• Reklama

Recenzja, test ulefone Be Pro

W tym dziale można przeczytać i umieścić recenzje chińskiego telefonu lub tabletu.

Re: Recenzja, test ulefone Be Pro

Postprzez loney » 16 lut 2015, o 14:38

Mi po aktualizacji szwankuje autoobracanie
Avatar użytkownika
loney
 
Posty: 166
Dołączył(a): 15 wrz 2014, o 23:35

Reklama

Re: Recenzja, test ulefone Be Pro

Postprzez Maksu » 16 lut 2015, o 22:52

Czy do tego modelu można dostać szkło hartowane?
ULEFONE BE PRO za 490zł z VAT z CooliCool od 26.02.2015. (nadal ok, za wyj. wymiany baterii po 7 m-c)
Pobożne życzenie: http://pastebin.com/A0eDyc1g
Avatar użytkownika
Maksu
AKTYWNY
 
Posty: 328
Dołączył(a): 15 kwi 2014, o 17:53
Pochwały: 2

Re: Recenzja, test ulefone Be Pro

Postprzez loney » 17 lut 2015, o 19:55

W tym telefonie chyba nie da sie przenosic aplikacji na sd karte, a szkoda. :/
Avatar użytkownika
loney
 
Posty: 166
Dołączył(a): 15 wrz 2014, o 23:35

Re: Recenzja, test ulefone Be Pro

Postprzez Emce95 » 17 lut 2015, o 21:00

loney napisał(a):Kod został ukryty, aby go zobaczyć zarejestruj się lub zaloguj!

Musi się dać przenieść :D tam siedzi 4.4.4 on ma taką funkcję ;D a jak nie to apkę ściągnąć, ale musi być taka opcja.
Emce95
 
Posty: 111
Dołączył(a): 23 gru 2014, o 00:04
Pochwały: 3

Re: Recenzja, test ulefone Be Pro

Postprzez loney » 17 lut 2015, o 22:03

Nie ma takiej opcji. A nawet gdy się ściągnie apke i ma się rota to nic z tego bo w każdej apce pisze że karta współdziała razem z telefonem czy coś takiego a telefon nie zapisuje na niej żadnych gier z marketu jedynie zrobione zdjęcia :/
Avatar użytkownika
loney
 
Posty: 166
Dołączył(a): 15 wrz 2014, o 23:35

Re: Recenzja, test ulefone Be Pro

Postprzez teemid » 18 lut 2015, o 16:50

Gdzie teraz najtaniej kupię? Co i jak z tym kodem co było wczesniej o nim wspominane. Pierwszy raz kupuję to nie jestem obczajony.
teemid
 
Posty: 2
Dołączył(a): 18 lut 2015, o 16:44

Re: Recenzja, test ulefone Be Pro

Postprzez MikeM » 18 lut 2015, o 17:05

Teraz wszędzie kosztuje ~170$, na Ali kilka dolarów taniej (u względnie pewnych sprzedawców).
Zaglądaj do działu sklepów na forum, może będą na na niego jakieś kupony. Ewentualnie poczekaj na kupony i promocje które mogą się pojawić w nowym roku kozy i na wiosnę.

A jeśli chodzi o te kupony które były to już nie działają :)
Avatar użytkownika
MikeM
 
Posty: 176
Dołączył(a): 12 sie 2014, o 14:36
Pochwały: 7

Re: Recenzja, test ulefone Be Pro

Postprzez Asmo » 18 lut 2015, o 17:22

Chyba najtaniej kupisz na GearBest, z tym kodem: UFBPROLM
Asmo
 
Posty: 6
Dołączył(a): 9 lut 2015, o 19:13

Re: Recenzja, test ulefone Be Pro

Postprzez teemid » 18 lut 2015, o 17:45

A gdzie te kody się wpisuje/podaje?
teemid
 
Posty: 2
Dołączył(a): 18 lut 2015, o 16:44

Re: Recenzja, test ulefone Be Pro

Postprzez MikeM » 18 lut 2015, o 22:39

Przy podsumowaniu, przed zatwierdzeniem zamówienia.
Avatar użytkownika
MikeM
 
Posty: 176
Dołączył(a): 12 sie 2014, o 14:36
Pochwały: 7

Re: Recenzja, test ulefone Be Pro

Postprzez TomdeX » 23 lut 2015, o 19:20

Mój unboxing tego telefonu ze sklepu coolicool, dzisiaj doszedł :) :


Pochwały przyznane za posta: 3
TomdeX
 
Posty: 79
Dołączył(a): 15 gru 2014, o 16:39
Lokalizacja: Leszno
Pochwały: 9

Re: Recenzja, test ulefone Be Pro

Postprzez marx » 24 lut 2015, o 00:47

Dostałes go z chińskim językiem :shock:
Mi sie jeszcze nie zdarzyło, może telefon ma drugie zycie w Polsce.
marx
Administrator
 
Posty: 6221
Dołączył(a): 6 mar 2010, o 02:35
Lokalizacja: aliexpress
Pochwały: 200

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Recenzje, testy i opinie użytkowników telefonów z Chin



Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości

  • Reklama