• Reklama

Recenzja, test ulefone Be Pro

W tym dziale można przeczytać i umieścić recenzje chińskiego telefonu lub tabletu.

Re: Recenzja, test ulefone Be Pro

Postprzez solpot » 5 lut 2015, o 14:11

Kod został ukryty, aby go zobaczyć zarejestruj się lub zaloguj!


Informacja od producenta, że niestety w telefonie nie znajduje się kamera Sony, lecz OmniVision.
solpot
 
Posty: 46
Dołączył(a): 13 wrz 2014, o 23:37
Pochwały: 1
Telefon:: LeTV

Reklama

Re: Recenzja, test ulefone Be Pro

Postprzez kombajnik » 5 lut 2015, o 14:28

Tak tak...mistake.... wszystko to było częścią zaplanowanej kampanii reklamowej :D
kombajnik
AKTYWNY
 
Posty: 785
Dołączył(a): 14 kwi 2013, o 18:46
Pochwały: 20
Telefon:: ZUK Z2
ROM: ZUI 2.1

Re: Recenzja, test ulefone Be Pro

Postprzez Maksu » 6 lut 2015, o 21:17

Ja się już zdecydowałem na ten telefonik świadom jego zad i walet ;) Głównie nie jestem pewny tego czy się odnajdę w dłoni z takim klockiem na co dzień mimo iż przymierzałem się do większych telefonów :-)
Po okazjonalnej cenie (z CooliCool), mam nadzieję że dojdzie cały i zdrowy.
XIAOMI REDMI 4X od 21.07.2017
Avatar użytkownika
Maksu
AKTYWNY
 
Posty: 326
Dołączył(a): 15 kwi 2014, o 17:53
Pochwały: 2
Telefon:: Ulefone Be Pro

Re: Recenzja, test ulefone Be Pro

Postprzez Nibiru » 6 lut 2015, o 21:19

Mi się podoba że dali ekran HD, nikt nie zauważy różnicy a bateria będzie dłużej trzymać.
Nibiru
AKTYWNY
 
Posty: 235
Dołączył(a): 29 wrz 2014, o 16:52
Pochwały: 20
Telefon:: Nibiru H1
ROM: 4.2.2.

Re: Recenzja, test ulefone Be Pro

Postprzez blue_voyager » 6 lut 2015, o 21:21

Promocje na ten telefon się przebijają, cena ładnie zeszła w ciągu kilku dni. Ciekawe czy to już koniec czy jeszcze ktoś coś uszczknie.
Sprzedam:
Szkła, folie, etui do chińskich telefonów - duży wybór.

FAQ DZIAŁU ZAKUPÓW
Avatar użytkownika
blue_voyager
VIP
 
Posty: 5986
Dołączył(a): 16 cze 2013, o 12:54
Lokalizacja: Wałbrzych
Pochwały: 239
Ostrzeżenia: -1
Telefon:: Jiayu S3

Re: Recenzja, test ulefone Be Pro

Postprzez spidercomp » 6 lut 2015, o 21:38

Gdzie jest najtańszy??
Avatar użytkownika
spidercomp
 
Posty: 186
Dołączył(a): 24 lut 2013, o 14:07
Lokalizacja: Cieszyn
Pochwały: 1
Telefon:: ZTE

Re: Recenzja, test ulefone Be Pro

Postprzez blue_voyager » 6 lut 2015, o 21:40

Chyba w coolicool, po 119$.
Sprzedam:
Szkła, folie, etui do chińskich telefonów - duży wybór.

