• Reklama

Recenzja, test ulefone Be Pro

W tym dziale można przeczytać i umieścić recenzje chińskiego telefonu lub tabletu.

Re: Recenzja, test ulefone Be Pro

Postprzez marx » 12 lut 2015, o 01:26

najpierw przeczytaj to poradnik-jak-zwiekszyc-glosnosc-gdy-jest-zbyt-cicho-t8402.htm

Kod został ukryty, aby go zobaczyć zarejestruj się lub zaloguj!

lub
Kod został ukryty, aby go zobaczyć zarejestruj się lub zaloguj!


Pochwały przyznane za posta: 2
marx
Administrator
 
Posty: 7327
Dołączył(a): 6 mar 2010, o 02:35
Lokalizacja: aliexpress
Pochwały: 224
Telefon:: Dual sim

Reklama

Re: Recenzja, test ulefone Be Pro

Postprzez marx » 13 lut 2015, o 17:36

Pojawiła się aktualizacja OTA
Nowa wersja firmware (c211_gq3019_3m_hd_extamp_20150129) naprawia kilka błędów związane z identyfikowaniem rozmówcy i przynosi optymalizacje kilku funkcji systemu.



Ulefone zgapowiada kolejną aktualizację OTA na 28 lutego, być może naprawiona zostanie kamera( róż na środku zdjęcia) Android 5.0 Lollipop jest obecnie testowany i nie jest jeszcze gotowy do publicznego wydania.
marx
Administrator
 
Posty: 7327
Dołączył(a): 6 mar 2010, o 02:35
Lokalizacja: aliexpress
Pochwały: 224
Telefon:: Dual sim

Re: Recenzja, test ulefone Be Pro

Postprzez loney » 14 lut 2015, o 12:13

Super że producent robi tyle aktualizacji i naprawia blędy :) oby jeszcze naprawili przedni aparat :/

Lecz mam problem, aktualozacja nie chce mi się pobrać, niby pobiera się a po chwili wywala że błąd połączenia :/
Avatar użytkownika
loney
 
Posty: 166
Dołączył(a): 15 wrz 2014, o 23:35
Telefon:: Ulefone be pro

Re: Recenzja, test ulefone Be Pro

Postprzez znk » 14 lut 2015, o 14:37

Cześć,

Zastanawiam się nad kupnem Be Pro, jednak wcześniej chciałbym zapytać o parę rzeczy obecnych użytkowników.

Jak wypadają bebechy jeżeli chodzi o gry ? Telefon płynnie i bezproblemowo uciągnie takie apki jak XCOM, Banner Saga itp?
Bardziej z ciekawości niż zamiaru zapytam jak ma się sprawa do takich tytułów jak GTA:SA, Dead Trigger ?
Obudowa nagrzewa się ?

Jak zachowuje się bateria po dłuższym użytkowaniu i (domyślam się) zakończonym formatowaniu ?

Pytanie laika, jak architektura 64 wpływa na szybkość użytkowania i aplikację ?
znk
 
Posty: 15
Dołączył(a): 14 lut 2015, o 14:19
Telefon:: sgs

Re: Recenzja, test ulefone Be Pro

Postprzez Maksu » 14 lut 2015, o 14:45

Przecie tego typu baterii się nie formuje... Nie sądziłem że w XXI w ktoś jeszcze to próbuje robić :)
Ostatnio edytowano 14 lut 2015, o 16:18 przez Maksu, łącznie edytowano 1 raz
XIAOMI REDMI 4X od 21.07.2017
Avatar użytkownika
Maksu
AKTYWNY
 
Posty: 326
Dołączył(a): 15 kwi 2014, o 17:53
Pochwały: 2
Telefon:: Ulefone Be Pro

Re: Recenzja, test ulefone Be Pro

Postprzez blue_voyager » 14 lut 2015, o 14:47

znk napisał(a):Kod został ukryty, aby go zobaczyć zarejestruj się lub zaloguj!

Formatować to możesz sobie dysk, baterie się formuje (nowych typów tak jak napisał Maksu już nie).
Sprzedam:
Szkła, folie, etui do chińskich telefonów - duży wybór.

FAQ DZIAŁU ZAKUPÓW
Avatar użytkownika
blue_voyager
VIP
 
Posty: 5986
Dołączył(a): 16 cze 2013, o 12:54
Lokalizacja: Wałbrzych
Pochwały: 239
Ostrzeżenia: -1
Telefon:: Jiayu S3

Re: Recenzja, test ulefone Be Pro

Postprzez znk » 14 lut 2015, o 15:59

Nie chce się bronić, ale faktycznie źle się wyraziłem.

Prosiłbym o odpowiedź na zadane pytania ;-)
znk
 
Posty: 15
Dołączył(a): 14 lut 2015, o 14:19
Telefon:: sgs

Re: Recenzja, test ulefone Be Pro

Postprzez loney » 14 lut 2015, o 16:00

Ma ktos jakies problemy z akualizacj??
Avatar użytkownika
loney
 
Posty: 166
Dołączył(a): 15 wrz 2014, o 23:35
Telefon:: Ulefone be pro

Re: Recenzja, test ulefone Be Pro

Postprzez opcc » 14 lut 2015, o 17:54

z aktualizacją mam to samo co ty.
przy pierwszym ładowaniu bateria miała pojemność tylko 2000mAh
opcc
 
Posty: 6
Dołączył(a): 11 lut 2015, o 23:59
Telefon:: ulefone be pro

Re: Recenzja, test ulefone Be Pro

Postprzez erOl » 14 lut 2015, o 18:09

Podajcie proszę informację ile zostaje miejsca na aplikacje?
erOl
 
Posty: 90
Dołączył(a): 30 lis 2014, o 12:45
Telefon:: Sony

Re: Recenzja, test ulefone Be Pro

Postprzez opcc » 14 lut 2015, o 18:44

Na aplikację zostaje 13GB
opcc
 
Posty: 6
Dołączył(a): 11 lut 2015, o 23:59
Telefon:: ulefone be pro

Re: Recenzja, test ulefone Be Pro

Postprzez opcc » 15 lut 2015, o 22:27

Do posiadaczy Ulefone be pro czy po ostatniej aktualizacji działa wam light i proximity sensor?
opcc
 
Posty: 6
Dołączył(a): 11 lut 2015, o 23:59
Telefon:: ulefone be pro

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Recenzje, testy i opinie użytkowników telefonów z Chin



Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości

  • Reklama