• Reklama

Recenzja, test ulefone Be Pro

W tym dziale można przeczytać i umieścić recenzje chińskiego telefonu lub tabletu.

Re: Recenzja, test ulefone Be Pro

Postprzez solpot » czwartek, 5 lutego 2015, 14:11

We are sorry that we mentioned that our phones uses Sony camera in our disclosed product information. It is a mistake made by our official when we were doing marketing promotion. Although Sony camera technology is widely used for a varies of phone cameras, our camera indeed is not Sony.

We sincerely do apologize here for it, and we have corrected it on our official website and other websites, and promise the same problem won't happen again.

Please superise us. We are sure to be more serious on our product information in future.



uleFone Promotion Team
February 4.2015


Informacja od producenta, że niestety w telefonie nie znajduje się kamera Sony, lecz OmniVision.
solpot
 
Posty: 46
Dołączył(a): sobota, 13 września 2014, 23:37
Pochwały: 1

Reklama

Re: Recenzja, test ulefone Be Pro

Postprzez kombajnik » czwartek, 5 lutego 2015, 14:28

Tak tak...mistake.... wszystko to było częścią zaplanowanej kampanii reklamowej :D
kombajnik
AKTYWNY
 
Posty: 679
Dołączył(a): niedziela, 14 kwietnia 2013, 18:46
Pochwały: 13

Re: Recenzja, test ulefone Be Pro

Postprzez Maksu » piątek, 6 lutego 2015, 21:17

Ja się już zdecydowałem na ten telefonik świadom jego zad i walet ;) Głównie nie jestem pewny tego czy się odnajdę w dłoni z takim klockiem na co dzień mimo iż przymierzałem się do większych telefonów :-)
Po okazjonalnej cenie (z CooliCool), mam nadzieję że dojdzie cały i zdrowy.
ULEFONE BE PRO za 490zł z VAT z CooliCool od 26.02.2015. (nadal ok, za wyj. wymiany baterii po 7 m-c)
Pobożne życzenie: http://pastebin.com/A0eDyc1g
Avatar użytkownika
Maksu
AKTYWNY
 
Posty: 327
Dołączył(a): wtorek, 15 kwietnia 2014, 17:53
Pochwały: 2

Re: Recenzja, test ulefone Be Pro

Postprzez Nibiru » piątek, 6 lutego 2015, 21:19

Mi się podoba że dali ekran HD, nikt nie zauważy różnicy a bateria będzie dłużej trzymać.
Nibiru
AKTYWNY
 
Posty: 203
Dołączył(a): poniedziałek, 29 września 2014, 16:52
Pochwały: 15

Re: Recenzja, test ulefone Be Pro

Postprzez blue_voyager » piątek, 6 lutego 2015, 21:21

Promocje na ten telefon się przebijają, cena ładnie zeszła w ciągu kilku dni. Ciekawe czy to już koniec czy jeszcze ktoś coś uszczknie.
Sprzedam:
Szkła, folie, etui do chińskich telefonów - duży wybór.

FAQ DZIAŁU ZAKUPÓW
Avatar użytkownika
blue_voyager
VIP
 
Posty: 5625
Dołączył(a): niedziela, 16 czerwca 2013, 12:54
Lokalizacja: Wałbrzych
Pochwały: 205
Ostrzeżenia: -1

Re: Recenzja, test ulefone Be Pro

Postprzez spidercomp » piątek, 6 lutego 2015, 21:38

Gdzie jest najtańszy??
Avatar użytkownika
spidercomp
 
Posty: 186
Dołączył(a): niedziela, 24 lutego 2013, 14:07
Lokalizacja: Cieszyn
Pochwały: 1

Re: Recenzja, test ulefone Be Pro

Postprzez blue_voyager » piątek, 6 lutego 2015, 21:40

Chyba w coolicool, po 119$.
Sprzedam:
Szkła, folie, etui do chińskich telefonów - duży wybór.

