• Reklama

REcenzja test Xiaomi Redmi Note 2GB RAM, 8x1.7GHz

W tym dziale można przeczytać i umieścić recenzje chińskiego telefonu lub tabletu.

Re: REcenzja test Xiaomi Redmi Note 2GB RAM, 8x1.7GHz

Postprzez sonic » wtorek, 29 lipca 2014, 23:01

@ robgor11: sprawdziłeś telefon aplikacją do sprawdzania oryginalności telefonów xiaomi, bo jeśli masz wydajność gorszą od S1 to albo masz fake-a albo uszkodzony telefon.
Life style, zarabianie, filmy -> http://marcingorski.pl
Avatar użytkownika
sonic
VIP
 
Posty: 835
Dołączył(a): wtorek, 2 lipca 2013, 14:24
Lokalizacja: Gliwice
Pochwały: 14

Reklama

Re: REcenzja test Xiaomi Redmi Note 2GB RAM, 8x1.7GHz

Postprzez as4173 » niedziela, 3 sierpnia 2014, 22:24

Czy ktos uzywal słuchawek z sgs4 na tym telefonie? Dziala pilot?

Wysłane z mojego LT22i przy użyciu Tapatalk
as4173
 
Posty: 11
Dołączył(a): środa, 19 lutego 2014, 17:24

Re: REcenzja test Xiaomi Redmi Note 2GB RAM, 8x1.7GHz

Postprzez alukard88 » poniedziałek, 4 sierpnia 2014, 14:37

Czy mi sie tylko wydaje, czy Remi note naprawdę nieźle laguje na pulpicie? Nie wiem jak innych, ale strasznie mnie to wkurza, rom miui polska
alukard88
 
Posty: 106
Dołączył(a): środa, 2 lipca 2014, 17:35
Pochwały: 5

Re: Odp: REcenzja test Xiaomi Redmi Note 2GB RAM, 8x1.7GHz

Postprzez marcino1104 » poniedziałek, 4 sierpnia 2014, 16:09

alukard88 napisał(a):Czy mi sie tylko wydaje, czy Remi note naprawdę nieźle laguje na pulpicie? Nie wiem jak innych, ale strasznie mnie to wkurza, rom miui polska

Nie zauważyłem lagów na pulpicie, Rom MIUIPolska.
marcino1104
 
Posty: 165
Dołączył(a): sobota, 4 stycznia 2014, 17:56
Pochwały: 3

Re: REcenzja test Xiaomi Redmi Note 2GB RAM, 8x1.7GHz

Postprzez kubisiak1 » poniedziałek, 4 sierpnia 2014, 17:08

Marcinie, powiedziałbyś mi może czy warto zamawiać case albo te szklane plecki?
kubisiak1
 
Posty: 10
Dołączył(a): środa, 11 czerwca 2014, 22:40

Re: REcenzja test Xiaomi Redmi Note 2GB RAM, 8x1.7GHz

Postprzez sonic » poniedziałek, 4 sierpnia 2014, 18:12

Ja mam szklane plecki i jestem mega zadowolony, co prawda nie mam super zabezpieczenia przed upadkiem, ale wygląda cudownie :)
Jak wolisz mieć mniej stresu, to zamów sylikonowe etui :)
Life style, zarabianie, filmy -> http://marcingorski.pl
Avatar użytkownika
sonic
VIP
 
Posty: 835
Dołączył(a): wtorek, 2 lipca 2013, 14:24
Lokalizacja: Gliwice
Pochwały: 14

Re: REcenzja test Xiaomi Redmi Note 2GB RAM, 8x1.7GHz

Postprzez marcino1104 » poniedziałek, 4 sierpnia 2014, 18:28

Ja korzystam tylko z folii szklanej na ekran, oryginalne plecki prezentują się wystarczająco ładnie ;-) Silikon jak dla mnie źle wygląda :-P
Ma ktoś z was problem z root na romie MIUI Polska? W Panelu sterowania mam włączony dostęp do Root ale aplikacje nadal go nie mają.. Ktoś ma na to sposób ?
marcino1104
 
Posty: 165
Dołączył(a): sobota, 4 stycznia 2014, 17:56
Pochwały: 3

Re: REcenzja test Xiaomi Redmi Note 2GB RAM, 8x1.7GHz

Postprzez kubisiak1 » poniedziałek, 4 sierpnia 2014, 20:40

A powiedzcie mi jeszcze jak tam aparat sie sprawuje i czy oplaca sie baterie/power bank brac dodatkowo? Jestem na etapie 'kupie napewno' ale teraz jak lte wersja ma wyjsc to sie zastanawiam czy poczekac az 3g stanieje [jesli w ogole]
kubisiak1
 
Posty: 10
Dołączył(a): środa, 11 czerwca 2014, 22:40

Re: REcenzja test Xiaomi Redmi Note 2GB RAM, 8x1.7GHz

Postprzez marek199111 » wtorek, 5 sierpnia 2014, 19:33

WIE KTOS CZY BEDZIE AKTUALIZACJA ANDROIDA ?
marek199111
 
Posty: 35
Dołączył(a): wtorek, 29 lipca 2014, 18:32

Re: REcenzja test Xiaomi Redmi Note 2GB RAM, 8x1.7GHz

Postprzez pete67 » wtorek, 5 sierpnia 2014, 21:33

kubisiak1 napisał(a):Marcinie, powiedziałbyś mi może czy warto zamawiać case albo te szklane plecki?


te pleckki wyglądają łądnie
na zdjęciu
znaczy jak położysz tel na półce to super
ale każde dotknięcie pozostawia ślady jak jasny gwint
moim zdaniem gra nie warta świeczki
pete67
AKTYWNY
 
Posty: 645
Dołączył(a): czwartek, 12 grudnia 2013, 12:19
Pochwały: 11

Re: REcenzja test Xiaomi Redmi Note 2GB RAM, 8x1.7GHz

Postprzez bumbum » poniedziałek, 11 sierpnia 2014, 14:55

czytałem gdzies ze nie działa na nim facebook i google play stor, czy moze ktos to potwierdzic? czy automape ktos próbował instalowac?
Xiaomi Redmi Note 3 Pro
Avatar użytkownika
bumbum
VIP
 
Posty: 1078
Dołączył(a): środa, 17 października 2012, 22:20
Lokalizacja: Honolulu
Pochwały: 29

Re: REcenzja test Xiaomi Redmi Note 2GB RAM, 8x1.7GHz

Postprzez kolakao » poniedziałek, 11 sierpnia 2014, 15:27

Nie mogę potwierdzić, ale mogę zdementować. Działa zarówno Google play jak i Facebook
kolakao
 
Posty: 195
Dołączył(a): wtorek, 24 czerwca 2014, 21:55
Pochwały: 18

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Recenzje, testy i opinie użytkowników telefonów z Chin



Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość

  • Reklama