Posty: 9
Dołączył(a): 23 lip 2014, o 22:18

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Recenzje, testy i opinie użytkowników telefonów z Chin



Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości

  • Reklama