• Reklama

Recenzja, test ulefone Be Pro

W tym dziale można przeczytać i umieścić recenzje chińskiego telefonu lub tabletu.

Re: Recenzja, test ulefone Be Pro

Postprzez Maksu » piątek, 6 lutego 2015, 23:51

Też aż tak szczegółowo tego nie rozkminiam bo i po co :)
Taniej fona z parametrami jak z mojego podpisu nie widziałem od zarejestrowania się na forum (może kiedyś były lepsze ceny, gdy był niższy kurs dolca). Może w marcu wyjdzie coś podobnego 30$ taniej w ogólnym rozrachunku, kto wie :-)
Ale tak to można czekać wieczność. Ja tam ustaliłem sobie konkretne wymagania i szczerze mówiąc myślałem, że nic takiego przy swoich założeniach nie trafię do końca 2015 a tu proszę :-D
ULEFONE BE PRO za 490zł z VAT z CooliCool od 26.02.2015. (nadal ok, za wyj. wymiany baterii po 7 m-c)
Pobożne życzenie: http://pastebin.com/A0eDyc1g
Avatar użytkownika
Maksu
AKTYWNY
 
Posty: 328
Dołączył(a): wtorek, 15 kwietnia 2014, 17:53
Pochwały: 2

Reklama

Re: Recenzja, test ulefone Be Pro

Postprzez Piotrekb88 » sobota, 7 lutego 2015, 04:23

Też długo oczekiwałem takiego telefonu. Jedynie co mi się nie podoba to: brak podświetlanych klawiszy i grubość gabaryt. Ale zamówiłem dla mnie i dla mojej drugiej połówki, zobaczymy co jest wart.
Swoją drogą nie orientujecie dla jakich marek ulefone jest producentem? Gdzieś na forum pisało że produkują telefony pod brand.
Piotrekb88
 
Posty: 11
Dołączył(a): czwartek, 3 kwietnia 2014, 17:40
Pochwały: 2

Re: Recenzja, test ulefone Be Pro

Postprzez Trofa » niedziela, 8 lutego 2015, 01:48

Niestety, zniżka "beprocic" juz wygasła. Wie ktoś gdzie jeszcze mozna kupic ten telefonik w tak niskiej cenie?

Pozdrawiam.
Trofa
 
Posty: 1
Dołączył(a): niedziela, 8 lutego 2015, 01:43

Re: Recenzja, test ulefone Be Pro

Postprzez pakerps » poniedziałek, 9 lutego 2015, 09:26

Trofa napisał(a):Kod został ukryty, aby go zobaczyć zarejestruj się lub zaloguj!



Ja zamówiłem na gearbest 135 $ ale za chwile pokazała sie promocja na CooliCool za 119 $ i tu też zamówiłem i sfinalizowałem tranzakcje, na gearbest mam status oczekiwania na zapłatę może ktos jest chętny ?
Avatar użytkownika
pakerps
AKTYWNY
 
Posty: 212
Dołączył(a): poniedziałek, 2 grudnia 2013, 11:03
Pochwały: 6

Re: Recenzja, test ulefone Be Pro

Postprzez voytecc » wtorek, 10 lutego 2015, 01:25

jeśli ktoś ma jakieś kody na be pro lub p6000 to poproszę na PW

Zastanawia mnie iż p6000 waży prawie tyle samo co be pro , grubość też prawie ta sama

skąd najtaniej zakupić i jaką najlepiej płatność wybrać ?
pozdrawiam
voytecc
 
Posty: 6
Dołączył(a): wtorek, 29 lipca 2014, 23:07

Re: Recenzja, test ulefone Be Pro

Postprzez marx » wtorek, 10 lutego 2015, 23:22

Jak kogoś interesuje jak działa ulefone be pro, to dodałem film https://www.youtube.com/channel/UC7GZW- ... hSp954TMQA
marx
Administrator
 
Posty: 6003
Dołączył(a): sobota, 6 marca 2010, 02:35
Lokalizacja: aliexpress
Pochwały: 193

Re: Recenzja, test ulefone Be Pro

Postprzez moskit81 » środa, 11 lutego 2015, 00:12

Czy inni użytkownicy na swoich zdjęciach też mają te przebarwienia? Na youtube jest kilka recenzji i nie zauważyli tego, może to jakaś jedna felerna sztuka?
moskit81
 
Posty: 43
Dołączył(a): wtorek, 24 grudnia 2013, 11:46

Re: Recenzja, test ulefone Be Pro

Postprzez marx » środa, 11 lutego 2015, 00:25

nie wszyscy to mają.
marx
Administrator
 
Posty: 6003
Dołączył(a): sobota, 6 marca 2010, 02:35
Lokalizacja: aliexpress
Pochwały: 193

Re: Recenzja, test ulefone Be Pro

Postprzez opcc » czwartek, 12 lutego 2015, 00:11

marxxx jak u ciebie z jakością mikrofony w moim tel rozmówcy nażekają że słabo mnie słychać
opcc
 
Posty: 6
Dołączył(a): środa, 11 lutego 2015, 23:59

Re: Recenzja, test ulefone Be Pro

Postprzez marx » czwartek, 12 lutego 2015, 00:16

Już go nie mam, nikt z rozmówców tego nie sygnalizował, ale faktycznie, jak zapytałem żonę jak mnie słyszy to stwierdziła że trochę ciszej niż w poprzednim telefonie. Zawsze można podnieść czułość mikrofonu w menu serwisowym.
marx
Administrator
 
Posty: 6003
Dołączył(a): sobota, 6 marca 2010, 02:35
Lokalizacja: aliexpress
Pochwały: 193

Re: Recenzja, test ulefone Be Pro

Postprzez opcc » czwartek, 12 lutego 2015, 00:30

A jak wejść w menu serwisowe
opcc
 
Posty: 6
Dołączył(a): środa, 11 lutego 2015, 23:59

Re: Recenzja, test ulefone Be Pro

Postprzez loney » czwartek, 12 lutego 2015, 00:34

Też jestem ciekaw jako jego przyszły właściciel ;)
Avatar użytkownika
loney
 
Posty: 166
Dołączył(a): poniedziałek, 15 września 2014, 23:35

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Recenzje, testy i opinie użytkowników telefonów z Chin



Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości

  • Reklama