FAQ DZIAŁU ZAKUPÓW
Avatar użytkownika
blue_voyager
VIP
 
Posty: 5986
Dołączył(a): 16 cze 2013, o 12:54
Lokalizacja: Wałbrzych
Pochwały: 239
Ostrzeżenia: -1
Telefon:: Jiayu S3

Re: Recenzja, test ulefone Be Pro

Postprzez areq1987 » 6 lut 2015, o 23:23

Ciekawe czemu cena tego tela tak poleciała, czyżby bali się spadku sprzedaży po aferze z aparatem?
areq1987
VIP
 
Posty: 818
Dołączył(a): 27 lut 2013, o 00:44
Lokalizacja: mielec
Pochwały: 6
Telefon:: Xiaomi MI5 64GB
ROM: 7.1.2 AOSP

Re: Recenzja, test ulefone Be Pro

Postprzez blue_voyager » 6 lut 2015, o 23:39

Bez przesady. Poza tym cena wcale nie poleciała, cały czas oscyluje w granicach 160-170$. Te obniżki są dla konkretnych, określonych grup, np użytkowników tego forum. I to sklepy obecne na forum zabiegają u kupujących. Najpierw była cena w okolicach 146$, potem ktoś przebił na 135, teraz coolicool przebił wszystkich i dał 119$ i to wszystko w ciągu jednego-dwóch dni. Ale to nie są ceny dla każdego kto wejdzie na strony sklepów, trzeba znać kod promocji a ten podaje się na forum.
Sprzedam:
Szkła, folie, etui do chińskich telefonów - duży wybór.

FAQ DZIAŁU ZAKUPÓW
Avatar użytkownika
blue_voyager
VIP
 
Posty: 5986
Dołączył(a): 16 cze 2013, o 12:54
Lokalizacja: Wałbrzych
Pochwały: 239
Ostrzeżenia: -1
Telefon:: Jiayu S3

Re: Recenzja, test ulefone Be Pro

Postprzez Maksu » 6 lut 2015, o 23:42

@areq1987
Dobre pytanie. W sumie telefonik z trochę słabszymi parametrami od popularnego na forum Elephone p3000s (brak czytnika - mnie nie jest potrzebny, chyba nieco słabszy procek - na tym akurat się nie znam, no i pojemność baterii mniejsza) ale @marxxx pisał, że niby lepsze plastiki w Ulce. Przyznam, że w moim przypadku przeważyła cena. Zdecydowałem się na opcję ze zwrotem za VAT (+10$) gdyby został doliczony. W sumie całość teoretycznie wychodzi niecałe 500zł. Przy tym kursie dolca to i tak dobrze :-)
Nie wiem czy podobną opcję ubezpieczeń ma GearBest ale to już i tak teraz nieistotne, zamówienie poszło :-)
XIAOMI REDMI 4X od 21.07.2017
Avatar użytkownika
Maksu
AKTYWNY
 
Posty: 326
Dołączył(a): 15 kwi 2014, o 17:53
Pochwały: 2
Telefon:: Ulefone Be Pro

Re: Recenzja, test ulefone Be Pro

Postprzez areq1987 » 6 lut 2015, o 23:43

No ok tylko wszystko rozbija się o marze widocznie mają ja na tyle duża ze opłaca im się robić promocje rzędu $50 mniej..
areq1987
VIP
 
Posty: 818
Dołączył(a): 27 lut 2013, o 00:44
Lokalizacja: mielec
Pochwały: 6
Telefon:: Xiaomi MI5 64GB
ROM: 7.1.2 AOSP

Re: Recenzja, test ulefone Be Pro

Postprzez blue_voyager » 6 lut 2015, o 23:45

Ale marże to problem sklepu nie kupującego, prawda? Po co rozważać coś na co nie ma się wpływu. Trzeba się cieszyć z tej wojny cenowej na forum i korzystać.
Sprzedam:
Szkła, folie, etui do chińskich telefonów - duży wybór.

FAQ DZIAŁU ZAKUPÓW
Avatar użytkownika
blue_voyager
VIP
 
Posty: 5986
Dołączył(a): 16 cze 2013, o 12:54
Lokalizacja: Wałbrzych
Pochwały: 239
Ostrzeżenia: -1
Telefon:: Jiayu S3

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Recenzje, testy i opinie użytkowników telefonów z Chin



Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość

  • Reklama