FAQ DZIAŁU ZAKUPÓW
Avatar użytkownika
blue_voyager
VIP
 
Posty: 5625
Dołączył(a): niedziela, 16 czerwca 2013, 12:54
Lokalizacja: Wałbrzych
Pochwały: 205
Ostrzeżenia: -1

Re: Recenzja, test ulefone Be Pro

Postprzez areq1987 » piątek, 6 lutego 2015, 23:23

Ciekawe czemu cena tego tela tak poleciała, czyżby bali się spadku sprzedaży po aferze z aparatem?
areq1987
AKTYWNY
 
Posty: 762
Dołączył(a): środa, 27 lutego 2013, 00:44
Lokalizacja: mielec
Pochwały: 4

Re: Recenzja, test ulefone Be Pro

Postprzez blue_voyager » piątek, 6 lutego 2015, 23:39

Bez przesady. Poza tym cena wcale nie poleciała, cały czas oscyluje w granicach 160-170$. Te obniżki są dla konkretnych, określonych grup, np użytkowników tego forum. I to sklepy obecne na forum zabiegają u kupujących. Najpierw była cena w okolicach 146$, potem ktoś przebił na 135, teraz coolicool przebił wszystkich i dał 119$ i to wszystko w ciągu jednego-dwóch dni. Ale to nie są ceny dla każdego kto wejdzie na strony sklepów, trzeba znać kod promocji a ten podaje się na forum.
Sprzedam:
Szkła, folie, etui do chińskich telefonów - duży wybór.

FAQ DZIAŁU ZAKUPÓW
Avatar użytkownika
blue_voyager
VIP
 
Posty: 5625
Dołączył(a): niedziela, 16 czerwca 2013, 12:54
Lokalizacja: Wałbrzych
Pochwały: 205
Ostrzeżenia: -1

Re: Recenzja, test ulefone Be Pro

Postprzez Maksu » piątek, 6 lutego 2015, 23:42

@areq1987
Dobre pytanie. W sumie telefonik z trochę słabszymi parametrami od popularnego na forum Elephone p3000s (brak czytnika - mnie nie jest potrzebny, chyba nieco słabszy procek - na tym akurat się nie znam, no i pojemność baterii mniejsza) ale @marxxx pisał, że niby lepsze plastiki w Ulce. Przyznam, że w moim przypadku przeważyła cena. Zdecydowałem się na opcję ze zwrotem za VAT (+10$) gdyby został doliczony. W sumie całość teoretycznie wychodzi niecałe 500zł. Przy tym kursie dolca to i tak dobrze :-)
Nie wiem czy podobną opcję ubezpieczeń ma GearBest ale to już i tak teraz nieistotne, zamówienie poszło :-)
ULEFONE BE PRO za 490zł z VAT z CooliCool od 26.02.2015. (nadal ok, za wyj. wymiany baterii po 7 m-c)
Pobożne życzenie: http://pastebin.com/A0eDyc1g
Avatar użytkownika
Maksu
AKTYWNY
 
Posty: 327
Dołączył(a): wtorek, 15 kwietnia 2014, 17:53
Pochwały: 2

Re: Recenzja, test ulefone Be Pro

Postprzez areq1987 » piątek, 6 lutego 2015, 23:43

No ok tylko wszystko rozbija się o marze widocznie mają ja na tyle duża ze opłaca im się robić promocje rzędu $50 mniej..
areq1987
AKTYWNY
 
Posty: 762
Dołączył(a): środa, 27 lutego 2013, 00:44
Lokalizacja: mielec
Pochwały: 4

Re: Recenzja, test ulefone Be Pro

Postprzez blue_voyager » piątek, 6 lutego 2015, 23:45

Ale marże to problem sklepu nie kupującego, prawda? Po co rozważać coś na co nie ma się wpływu. Trzeba się cieszyć z tej wojny cenowej na forum i korzystać.
Sprzedam:
Szkła, folie, etui do chińskich telefonów - duży wybór.

FAQ DZIAŁU ZAKUPÓW
Avatar użytkownika
blue_voyager
VIP
 
Posty: 5625
Dołączył(a): niedziela, 16 czerwca 2013, 12:54
Lokalizacja: Wałbrzych
Pochwały: 205
Ostrzeżenia: -1

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Recenzje, testy i opinie użytkowników telefonów z Chin



Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość

  • Reklama