• Reklama

Recenzja test Siswoo Cooper i7

W tym dziale można przeczytać i umieścić recenzje chińskiego telefonu lub tabletu.

Re: Recenzja test Siswoo Cooper i7

Postprzez bartazzz » czwartek, 25 czerwca 2015, 10:35

niestety prawda
zanim napiszesz post użyj funkcji SZUKAJ!!!
Avatar użytkownika
bartazzz
VIP
 
Posty: 5049
Dołączył(a): sobota, 19 stycznia 2013, 12:03
Lokalizacja: Koszalin
Pochwały: 84

Reklama

Re: Recenzja test Siswoo Cooper i7

Postprzez coolicool » środa, 8 lipca 2015, 16:07

Only $139.99 for SISWOO COOPER I7 :-)
$199.99 for Elephone S7

Obrazek
coolicool
AKTYWNY
 
Posty: 794
Dołączył(a): czwartek, 17 kwietnia 2014, 11:44
Pochwały: 2

Re: Recenzja test Siswoo Cooper i7

Postprzez p4w6i » sobota, 8 sierpnia 2015, 14:26

Gps się dobrze sprawuje ?
p4w6i
 
Posty: 6
Dołączył(a): środa, 5 sierpnia 2015, 23:12

Re: Recenzja test Siswoo Cooper i7

Postprzez shayk » sobota, 8 sierpnia 2015, 15:02

coolicool napisał(a):Only $139.99 for SISWOO COOPER I7 :-)


It was 120$ on gearbest...
MEIZU MX4 < LENOVO K3 NOTE < MEIZU M2 < ELEPHONE P7000 < XIAOMI Mi3 < MEIZU M1 NOTE < EACHINE M1 < P6i < STAR N9800
Pomagam w zakupach z Chin
Avatar użytkownika
shayk
VIP
 
Posty: 1871
Dołączył(a): piątek, 4 kwietnia 2014, 14:16
Pochwały: 41

Re: Recenzja test Siswoo Cooper i7

Postprzez sephot » sobota, 29 sierpnia 2015, 22:25

Kupon zniżkowy :

SISWOO Cooper i7
Coupon:SWCI7 z kuponem: $120.89
>LeTV x600>?
http://www.sephot.pl <-Recenzje
http://newsborg.blogspot.com <-Nowości,Kupony,Promocje
Avatar użytkownika
sephot
VIP
 
Posty: 1915
Dołączył(a): piątek, 19 lipca 2013, 10:03
Lokalizacja: Szczecin
Pochwały: 70

Re: Recenzja test Siswoo Cooper i7

Postprzez miktomas » sobota, 26 września 2015, 01:32

I7 można w Polsce kupić po 699 z vatem 23% i polska gwarancja wystaraczy zadzwonic i poprosic o rabat na aledrogo w sklepie siswoo i powiedziec ze chinach sa taniej jak chcecie podam na priv numer
miktomas
 
Posty: 2
Dołączył(a): środa, 22 lipca 2015, 21:54

Re: Recenzja test Siswoo Cooper i7

Postprzez Dorpat » niedziela, 15 listopada 2015, 15:01

Witam,
Użytkuje ktoś na co dzień ten smratfon i mógłby coś powiedzieć o działaniu fona pod Androidem 5.0 i czasie pracy na baterii?
Czy drastycznie spadł w porównaniu do kitkata?
Dorpat
 
Posty: 13
Dołączył(a): niedziela, 27 lipca 2014, 21:18

Re: Recenzja test Siswoo Cooper i7

Postprzez TediPower » czwartek, 26 listopada 2015, 15:06

Właśnie zamówiłem to cudo dla dzieciaka niecałe 100€ eBay de tel nowy brak jakichkolwiek opłat dodatkowych chyba że będzie wadliwy. Czas dostawy sugerują sobota/poniedziałek :)
Nie ma to jak chińskie tel kupować na eBay taniej jak w sklepach z Chin nie mówiąc o ryzyku zaplaty vatu

