• Reklama

Recenzja, test ulefone Be Pro

W tym dziale można przeczytać i umieścić recenzje chińskiego telefonu lub tabletu.

Re: Recenzja, test ulefone Be Pro

Postprzez loney » poniedziałek, 16 lutego 2015, 14:38

Mi po aktualizacji szwankuje autoobracanie
Avatar użytkownika
loney
 
Posty: 166
Dołączył(a): poniedziałek, 15 września 2014, 23:35

Reklama

en.001phone.cn=

Re: Recenzja, test ulefone Be Pro

Postprzez Maksu » poniedziałek, 16 lutego 2015, 22:52

Czy do tego modelu można dostać szkło hartowane?
ULEFONE BE PRO za 490zł z VAT z CooliCool od 26.02.2015. (nadal ok, za wyj. wymiany baterii po 7 m-c)
Pobożne życzenie: http://pastebin.com/A0eDyc1g
Avatar użytkownika
Maksu
AKTYWNY
 
Posty: 327
Dołączył(a): wtorek, 15 kwietnia 2014, 17:53
Pochwały: 2

Re: Recenzja, test ulefone Be Pro

Postprzez loney » wtorek, 17 lutego 2015, 19:55

W tym telefonie chyba nie da sie przenosic aplikacji na sd karte, a szkoda. :/
Avatar użytkownika
loney
 
Posty: 166
Dołączył(a): poniedziałek, 15 września 2014, 23:35

Re: Recenzja, test ulefone Be Pro

Postprzez Emce95 » wtorek, 17 lutego 2015, 21:00

loney napisał(a):W tym telefonie chyba nie da sie przenosic aplikacji na sd karte, a szkoda. :/

Musi się dać przenieść :D tam siedzi 4.4.4 on ma taką funkcję ;D a jak nie to apkę ściągnąć, ale musi być taka opcja.
Emce95
 
Posty: 108
Dołączył(a): wtorek, 23 grudnia 2014, 00:04
Pochwały: 2

Re: Recenzja, test ulefone Be Pro

Postprzez loney » wtorek, 17 lutego 2015, 22:03

Nie ma takiej opcji. A nawet gdy się ściągnie apke i ma się rota to nic z tego bo w każdej apce pisze że karta współdziała razem z telefonem czy coś takiego a telefon nie zapisuje na niej żadnych gier z marketu jedynie zrobione zdjęcia :/
Avatar użytkownika
loney
 
Posty: 166
Dołączył(a): poniedziałek, 15 września 2014, 23:35

Re: Recenzja, test ulefone Be Pro

Postprzez teemid » środa, 18 lutego 2015, 16:50

Gdzie teraz najtaniej kupię? Co i jak z tym kodem co było wczesniej o nim wspominane. Pierwszy raz kupuję to nie jestem obczajony.
teemid
 
Posty: 2
Dołączył(a): środa, 18 lutego 2015, 16:44

Re: Recenzja, test ulefone Be Pro

Postprzez MikeM » środa, 18 lutego 2015, 17:05

Teraz wszędzie kosztuje ~170$, na Ali kilka dolarów taniej (u względnie pewnych sprzedawców).
Zaglądaj do działu sklepów na forum, może będą na na niego jakieś kupony. Ewentualnie poczekaj na kupony i promocje które mogą się pojawić w nowym roku kozy i na wiosnę.

A jeśli chodzi o te kupony które były to już nie działają :)
Avatar użytkownika
MikeM
 
Posty: 176
Dołączył(a): wtorek, 12 sierpnia 2014, 14:36
Pochwały: 7

Re: Recenzja, test ulefone Be Pro

Postprzez Asmo » środa, 18 lutego 2015, 17:22

Chyba najtaniej kupisz na GearBest, z tym kodem: UFBPROLM
Asmo
 
Posty: 6
Dołączył(a): poniedziałek, 9 lutego 2015, 19:13

Re: Recenzja, test ulefone Be Pro

Postprzez teemid » środa, 18 lutego 2015, 17:45

A gdzie te kody się wpisuje/podaje?
teemid
 
Posty: 2
Dołączył(a): środa, 18 lutego 2015, 16:44

Re: Recenzja, test ulefone Be Pro

Postprzez MikeM » środa, 18 lutego 2015, 22:39

Przy podsumowaniu, przed zatwierdzeniem zamówienia.
Avatar użytkownika
MikeM
 
Posty: 176
Dołączył(a): wtorek, 12 sierpnia 2014, 14:36
Pochwały: 7

Re: Recenzja, test ulefone Be Pro

Postprzez TomdeX » poniedziałek, 23 lutego 2015, 19:20

Mój unboxing tego telefonu ze sklepu coolicool, dzisiaj doszedł :) :


Pochwały przyznane za posta: 3
TomdeX
 
Posty: 79
Dołączył(a): poniedziałek, 15 grudnia 2014, 16:39
Lokalizacja: Leszno
Pochwały: 9

Re: Recenzja, test ulefone Be Pro

Postprzez marx » wtorek, 24 lutego 2015, 00:47

Dostałes go z chińskim językiem :shock:
Mi sie jeszcze nie zdarzyło, może telefon ma drugie zycie w Polsce.
marx
Administrator
 
Posty: 5964
Dołączył(a): sobota, 6 marca 2010, 02:35
Lokalizacja: aliexpress
Pochwały: 191

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Recenzje, testy i opinie użytkowników telefonów z Chin



Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości

  • Reklama