• Reklama

Recenzja, test ulefone Be Pro

W tym dziale można przeczytać i umieścić recenzje chińskiego telefonu lub tabletu.

Re: Recenzja, test ulefone Be Pro

Postprzez Maksu » 11 mar 2015, o 17:36

Tak, chodzilo mi o +/- w podsumowaniu wlasnie :)
ULEFONE BE PRO za 490zł z VAT od 26.02.2015. (wymiana baterii po 7 mc, awaria przycisku "power" po 23 mc)
Poszukuję: http://pastebin.com/A0eDyc1g
Avatar użytkownika
Maksu
AKTYWNY
 
Posty: 313
Dołączył(a): 15 kwi 2014, o 17:53
Pochwały: 2

Reklama

Re: Recenzja, test ulefone Be Pro

Postprzez marx » 11 mar 2015, o 17:56

proszę nie linkować do stron konkurencyjnych, tam nie widze nigdzie linka do telchina.pl
marx
Administrator
 
Posty: 6348
Dołączył(a): 6 mar 2010, o 02:35
Lokalizacja: aliexpress
Pochwały: 203

Re: Recenzja, test ulefone Be Pro

Postprzez TomdeX » 11 mar 2015, o 18:24

marxxx napisał(a):Kod został ukryty, aby go zobaczyć zarejestruj się lub zaloguj!

Dobrze, szefie, ostatni raz linkowałem, przy okazji to żadna konkurencja, oni w większości nie zajmują się chińskim telefonami. Zrobili nową stronę i zassysają fotki nie zostawiają linków do nich, bym musiał wszystkie fotki od nowa wgrywać, żeby tutaj umieścić tę recenzję, przy okazji kolejnej wrzucę najpierw tutaj.
TomdeX
 
Posty: 78
Dołączył(a): 15 gru 2014, o 16:39
Lokalizacja: Leszno
Pochwały: 9

Re: Recenzja, test ulefone Be Pro

Postprzez szym3k » 20 mar 2015, o 15:17

Telefon przychodzi z naklejkami 'CE' po ostatnich przygodach z Xiaomi RR wole się upewnić? ;)
szym3k
 
Posty: 3
Dołączył(a): 7 cze 2013, o 01:07
Lokalizacja: Wielkopolska

Re: Recenzja, test ulefone Be Pro

Postprzez loney » 20 mar 2015, o 16:13

Tak ma CE
Avatar użytkownika
loney
 
Posty: 166
Dołączył(a): 15 wrz 2014, o 23:35

Re: Recenzja, test ulefone Be Pro

Postprzez Zeid » 21 mar 2015, o 05:47

gdzie można w tej chwili najtaniej kupić ten telefon?
Do tej pory korzystałem z Goclever Insignia 5, ale szybka poszła, więc szukam czegoś nowego i ten jest chyba najlepszym wyjściem w cenie około 500zł
Zeid
 
Posty: 22
Dołączył(a): 21 mar 2015, o 05:29

Re: Recenzja, test ulefone Be Pro

Postprzez vincenzo » 21 mar 2015, o 09:17

Ja kupiłem z kuponem bepro na gearbest za 146$
vincenzo
 
Posty: 15
Dołączył(a): 6 mar 2014, o 22:15

Re: Recenzja, test ulefone Be Pro

Postprzez loney » 21 mar 2015, o 14:22

W bazarku u nas moze od kogos kupic za 600zl, taniej go nie kupisz chyba nawet w chinach.
Avatar użytkownika
loney
 
Posty: 166
Dołączył(a): 15 wrz 2014, o 23:35

Re: Recenzja, test ulefone Be Pro

Postprzez Maksu » 10 lut 2017, o 14:13

No, po niespełna 2 latach "wreszcie" jakaś konkretna usterka ;)
Przycisk power przestał funkcjonować.
Da się ustawić włączanie/wyłączanie telefonu za pomocą któregoś klawisza głośności?
ULEFONE BE PRO za 490zł z VAT od 26.02.2015. (wymiana baterii po 7 mc, awaria przycisku "power" po 23 mc)
Poszukuję: http://pastebin.com/A0eDyc1g
Avatar użytkownika
Maksu
AKTYWNY
 
Posty: 313
Dołączył(a): 15 kwi 2014, o 17:53
Pochwały: 2

Re: Recenzja, test ulefone Be Pro

Postprzez marx » 10 lut 2017, o 14:49

sprawdź tasiemkę do przycisku, kup nową
marx
Administrator
 
Posty: 6348
Dołączył(a): 6 mar 2010, o 02:35
Lokalizacja: aliexpress
Pochwały: 203

Re: Recenzja, test ulefone Be Pro

Postprzez Maksu » 10 lut 2017, o 16:11

Rozkręciłem telefon wg tego filmu https://www.youtube.com/watch?v=yTcMX_EzZRA
Taśmy wyglądają normalnie. Złozyłem więc telefon i... efekt jest taki, że prawdopodobnie zepsułem przy okazji dolny styk głosności :/
Oczywiście przycisk power nadal nie działa.
Przed rozmontowaniem słuchawki zainstalowałem tę apkę https://play.google.com/store/apps/deta ... owervolume żeby w razie czego móc włączyć telefon przyciskiem głośności. Nie działa :(

Da się go inaczej uruchomić? Chyba raczej marne szanse?

- edit -
Dobra, cud się stał po 30 minutach rozkręcania i skręcania i ciagłych próbach włączenia, przycisk power się obudził i jakoś udało się włączyć urządzenie :-D
Ale już widzę że to chyba pierwsze z ostatnich podrygów tego sprzętu więc muszę zintensyfikować poszukiwania następcy :)
ULEFONE BE PRO za 490zł z VAT od 26.02.2015. (wymiana baterii po 7 mc, awaria przycisku "power" po 23 mc)
Poszukuję: http://pastebin.com/A0eDyc1g
Avatar użytkownika
Maksu
AKTYWNY
 
Posty: 313
Dołączył(a): 15 kwi 2014, o 17:53
Pochwały: 2

Poprzednia strona

Powrót do Recenzje, testy i opinie użytkowników telefonów z Chin



Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość

  • Reklama