Wysłane z ZUK Z1 :-)
Gdy dajesz linka / edytujesz w temacie Czy ktoś z kolegów ma konto na pan.baidu.com? napisz do mnie wiadomość.
TediPower
AKTYWNY
 
Posty: 308
Dołączył(a): sobota, 24 października 2015, 13:15
Pochwały: 14

Re: Recenzja test Siswoo Cooper i7

Postprzez iatawiec » czwartek, 26 listopada 2015, 20:54

Mam to cudo. Nie jest zly z tym ze ja uzywam tylko do rozmow i szperania po necie. Aparat raczej slaby, szczegolnie przy gorszym swietle, glosnosc rowniez. Czesto go nie slysze kiedy dzwoni (soft mtk albo nie dziala albo niewiele daje - na moje ucho nic nie wniosl) a i z rozmowa szalu nie ma. Na ulicy ciezko pogadac, chyba ze ja jakis gluchy jestem :) Bateria mi trzyma tak okolo 2 dni ale tak jak mowie wiekszosc to rozmowy (i to nie duzo), oraz viber'y i inne internetowe wynalazki. Ogolnie jestem zadowolony z zakupu, z tym ze kupilem go bo byl tani a potrzebowalem fona na juz. Teraz mysle o czyms lepszym i cooper'a pewnie niedlugo sprzedam. Minus to na pewno brak konkretnego pokrowca - ja swojego nosze w skorzanej "skarpecie". W reku lezy fajnie, dla oka tez przyjemny. Wifi w dwupietrowym domu starego budownictwa (grube sciany z ciezkich pustakow) bez problemu daje rade. To chyba wszystko.

aaaa i jeszcze jedna sprawa. Fon ma diode powiadomien na przycisku home. Problem polega na tym ze mi ta dioda od jakiegos czasu wogole nie gasnie (chociaz powiadomien brak). Jakos mi to nie przeszkadza ale fakt jest faktem.
iatawiec
 
Posty: 50
Dołączył(a): piątek, 17 lipca 2015, 14:54
Pochwały: 2

Re: Recenzja test Siswoo Cooper i7

Postprzez Maksu » czwartek, 26 listopada 2015, 21:36

Te 8mpix jest tradycyjnie jak to u Chińczyków interpolowane czy faktycznie tyle ma ten aparat?
ULEFONE BE PRO za 490zł z VAT z CooliCool od 26.02.2015. (nadal ok, za wyj. wymiany baterii po 7 m-c)
Pobożne życzenie: http://pastebin.com/A0eDyc1g
Avatar użytkownika
Maksu
AKTYWNY
 
Posty: 327
Dołączył(a): wtorek, 15 kwietnia 2014, 17:53
Pochwały: 2

Re: Recenzja test Siswoo Cooper i7

Postprzez iatawiec » czwartek, 26 listopada 2015, 21:52

Jak mi napiszesz jak to sprawdzic to moge to zrobic...
iatawiec
 
Posty: 50
Dołączył(a): piątek, 17 lipca 2015, 14:54
Pochwały: 2

Re: Recenzja test Siswoo Cooper i7

Postprzez Maksu » czwartek, 26 listopada 2015, 22:14

Zrób zdjęcia tego samego elementu np. gazety z napisami w 5 i 8 mpix i porównaj na powiększeniu ziarnistość.
Np. na moim Ulefonie 13mpix wygląda dużo gorzej na powiększeniu niż fota w 8mpix więc na sztywno ustawiłem te realne 8mpix :-)

ps. O nawet tu pokazałem różnice: ulefone-be-pro-t15129-192.html#p162012
ULEFONE BE PRO za 490zł z VAT z CooliCool od 26.02.2015. (nadal ok, za wyj. wymiany baterii po 7 m-c)
Pobożne życzenie: http://pastebin.com/A0eDyc1g
Avatar użytkownika
Maksu
AKTYWNY
 
Posty: 327
Dołączył(a): wtorek, 15 kwietnia 2014, 17:53
Pochwały: 2

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Recenzje, testy i opinie użytkowników telefonów z Chin



Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości

  • Reklama