• Reklama

REcenzja test Xiaomi Redmi Note 2GB RAM, 8x1.7GHz

W tym dziale można przeczytać i umieścić recenzje chińskiego telefonu lub tabletu.

Re: REcenzja test Xiaomi Redmi Note 2GB RAM, 8x1.7GHz

Postprzez sonic » 29 lip 2014, o 23:01

@ robgor11: sprawdziłeś telefon aplikacją do sprawdzania oryginalności telefonów xiaomi, bo jeśli masz wydajność gorszą od S1 to albo masz fake-a albo uszkodzony telefon.
Life style, zarabianie, filmy -> http://marcingorski.pl
Avatar użytkownika
sonic
VIP
 
Posty: 872
Dołączył(a): 2 lip 2013, o 14:24
Lokalizacja: Gliwice
Pochwały: 14

Reklama

Re: REcenzja test Xiaomi Redmi Note 2GB RAM, 8x1.7GHz

Postprzez as4173 » 3 sie 2014, o 22:24

Czy ktos uzywal słuchawek z sgs4 na tym telefonie? Dziala pilot?

Wysłane z mojego LT22i przy użyciu Tapatalk
as4173
 
Posty: 9
Dołączył(a): 19 lut 2014, o 17:24

Re: REcenzja test Xiaomi Redmi Note 2GB RAM, 8x1.7GHz

Postprzez alukard88 » 4 sie 2014, o 14:37

Czy mi sie tylko wydaje, czy Remi note naprawdę nieźle laguje na pulpicie? Nie wiem jak innych, ale strasznie mnie to wkurza, rom miui polska
alukard88
 
Posty: 106
Dołączył(a): 2 lip 2014, o 17:35
Pochwały: 5

Re: Odp: REcenzja test Xiaomi Redmi Note 2GB RAM, 8x1.7GHz

Postprzez marcino1104 » 4 sie 2014, o 16:09

alukard88 napisał(a):Kod został ukryty, aby go zobaczyć zarejestruj się lub zaloguj!

Nie zauważyłem lagów na pulpicie, Rom MIUIPolska.
marcino1104
 
Posty: 165
Dołączył(a): 4 sty 2014, o 17:56
Pochwały: 3

Re: REcenzja test Xiaomi Redmi Note 2GB RAM, 8x1.7GHz

Postprzez kubisiak1 » 4 sie 2014, o 17:08

Marcinie, powiedziałbyś mi może czy warto zamawiać case albo te szklane plecki?
kubisiak1
 
Posty: 10
Dołączył(a): 11 cze 2014, o 22:40

Re: REcenzja test Xiaomi Redmi Note 2GB RAM, 8x1.7GHz

Postprzez sonic » 4 sie 2014, o 18:12

Ja mam szklane plecki i jestem mega zadowolony, co prawda nie mam super zabezpieczenia przed upadkiem, ale wygląda cudownie :)
Jak wolisz mieć mniej stresu, to zamów sylikonowe etui :)
Life style, zarabianie, filmy -> http://marcingorski.pl
Avatar użytkownika
sonic
VIP
 
Posty: 872
Dołączył(a): 2 lip 2013, o 14:24
Lokalizacja: Gliwice
Pochwały: 14

Re: REcenzja test Xiaomi Redmi Note 2GB RAM, 8x1.7GHz

Postprzez marcino1104 » 4 sie 2014, o 18:28

Ja korzystam tylko z folii szklanej na ekran, oryginalne plecki prezentują się wystarczająco ładnie ;-) Silikon jak dla mnie źle wygląda :-P
Ma ktoś z was problem z root na romie MIUI Polska? W Panelu sterowania mam włączony dostęp do Root ale aplikacje nadal go nie mają.. Ktoś ma na to sposób ?
marcino1104
 
Posty: 165
Dołączył(a): 4 sty 2014, o 17:56
Pochwały: 3

Re: REcenzja test Xiaomi Redmi Note 2GB RAM, 8x1.7GHz

Postprzez kubisiak1 » 4 sie 2014, o 20:40

A powiedzcie mi jeszcze jak tam aparat sie sprawuje i czy oplaca sie baterie/power bank brac dodatkowo? Jestem na etapie 'kupie napewno' ale teraz jak lte wersja ma wyjsc to sie zastanawiam czy poczekac az 3g stanieje [jesli w ogole]
kubisiak1
 
Posty: 10
Dołączył(a): 11 cze 2014, o 22:40

Re: REcenzja test Xiaomi Redmi Note 2GB RAM, 8x1.7GHz

Postprzez marek199111 » 5 sie 2014, o 19:33

WIE KTOS CZY BEDZIE AKTUALIZACJA ANDROIDA ?
marek199111
 
Posty: 35
Dołączył(a): 29 lip 2014, o 18:32

Re: REcenzja test Xiaomi Redmi Note 2GB RAM, 8x1.7GHz

Postprzez pete67 » 5 sie 2014, o 21:33

kubisiak1 napisał(a):Kod został ukryty, aby go zobaczyć zarejestruj się lub zaloguj!


te pleckki wyglądają łądnie
na zdjęciu
znaczy jak położysz tel na półce to super
ale każde dotknięcie pozostawia ślady jak jasny gwint
moim zdaniem gra nie warta świeczki
pete67
AKTYWNY
 
Posty: 508
Dołączył(a): 12 gru 2013, o 12:19
Pochwały: 11

Re: REcenzja test Xiaomi Redmi Note 2GB RAM, 8x1.7GHz

Postprzez bumbum » 11 sie 2014, o 14:55

czytałem gdzies ze nie działa na nim facebook i google play stor, czy moze ktos to potwierdzic? czy automape ktos próbował instalowac?
Xiaomi Redmi Note 3 Pro
Avatar użytkownika
bumbum
VIP
 
Posty: 1110
Dołączył(a): 17 paź 2012, o 22:20
Lokalizacja: Honolulu
Pochwały: 29

Re: REcenzja test Xiaomi Redmi Note 2GB RAM, 8x1.7GHz

Postprzez kolakao » 11 sie 2014, o 15:27

Nie mogę potwierdzić, ale mogę zdementować. Działa zarówno Google play jak i Facebook
kolakao
 
Posty: 195
Dołączył(a): 24 cze 2014, o 21:55
Pochwały: 18

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Recenzje, testy i opinie użytkowników telefonów z Chin



Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości

  • Reklama
cron